אני מאושר

GGOODD

New member
אני מאושר ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo6.gif

קיבלתי זימונים ליחידת ההסרטה של דובר צה"ל!! אני מת להתקבל לשם, אני אהיה כל כך מאושר אם אני אתקבל לשם... תאחלו לי בהצלחה

בהצלחה!!!

אני מתתי להגיע למיונים האלה, במקום זה הגעתי למיונים לגל"צ ולטיס... לצערי לגל"צ לא עברתי אז נהייתי פרח טיס (בעסה...). בסוף נפלתי מהקורס ונפלתי בין הכיסאות! טוב נו, שיהיה - אני כל יום בבית.

GGOODD

New member
תודה ../images/Emo13.gif אני שם יום רביעי הבא...

אז אני אספר לכם מיד אחר כך, מה שמבאס אותי זה שאני לא מוצא אף אחד שהיה שם או משרת שם בפועל שיוכל להסביר לי מה בדיוק עוברים שם, זה היה מקל לי על הלחץ...

pinoki

New member
בהצלחה גדי ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אל תשכח לעדכן ...

GGOODD

New member
תודה רבה לכולם!!!!!

אני ממש מקווה שאני אעבור... אני אעדכן אותכם אחרי המבחנים איך היה ומה נסגר עם זה.

רוית18

New member
הממ... בהצלחה!

שיהיה לך המון בהצלחה. אל תהיה לחוץ, עם הכישרון שלך - אני משוכנעת שמובטח לך מקום בפנים
ו.... אם תתקבל, יהיה כיף. נשרת ביחד, הא?
בהצלחה חומד.

Lamaz

New member
פוקס... כאילו :} סתם

מזל טוב יפה מאוד אני גם רוצה :{ איך הגעת לזה? ואני מכיר אנשים שהיו שם אבל כולם עורכים אז אני לאדע אם זה עוזר לך כל כך.. אהה כן בהצלחה!

GGOODD

New member
קודם כל תודה..

דבר שני, אני עבדתי מאוד מאוד קשה בשביל לקבל את הזימון הזה יותר מ5 מכתבים, כולל למפקד היחידה ולשלישות ולתל השומר... העברתי מכתבים דרך כל מיני מקורות, ועכשיו קיבלתי סוף סוף זימונים... ומה זה משנה אם הם עורכים? אני גם כן עורך, גם צלם וגם מפיק... אם תוכל לשאול את האנשים שהיו שם על התנאים שעברו עד שהתקבלו ולפרסם את המידע, זה יהיה מעולה... ואם תוכל לקשר אותי ישירות זה עוד יותר יהיה מעולה! ושוב תודה

snapnet

New member
בהצלחה../images/Emo70.gif

ביקשת שנאחל לך..............................

למעלה