אני מאמין שגם הציור הזה יזכה

Humus_Chipsalat

New member
אני מאמין שגם הציור הזה יזכה

להתעלמות מוחצת מחברי הפורום ^_^ אבל בשביל המעט שאפשר לקבל... אני אסתכן, ואפרסם... אוקיי, דמות קומיקס, תהפוך לקבועה אצלי.. אני רוצה ליצור ממנה משהו... השם הוא Wrath - זעם ! על כן הצבעים האדומים הכהים... וכל זה... בניגוד לסופר הירוז הממוצעים... לבחור הזה, אין כוחות מיוחדים... יש לו הרבה עצבים והרבה כסף לזרוק על חליפה וגאדג´טס... למעשה, הוא אפילו לא אדם טוב.. אדם ממוצע, בחור צעיר שקיבל ירושה גדולה, והפך למליונר... לא רק נלחם ברשע... אלא גם בכל דבר שמעלה לו ת´חלסטרה... העלילה שלו תיקח אותו למצוא (כמה נדוש) את רוצחי נערתו היפהפיה, שלה היה אורב בשיחים ^_^ (השראה מ"דבר אליה" של אלמודובר) למעשה.. הוא חי רומן שמעולם לא התקיים... הוא לא בחור נמוך, זה פאק בציור... הייתי צריך להאריך ת´רגליים - תודה דני דין ^_^ המסכה שהוא לובש עשויה מזהב, כי יש לו משיכה לצבע הזה... קיצר.. תגובות??? פלייייייז ^o^ אביב... פליז פליז תגיבי, וכך גם כולכם.. תודה רבה מראש, וסליחה על ההטרדות כל הזמן, ליאור.

*GormE*

New member
השיער מעניק לו סקס אפיל.

למרות שאפר ללכת עם זה יותר רחוק

apathic

New member
לא הבנתי..

יש לו מסיכת זהב, אמרת? אני לא רואה שום דבר כזה בציור.... חוץ מזה, הוא נראה לי כמו שילוב בין ספון(נלחם בפשע ובכל דבר אחר...) ובאטמן(נו, זה ברור). בהתחלה הוא נראה לי בכלל כמו מגנטו בגלל מה שקורה לו שם ביד ובגלל הגלימה (והצבעים אולי...).

Humus_Chipsalat

New member
מסיכה בצבע זהב, זו הייתה הכוונה

תפסתם אותי במילה... ו... הכוונה היא שזה מכסה את הפנים שלו... לאו דווקא קסדה בצבע זהב... ו... זה פחות או יותר השילוב, למרות שלספון יש מטרה כלשהי על פני כדוה"א... דבר ששכחתי להזכיר היה המחלה הנפשית.. הייתי בטוח ש.. It goes without saying... על פי הרומן שהוא דמיין עם הבחורה שנרצחה... האיש לא בריא בנפשו... ואני מתכוון לקחת אותו עם העלילה קדימה, להתפתח ולהבין את האמת על עצמו ועל המטרות שלו... יש קוי דמיון והשראה מבאטמן... אין ספק, באטמן היא הדמות החביבה עליי בקומיקס/אנימציה - וואטאבר... ועל כן שאבתי ממנו ת´קטע של הכסף והגאדג´טס...

ailag

New member
פשש

אהבתי את השילוב של הצבעים, ואת ה"חשמל" מסביב ליד - זה לא נראה כמו גאדג´ט .. איזו מסכה? יש לו רק שיער.. בקשר לפרטים בתמונה, עין שמאל היתה אמורה להציץ שם .. או שתזיז את השער למרכז (שער על הפנים זה אפקש טוב
) או שתצייר שאריות עין. הגלימה קצת גבוהה מדי מעל לכתפיים. נ.ב. בחור עשיר עם גאדג´טס.. במקרה יש לו sidekick בשם רובין?

Lotus floweR

New member
שמרתי.

אל תשנה כלום...חוץ מאולי ה"אבזם" של הגלימה. תעשה אותו אולי יותר גותי. זה יתאים. חוץ מזה הכל מהמם. איך קראת לו שוב? כי אני רוצה לשים את השם שלו ברשימה הנבחרת שלי. הרשימה הנבחרת שלי זה רשימת האנשים/דמויות הסקסים ביותר. לבנתיים יש שם את: טובי מגוויר, בראש. טרי מ"באטמן הדור הבא." פיטר פארקר סטייל הסדרה המצויירת. דראקו מאלפוי והדמות שלך. (שימו לב: הרשימה לא ערוכה על פי מקומות, ועלולים להתקיים שינוים עם הזמן.)

Humus_Chipsalat

New member
Wrath !

הוא מודה לך מאוד... למרות שידידי נבות, הציע את השם הסקסי בהרבה - Crimson Shade (מה שיעזור לגיבור עם הליידיס)

yonabarak

New member
נראה טוב

אם כי בהונות הרגליים שפונות אחת אל השנייה מעניקות לו מראה מגושם קצת. הסיפור: מכיל את כל הקלישאות המוכרות.

The Crusader

New member
יפה מאוד!

הדבר היחידי שאני יכול להוסיף זה שהיה יותר יפה עם היית מוסיף כמה קווי מתאר בקטעים שחורים בשביל נפח... וובכן גוף... חחחח אבל מאוד יפה!

The Crusader

New member
יפה מאוד!!!

הדבר היחידי שאני יכול להוסיף זה שהיה יותר יפה עם היית מוסיף כמה קווי מתאר בקטעים שחורים בשביל נפח... וובכן גוף... חחחח אבל מאוד יפה!

Atomic Gerbil

New member
הדמות שלך!

הינה הודעה רצינית ראשונה לפורום. הבה נראה, מבחינת הציור, הוא מרשים בהחלט, אבל אני תוהה לאן הלך האישון שלו... (זה רק אני?) מלבד זאת הרגליים שלו מופנות אחת אל השנייה, זה נותה לו מראה מעט מגושם בייחוד בגלל הדיספרופורציה בין הראש לבין שאר הגוף. מלבד זאת, שיטת הברק וכל השאר מרשימה למדי. המשך קח ותנסה באמת להאריך את הרגליים... בנוגע לעלילה, הייתי ממליץ שתנסה למצוא משהו מעט יותר מעניין מהשילוב הישן-נושן הזה... אם יש לך מעט זמן לקרוא - הינה דמות שאני הייתי מחבר על תמונה שכזאת: טיפוס כזה נראה לי יותר כמו תלמיד קולג´ שנשר מאיזשהי סיבה, מעין זאב בודד חצי חולמי שקרא יותר מידי קומיקס (יש כזה דבר?) כשהיה צעיר... מרבית הסופר-גיבורים או סתם האנשים שנקלעים עם הציוד הנכון למקום הלא נכון לא עושים את זה לגמרי מרצונם (תראה את הגדולים כמו סופרמן או ספיידרמן בתור דוגמאות, הם היו צריכים התפכחות קלה לפני שתפסו שהם צריכים לעשות משהו עם כל הכוח הזה) - הדמות שלך, ניתן לו שם אישי ושם גיבור רק לצרכי הנוחות. שם: דייב באנטן שם גיבור: קרימסון שייד Crimson Shade (שם הגיבור פיקטיבי לחלוטין ונובע מצורת החליפה שלו בלבד) דייב נולד במשפחה חזקה, באמת חזקה - אביו היה איש מרוחק, קר מאוד שניהל קורפוריישן מצליח ביפן של שנות האלפיים, אפילו בתוך המיתון העמוק של העולם - המבנה של הסופר-תאגיד היה כזה שהוא החזיק בכ-70% מתעשיית הפלדה היפנית וככזה שלט על אינספור מערכות טכנולוגיות והחזיק נתחים יפים במגוון תעשיות כבדות של מכוניות ומערכות והן זכה במספר חוזים עם הצבא. אימו הייתה קרה לא פחות, יפייפיה אמנם, אבל מרוחקת כמעט כאביו - הוא עצמו חונך בחיבוקה האוהב של ה"אצולה" הבורגנית היפנית. הוא אולף (מלשון לאלף חיות) להיות קר וחסר רגש, אם כי אף פעם לא ממש התאים לציפיות הוריו הקרתניים והביקורתיים, ציוניו בבית הספר אם כי היו מעולים, לא היו במקצועות אותם דרשו הוריו. כנער, למרות חזותו התמימה וקרירה, הוא היה בחור שנהג להשתמש בעושרו על מנת לקנות את תענוגות החיים, קשה למצוא אנשים להסתדר איתם בחלונות הגבוהים כאשר אתה פחות ממכונת הרג עסקית חסרת רחמים - והוא לא היה אחת, אם כי הוא היה מצליח לפחות באופן בינוני. השנים הבאות היו קשות, בדידות חברה לחלומות והוא פשוט המשיך ובנה חלומות, כאשר הוא מנצל את הכשרון הטכני המדהים שלו לבניית דברים מורכבים כדי להסתדר, כשהוא צובר קולגות מאנשים במקצוע. מהר מאוד ההורים שלו הבינו שעדיף לשלוח אותו לפנימייה שתחזק אותו קצת, וגם שתיתן לו הזדמנות לעשות משהו שהוא באמת מוכשר בו - בתרבות שבה אין הרבה, אי אפשר לבזבז דבר. הוא נשלח לפנימייה טכנית בפרברי טוקיו, מקום קטן ומבודד לבני ובנות עשירים שפשוט לא התאימו בבית ולא יתאימו בחוץ - שם הוא למד מכניקה, טכניקה וטכנולוגיה יחד עם אמנויות לחימה בלחץ ההורים שרצו שהוא יגדל להיות מעט יותר מגוש שומן שיושב ועובד על המכונות שלו. למרות פרשיות האהבהבים שהיו לו בזמן נעוריו המתקדמים (16-19) האהבה האמיתית שלו לשהייה ארוכה בחדר המלאכה הטכנולוגית וליצור מכשירים מוזרים, או ללמוד דרך אחרת לשבור יד לתוקף אפשרי הקסימה אותו יותר מאשר קסמיה הגופניים של כל בחורה שהוא ראה שם, ולא היו בחורות שהתאימו לאופיו השקט אך נחוש, קשה לאכול את הבחור הזה. ההורים שלו מתו מהתקף לב כשהיה בן 20, ולמען האמת, זה לא הרגיז אותו כמו שהיה צפוי, מרבית החיים שלו עברו עליו בבדידות אפילו מהוריו ולמעשה הוא גידל את עצמו ופיתח בגרות שטרם גילו - הוא בלע את זה בשקט, כמו כל דבר אחר בחיים ובעיקר ניסה להנות ממה שעובר עליו, הוא ידע שלשקוע בדיכאון מתמשך לא יעשה לו טוב. אבל אז המשטרה פסרמה את תיק הרצח, כשנה לאחר מכן. ההורים שלו נמצאו מתים כאשר כמות מאוד קטנה אבל מאוד אפקטיבית של רעל עצבים קטלני הרג אותם, דייב פשוט הסיק (נכונה) שהיאקוזה הייתה פעילה מאוד בתוך הארגון של הוריו, ועל כן הוא החליט שמישהו צריך לשלם על כל העסק הזה, אולי הוא לא אהב אותם יותר מיד, אבל כאשר אתה לומד מספיק על הדרכים הישנות של היפנים, נקמת דם היא לא משהו שאתה תוותר עליו. הוא ישב במשך כמה שבועות בסדנה, בונה חפצים, משפר ישנים ובעיקר מנצל את הון המשפחה שירש במטרה לבנות לעצמו את החליפה שתסתיר את זהותו בעודו מחפש אחרי הדרך הטובה ביותר להשלים את נקמת הדם שלו, ובעודו מתייעץ עם איש סודו והמורה הרוחני שלו - המאסטר טיימורו גודאשי בנוגע לצעדיו הבאים, הוא עוטה את שם הסופר-גיבור שלו במטרה להשיג נקמה אישית, ובדרך לחסל כמה מהחבר´ה הרעים ואלו שעצבנו אותו בדרך הישנה. בדרך של הסמוראים. כיום בן 23, דייב הוא אדם נחוש, קר, ובעיקר חסר רחמים בנוגע למשימה שלו לעקור את הלב של מי שביצע את הרצח ומי ששלח אותו בסכין קהה, וגם אם זה אומר לקחת את הקרב על כל המאפייה, הכבוד דורש והנקמה תיעשה. וכעת, צל ארגמני מרחב בשמי טוקיו. Crimson Shade. מקווה שאהבת. נבות רם, גרביל אטומי.

ailag

New member
הסיפור

הסיפור נחמד, אבל הוא לא עד כדי כך מהפכני יחסית לסיפור המקורי של הדמות. לדעתי, אם בונים דמות עם סיפור תריך ללכת עליו, אחרת לא מזדהים עם הסיפור או הדמות. אתה יכול לכתוב סיפור משלך עם העלילה הזאת.. נראה שאתה יודע בדיוק מה אתה רוצה לעשות.

Atomic Gerbil

New member
אם....

אם אתה מתייחס אלי, אז אני אגיד לך שכתבתי את הסיפור בערך כמו המתכונת של הסיפור המקורי על מנת שיתאים למקור. בנוגע לזה שכל אחד צריך לכתוב את הסיפור שלו... אני לא יודע, יש משהו בזה כאשר אתה מנסה לצייר קומיקס, אבל מה לעשות שלא כולם ניחנו הן בכשרון כתיבה טוב והן בכשרון ציור טוב, אני לא יכול להגיד כרגע דבר על יוצר התמונה, אבל הרעיון משך את תשומת ליבי וחשבתי להציע משהו זה הכל. אם אתה מתייחס במשפט האחרון אלי, אז יש לי כבר עלילה שנוגעת לדמות חצי סופר-הירואית, במידה וזה יתאים, אני אפרסם אותה בפורום הזה כי אני צריך מישהו שיצייר אותה.

Humus_Chipsalat

New member
חחח איזה כיף לסיים ת´ויכוח ...

העלילה שנתת היא חביבה... לא מהפכנית, אבל רעיונית... העלילה שלי מראש הייתה עלילה "מיינסטרים" הכי פשוטה שרק אפשר... לפני שאני אתחיל לבנות איזשהו עולם.. אני עוד בפיתוחן של הדמויות הראשיות... דווקא כן ניחנתי בכשרון כתיבה... לצערי , כישורי הכתיבה אצלי טובים יותר מכישורי הציור שלי... העלילה ששמתי למעלה... היא דבר שאילתרתי תוך כדי הצגת הדמות... יהיה בסדר, אני אעלה בעוד כשבוע - שבוע וחצי במידה ויהיה לי זמן קו עלילה רציף יותר...

ailag

New member
אם כך

אם כישורי הכתיבה טובים מכישורי הציור.. לפי הציורים שלך, אני רוצה לראות את הכתיבה שלך.

Art Of Madness

New member
אותה תגובה כמו לשאר הציורים שלך....

מ-ה-מ-ם
גררררררר עליך *חונקת את ליאור* כן.... שוב.... חח

למעלה