אני מאמין יהודי בישוע

isaac33

New member
אני מאמין יהודי בישוע

אתם מוזמנים להיכנס לבלוג שלי כי אני חושב שיש שם עובדות חשובות למאמינים באדון -יתכן וחלק מימכם יכעס ויעלב אבל אני עושה ופועל על פי מה שהאדון מורה לי שישוע יברך אותכם http://blog.tapuz.co.il/yeshua77

בן אלוהים = אלוהים

אם אתה לא מאמין שישוע הוא אלוהים בכבודו ובעצמו שלבש בשר אתה עובד עבודה זרה כי אתה קורא "אדון" למישהוא שהוא לא אלוהים, ויותר מזה אתה מאמין בבשורות שלמות שבה אותו ישוע נקרא "אדוני" ו"אלוהי" מפי תלמידיו שגם השתחוו לפניו.. ויותר מכך השטן מודע היטב לאלוהים כאשר הוראה לישוע -לצוות- להפוך אבנים ללחם ומי יכול לצוות אם לא אלוהים ולמי משתחווים אם לא לאלוהים.. ומי היה קיים ומי ללא זמן לפני הולדת הבשר אם לא אלוהים? רוח הקודש זה גם אלוהים "אלוהים הוא רוח" (בשורת יוחנן 4:24; 1:18) וגם הבן הוא אלוהים ויש שילוש קדוש הוא לא שיטחי כמו שאתה מסתכל עליו.. ואלוהים אל שיטחי כמו שאתה מסתכל עליו..בתור יישות כאדם הוכחות לכך תמצא לאורך כל התנ"ך.. גם על הבן וגם על הרוח וגם על האב שכולם ביחד אלוהים ממליץ לך לקרוא http://www.gotquestions.org/Hebrew/Hebrew-God-attributes.html http://www.hachotam.org/MetLet/106/jesus_creator.htm http://www.gotquestions.org/Hebrew/Hebrew-Jesus-God.html

isaac33

New member
לא הבנת אותי

אני טוען בדיוק כמוך שישוע הוא אלוהים בעצמו אבל כמו שהוא נקרא בישיעהו זרוע ה מלאך פניו הוא מלאך פניו-ישוע אמר מי שרואה אותי רואה את האב הוא לא אמר אנוכי האב ולא בכדי-הוא אמר שנפלל לאב בשמו הוא אמר אני ואבי הוא עשה הבחנה של 2 אבל לא 3 -אין ביננו שום ויכוח-האמונה שהוא היה קיים כבן לפני הלידה היא כמו האמונה של היוונים של כמה אלים להיפך אני טוען שישוע זה אלוהים האב שנגלה בבשר הם אחד האב והבן הוא יושב לימין הגבורה אבל האמונה שהרוח היא כמו האב והבן מוטעת הרוח היא גם אלוהים אבל בשונה מהאב והבן היא לא משהו שלישי במובן כמו האב והבן האבחנה של שילוש מוטעית זהו אלוהים אחד לא 3 בזכריה יש אבן עם 7 עיני ה 7 רוחות האלוהים גם בחזון יוחנן-ישוע הוא בן משותף של האב וישראל אשתו ודרך ישראל אלוהים מופיע ישוע נקרא כבוד אלוהים בתנך-חשף ה את זרוע קודשו -כשישוע הקים את לזרוז הוא דיבר עם האב לא עם עצמו למרות היותו אלוהים-בשום מקום בתנך או בברית החדשה דיברו עם הרוח דיברו ברוח-אני אומר כמוך שישוע זה אלוהים אבל הדרך שאנשים תופשים את זה שכאילו היה שילוש ואז הוא נולד וכו זה עבודת אלילים להיפך אני אומר אלוהים אחד שהתגלה דרך מלאך פניו כאחד האדם כדי שנוכל להפוך לאחד אית ברוח אחת

isaac33

New member
ובנוגע לרוח

בוודאי שהרוח אלוהים ואלוהים הוא רוח אבל אין דבר כזה שילוש זה אחד האב והבן ברוח אחת הרוח זה הם אבל לא דמות שלישית ישוע דיבר עם האב לא עם הרוח וציווה להתפלל לאב בשמו לא בכדי הרוח מופיעה כיונה ולא כאדם-לא בכדי האב והבן הם בלשון זכר והרוח יונה והקהילה ככלה בלשון נקבה

isaac33

New member
ושים לב במשל עם הבן

שבעל הבית שולח נציגים ובסוף שולח את בנו והפועלים יוצאים נגדו-כן ישוע והאב ביחד הם אלוהים ברוח אחת אבל אלוהים נולד בבשר לבש בשר ודם ומאז קיים השילוב של בן האדם ובן אלוהים-לפני כן היה רק האב ורוחו והאשה בחזון יוחנן זה ישראל שיולדת בן זכר

isaac33

New member
למאוהב בעינב תיקנתי את הטקסט תקרא שוב בבלוג

אכן ישוע הוא אלוהים הרוח גם הכל אלוהים אחד תקרא שוב תראה את התיקון ותבין למה התכוונתי-בכללי התכוונתי שישוע כישוע לא כאב היה קיים רק אחרי הלידה והידע והציות שלו והאמון שלו באב למרות היותו אלוהים היו ככל האדם על מנת שיוכל לשלם על החטא להיפך ציטטתי שה אומר בישעיהו אנוכי אסבול אנוכי אשא ואמלט כלומר ישוע זה הוא אבל הוא גם אומר והביטו עלי וספדו עליו-וגם אומר במלאכי ופינה דרך לפני ופתאום יבוא אל היכלו האדון-וגם אומר שזה אני במקום אחר בירמיהו או יחזקאל אין לי וויכוח איתך ישוע זה אלוהים יש לי וויכוח עם אנשים שחושבים שהיה ו איזה בן אלוהים בשמיים והוא התגלם בבשר כמו איזה סופרמן -להיפך אני טוען שזה האב שביחד עם ישראל באופן סימבולי יצר בן שהוא חלק ממנו עצמו כמו זרועו והאב והבן הם 2 והם אחד -כשישוע היה בבשר כאלוהים הוא דיבר עם האב לא עם עצמו ולא עם הרוח כי הרוח זה הוא והאב -מכיוון עבר הווה ועתיד הם אחד בשביל אלוהים אז הכל ידוע ואין לזמן משמעות אבל אין דבר כזה בן שהיה קיים והתגלם בבשר זה האב עצמו שהוליד בן שהוא חלק ממנו או האב שבא והתהלך עימנו אבל האבחנה של אב ובן לא היתה קיימת לפני הלידה בפועל בשמיים אלא רק בידיעת העתיד של האב ממוסדות תבל אבל בחזון יוחנן כש מתוארת האשה ישראל שיולדת בן זכר זה ההגשמה בפועל

אין פה מה לחשוב יותר מדי

הבשר מן הסתם לא היה אבל אלוהים כן ואלוהים לבש בשר והדבר היה תמיד! והדבר אלוהים ..ואלוהים זה הבן וזה האב וזה רוח הקודש

isaac33

New member
32 אך עת-בוא היום ההוא והשעה ההיא אין איש יוד

7 וְרָעָם בְּשֵׁבֶט בַּרְזֶל כִּכְלִי יוֹצֵר יְנֻפָּצוּ כַּאֲשֶׁר קִבַּלְתִּי גַם־אָנֹכִי מֵאֵת אָבִי׃ -חזון יוחנן גם אחרי התחייה יש אבחנה אב ובן מרקוס פרק 13 32 אך עת-בוא היום ההוא והשעה ההיא אין איש יודע גם-לא מלאכי השמים גם-לא הבן מבלעדי האב נו איך תסביר את זה שוב אינני אומר שישוע אינו אלוהים הוא אלוהים לכל דבר אבל הוא לא האב ואין שילוש יש 7 רוחות אלוהים בתנך ובחזון יוחנן האמונה בשילוש היא אלילית אני מאמין באלוהים אחד

listen

האב הוא אלוה הבן הוא אלוה והרוח היא אלוה והם אלוהים אחד גם אם מכנים אותם "השילוש הקדוש" האמונה בשילוש היא אמונה באלוהים אחד אל תחפש סתם וויכוחים

isaac33

New member
למאוהב בעינב

משהו לא תקין בדרך ההתבטאות שלך לפחות לפי האדון שאני מכיר אבל עזוב אין לי כוח לוויכוחים וזה לא העניין כנראה שאינך רואה את הענין מאחורי נושא זה

למעלה