אני מאמין ב...

מתבי6

New member
אני מאמין ב...

אספר לכם משהו מעניין ותשפטו בעצמכם. לפני בערך כשלוש שנים עשיתי משהו שהיה בעיני קפיצת מדרגה בשמירת מצוות והבנתי שזה לא טוב וכנראה יגיע עונש. צדקתי. תוך שבוע קרה לי משהו. אחרי שנה בערך היה מקרה דומה וגם אז הרגשתי ככה וקרה מה שקרה בלי להיכנס לפרטים. אחרי תקופה היתה קפיצת מדרגה נוספת (הכל יחסי לאיך שהורגלנו ולמצפון שמלווה אותנו) אבל הפעם כבר הבנתי דברים קצת אחרים. היה ברור לי שאין שום סיבה בעולם שיקרה משהו, וודאי לא בגלל המקרה והוא. מה קרה עם זה? צדקתם, כלום. מאז היו עוד שינויים (אני קורה לזה שינויים ולא מילים כמו הידרדרות כי מי החליט מה יותר טוב? מה שבטוח שזה שינוי) ושוב כצפוי, אין כלום. השבוע היה משהו יותר קדימה וכבר היה לי ברור, אין שום קשר ליום שאחרי, וצדקתי. מסקנה שלי- אדם יוצר לעצמו מציאות! בזה אני מאמין מאוד כי ראיתי את זה בחוש ברור שאם אני מגיע למשהו עם אנרגיות חיוביות, זה מצליח. וכמובן שלהיפך, התוצאה ברורה. אנחנו עושים ``עבירה``, חינכו אותנו שזה אסור ושיש על זה עונש. למרות שעל רוב הדברים אין הגיון למה יהיה עונש על דבר כ``כ נקי וטהור. וכמובן שמאמינים בזה כ``כ חזק שלא פלא שבסוף זה קורה ועוד יש לנו המשך...

מתבי6

New member
המשך מונולוג

ועוד יש לנו הוכחה שמתייחסים למעשה שלנו. אם אדם יידע מה באמת גורם לתוצאות, פשוט הוא ישנה שם את הגישה שלו. אני עדיין מאמין שצריכים להיות מאוד חיוביים ושמטוב יוצא טוב ומרע יוצא רע אבל אנחנו מחליטים אם זה טוב או רע ע``י הגישה שלנו. אני אומר את כל זה עם קבלות שראיתי בשטח. מי שחושב אחרת, מוזמן להעלות כאן את הגיגיו. מי שמצטרף לדברים, מוזמן אף הוא להזדהות. מכאן גם תבינו למה פניתי לכמה מכאן בבקשה לא לכתוב סתם דברי שינאה. מה יוצא מזה חוץ מלהעניש את עצמינו? אתמול בלילה הסתיימה שנה, שנה שלמדתי בה המון המון דברים. חשוב כל תקופה לעשות מאזן וזה זמן שאפשר לנצל לעשות סיכומים. אז שוב, מי שמעוניין לשתף, אני פנוי לשמוע. (אגב, אם יש מישהו שרוצה לספר משהו ומתבייש, אני מוכן שיכתוב לי את זה במסר ואני יפרסם את זה בעילום שם. אבל רק דברי טעם. שנה טובה, חודש טוב ושבת שלום חברים. אני נמצא כאן בערך שבועיים אבל מרגיש ממש בבית. יש כאן עם מי לדבר ואת מי לשתף. תודה לכולם.

דעתי הכל מקרה

בשביל להוכיח סיבה ותוצאה יש רק דרך אחת והיא לחזור על הניסוי שוב ושוב ולראות שזה עובד לפחות באחוזים גבוהים וגם אז יתכן שבעוד כמה שנים מישהו יפריך את זה ויוכיח שהיתה סיבה אחרת שגרמה לניסוי להצליח.

אתה לא תאמין

אבל הפעם אני מסכים עם כל מילה שכתבת!פשוט כל מילה פנינה!כל אדם קובע לעצמו מה יקרה איתו ומה יהיה לו!

Riki991

New member
לדעתי אתה לא צודק.

אתה לא יכול לבוא לעשות עבירות מתוך אנרגיות חיוביות. זה הרי מגוחך. לכנות את זה בשביל המצפון: ``שינוי`` לא מפחית מעצם המעשה. אני מבינה שהגעת למסקנה מתוך זה שכשחשבת חיובי אזי דברים לא קרו מיידית לאחר ביצוע המעשה, אבל אל תשכח שאנחנו לא בימות המשיח ואין שכר ועונש במיידית. אני מאמינה שאת התוצאות תראה בעולם הבא אם לא כאן.

איך קורה שמישהו שאינו יודע לכתוב

כותב כל כך הרבה? כל כך קשה לקרוא את ההודעות הללו (בלי קשר לתוכנם). הם פשוט בלתי קריאות!

Riki991

New member
בתקווה שתצליח לקרוא את התגובה שלי,

תגובתך מזכירה לי את המשפט הידוע ``מי שלא יודע לרקוד אומר שהרצפה עקומה``. לך ללמוד קרוא וכתוב. בהצלחה.

למעלה