אני מאמין שגם הציור הזה יזכה

Lotus floweR

New member
מאד משעמם לי...^_^אז...רציתי לומר

אהבתי תרעיון של הנער מתוסכל מינית, אולי תעשה את זה יותר מאגניב ותשים לו לק שחור כשהוא בתור הזהות הסודית? אז הוא באמת יהיה שקסי. ואם אין לו כוחות אז מה יש לו? באטמן סטייל יעני סתם אומנות לחימה ברמה גבוהה? ואני עכשיו סתם אזרוק לך הצעות קטנות לעלילה כי פאקינג משעמם לי ואני טובה בזה. אז יהיה מאד משעשע אם "אהובתו" תהיה צ´ירלידר מתלהבת בלונדינית עם גוף פצצה. לא הצעה מהפכנית..אבל אני דיי טובה בפרטים כאלה. ואולי שיהיה לו חבר חנון כזה שעוקב אחריו לכל מקום. ואולי איזה מאסטר כזה (למקרה שיש לו עבר של אומנות לחימה) שמנסה לומר לו לשלוט בכעס שלו וכל השטויות האלו...זה יהיה מצחיק. ואולי בתור התחלה, תעשה שאין לו ממש מה לעשות כי הוא לא מוצא רשע בשיל לעצור ואתה יכול להמשיך את זה לכל מיני כיוונים...סתם הצעות טיפשיות כאלה שיוסיפו מעט פלפל לעלילה. אתה ממש לא חייב לקחת אותן. אני אפילו יועצת לך להתעלם. יותר כיף כשכל העלילה שלך.

Humus_Chipsalat

New member
המממ אהובתו היא למעשה

בחורה שהוא היה עוקב אחריה... הוא מין סטוקר חולה נפש - עם לב זהב ^_^ אחרי שזאת נרצחת באכזריות... הוא נשבע למצוא את הרוצחים.. ציינתי זאת בהתחלה... הוא חי רומן שלא קיים... הדמות הנוספת שרציתי להדביק לו, היא דווקא לא מאסטר.. אלא פסיכיאטר מתלמד שמתיידד איתו על מנת להפוך אותו לפרויקט אישי שלו... אני רוצה להוסיף כמה אלמנטים של סכיזופרניה.. אולי פאראנויה... @_@ אני עובד על הסקיצה של הדמות הלא סודית של Wrath - אם תרצו אני אציג אותה ברגע שהיא תהיה גמורה... תודה על הרעיונות.. בקשר לצ´ירלידר.. אמממ.. חשבתי לכיוון יותר עממי... אני לא רוצה קומיקס טינאייג´רי מתבכיין עם משחקי פוטבול... ושירי עידוד, אלא משהו שהוא בסביבות הגיל 25 בערך... דמויות מבוגרות יותר עם נסיון בחיים...

chatenoire

New member
גמני רוצה

רק עכשיו שמתי לב להערת "אביב פליז תגיבי" המאוד מחמיאה, ואני מתנצלת שלא לקחתי את הזמן להגיב קודם לכן. אנשים בלי כוחות מיוחדים שנלחמים במה שמעלה להם ת´חלסטרה זה דבר טוב לכשעצמו. צעירים מיליונרים מתוסכלים בלי כוחות מיוחדים שלחמים במה שמעלה להם ת´חלסטרה זה בכלל יופי של דבר. יהיה מעניין ללכת על הכיוון העצבני עד לרמת זעם (אני משערת שלשם אתה פונה, בהתחשב בשם), זה יכול להוביל לסיטואציות משעשעות מצד אחד ומאוד דינמיות מצד שני. המסכה הזהובה היא פרט מעניין, אם כי היקמן ווייס מיצו אותו ב"רומח הדרקון"(שם זו לא מסכה אלא צבע העור, אבל גם אצלך זה כמעט חלק מהפנים). אם לא היית מודע לקיום הפרט הזה, מומלץ לבדוק. מסכת זהב בגדול זה משהו די סימבולי וחביב, משדר מעין ניתוק אליטיסטי משאר העולם (כמו מסכות המוות בתרבויות מסוימות). ולציור: אמרת בעצמך שהרגליים יצאו קצת קצרות, ואני חושבת שאני מסכימה, למרות שקשה לומר כי התמונה גדולה מגודל המסך (שלי לפחות). בחירת הצבעים טובה, אדום ושחור הולכים טוב עם זעם, אבל אולי כדאי להוריך את ה-Saturation, כלומר, שהאדום לא יזעק כל כך. זה יוריד מהאסוציאציה הסופר-הירואית-ספנדקסית ויוסיף קצת לסקס-אפיל המסתורי. בקשר לגלימה. באזור הכתפיים היא נראית כאילו היא כמעט בעובי שמיכת פוך. אני מניחה שזה יכול להיות מאוד שימושי אם אזור הפעילות העיקרי שלו הוא באנטרטיקה, אבל זה א) נראה חם מאוד ומגושם בשביל בחור שנלחם בפשע, וב) קצת מוריד מהמסתוריות, הגמישות החתולית והסקס אפיל האפל, אם אלה התכונות שאתה מחפש. לגבי הפנים כבר העירו - על המיקום הלא מדויק של העין - ויש לי להוסיף שהברק של הזהב גורם לפנים שלו להראות כאילו הוא בדיוק לועס משהו, או עקצה אותו דבורה בלחי. מעניין לראות מה תעשה איתו בהמשך. בהצלחה!

Humus_Chipsalat

New member
יווו תודה תודה תודה ^_^

בקשר למסיכת זהב... אמת, לא ידעתי
בור שכמותי... תודה רבה רבה על התגובה... מין הסתם היא המפורטת והמלומדת ביותר...

Lotus floweR

New member
זה בסדר עם הצ´ירלידר..^_^

היא יכולה גם להיות אקס צ´ירלידר מתוסכלת, שהעלתה במשקל. ורק האידיוט שרדף אחריה בימי התיכון עוד מעוניין בה, אבל היא צפונית מסריחה, ולא יכולה להגיד לחברות הרזות שלה שהיא יוצאת עם הלוזר של השכבה. קצת הגזמתי איי? ואם תעשה אותו מתבודד עם לק שחור (יש לי משהו עם לק שחור על בנים...) והמון דיסקים של סלין דיון, זה יהיה מאד משעשע. ואהבתי ת´רעיון של הפסיכיאטר. אני צריכה להפסיק להשתלט לאנשים על הקומיקס...^_^ *נסקלת*

chatenoire

New member
<פרצוף תמה>

מתבודד עם לק שחור ודיסקים של סלין דיון?... זה נשמע כמו שילוב של ספייק מבאפי עם ידידי ההומו מבית ספר. דוקא לק שחור מעולם לא עשה לי את זה במיוחד.

The Crusader

New member
אני היחידי

ששם לב שיש הרבה מאוד מאוד מאוד דברים שאת נדלקת מהם???????????? חחחחחח סתם סתם

The Crusader

New member
מה אתה רוצה...

שאני אבוא עם כרכרה ואגיד איזה משהו קיצ´י כמו בסרט שראינו בשישי...? חחח

Humus_Chipsalat

New member
זה עבד להוא

עם נטאשה הסנטריג´ המ-א-מ-מ-ת. אז למה שזה לא יעבוד לך עם איזו פרחה נתנייתית?

Humus_Chipsalat

New member
בעצם.. איפה תשיג כרכרה? ../images/Emo6.gif

למרות ש... הרבה פעמים רואים חמורים על הכביש.. זה מספיק, לא?

109822596

New member
אם אני אשמע עוד פעם אחת

"שיער, כי קרחת זה איכס איכס איכס" ממך אני אדגח לך את הראש כשתישני. כמה אנשים קרחים מבחירה את מכירה? שקט שמה

Humus_Chipsalat

New member
דבר ראשון, אני זכר גאה...

דבר שני.. בוווווווווווווא !!! דבר שלישי, זה בחתימה שלי סטיופיד... בגלל זה אתה רואה ...

The Crusader

New member
דבר רביעי

אם אתה רוצה להגיע אל ליאור... אופס.. אל חומוס... תצרך לעבור דרכי... חחחחח

*GormE*

New member
לפני שנה אני וחברה שלי לקחנו טרמפ

עם מישהו גותי עם שיער שחור ארוך, ציפורניים צבועות בלכה שחורה ובעצם כל המכלול הבלאקרי ואחרי שהגענו ליעדנו היינו פשוט חייבות להודות אחד לשניה שזה ממש עשה לנו את זה. זה ממש ילדותי וכו´, אבל עדיין מאוד מושך!

למעלה