אני מאושרת

shara li

New member
אני מאושרת

כגולשת בפורום מטעמים ובמחלקה הסגורה של פורום מטעמים אני שמחה לבשר על הצטרפותם של פנינה ושימקה לשורותינו. חג שמח ואתם/ן, כולכם ( כמעט ) מוזמנים ומוזמנות לבקרנו פורום מטעמים להזכיכן/ם - http://www.mathamim.co.il/forum/

מאקי

New member
..........הדרך אל האושר....../images/Emo13.gif

................מאושרת בשמחתכם.. אם משהו גורם לכם אושר ולך באופן אישי .. אז כבר טוב. והרי פנינה תמיד מעונינת לעשות טוב.. לא??????? חג שמח העתק לפנינה ולפורום

wan

New member
אושר זה חשוב../images/Emo8.gif

חג שמח גם לך שרה לי. שמחה בשמחתך.ושמחתכם. אין ספק שזה גורם לך לאושר.. אם טרחת להודיע במסר אישי. ואני שמחה שטוב לכם ומאחלת לפנינה ושימקה גלישה נעימה במטעמים. תודה על ההזמנה. וחג שמייח. WAN העתקים:פנינה ושימקה,ופורום מתכונים חברתי.

פינצי25

New member
שרה היקרה

את באמת גולשת אקטיבית במטעמים? סביר להניח שלא, אחרת היית מבחינה בהודעות שאט הנפש ואולי היית מעורבת גם במסרים ובצאט של מטעמים. אלה שבחרו לעבור למטעמים עשו זאת מתוך מחאה על אופן התנהלות הענינים כאן ועל דו הפרצופיות וחוסר הלויאליות שאפיינה חלק מהאנשים כאן. מי שבחר להיות גם כאן, נשאר לכתוב כאן. הרוב בחרו להתנתק מכאן והוא אינו מעונין במעורבות החדשה של הנהלת הפורום הזה במטעמים. לא קיבלת מנדט להזמין את כולם ללא יוצא מין הכלל למטעמים ולהבא אל תקחי על עצמך משימות כאלה. המשך חג שמח לכל בית ישראל

למעלה