אני מאכזב את עצמי

אני מאכזב את עצמי

אני מרגיש שאני לא מצליח להיות שם מספיק בשביל האדם שאני הכי אוהב כלומר זה לא שאני לא מנסה, אני באמת משקיע הכל אבל אני מרגיש שזה לא מספיק ושאני לא שם באמת שצריך אותי :'( וכמה שאני רוצה ועושה אני לא מרגיש שאני שם ועושה מספיק

sh53

New member
"אני באמת משקיע הכל"

אלו הרגשות שלך, אבל אולי דווקא מהצד השני מעריכים אותך מאוד, נהנים מזה שאתה שם וחושבים שאתה נפלא ונותן מעל ומעבר - כלומר את כל כולך, סבורים שאתה לא יכול לתת יותר או לא רוצים שתיתן יותר כי זה אתה ורוצים שגם יהיו לך דברים אחרים בחיים? יש פידבקים חיוביים מהצד השני?

sh53

New member
אולי זו רק הרגשה שלך? רצון שלך?

אולי הצד השני לא זקוק ליותר? לפעמים צריך לתת לאנשים להיות קצת "לבד" או להתמודד עם הדברים לאט ובקצב שלהם.

noosh

New member
בד"כ כשמרגישים ככה

אין לזה ממש קשר למה שהצד השני חושב, אלא למה שאתה מרגיש. כלומר, זה לא משנה אם הצד השני יגיד שאתה עושה מעל ומעב - עד שלא תאמין בזה לא תשתכנע. אני מכירה את זה ממש טוב, במיוחד לאור העובדה שאני מחזיקה את עצמי ממש חזר לא ללכת בסופ"ש לצבא לעבוד. זה לא שאני חושבת שלא מעריכים את מה שאינ עושה או משהו, זה פשוט שאני מרגישה שאני לא עושה מספיק. שיש עוד שאני יכולה לעשות, שאני מנסה ולא מגיעה לזה. מה אתה חושב שכן יהיה "מספיק"? במה ה"מספיק" הזה מתבטא? מה היית רוצה לעשות ואתה לא יכול, שמונע ממך להרגיש שאתה לא נותן את כולך, ומה מונע ממך לתת את זה?

למעלה