גמני רוצה
רק עכשיו שמתי לב להערת "אביב פליז תגיבי" המאוד מחמיאה, ואני מתנצלת שלא לקחתי את הזמן להגיב קודם לכן. אנשים בלי כוחות מיוחדים שנלחמים במה שמעלה להם ת´חלסטרה זה דבר טוב לכשעצמו. צעירים מיליונרים מתוסכלים בלי כוחות מיוחדים שלחמים במה שמעלה להם ת´חלסטרה זה בכלל יופי של דבר. יהיה מעניין ללכת על הכיוון העצבני עד לרמת זעם (אני משערת שלשם אתה פונה, בהתחשב בשם), זה יכול להוביל לסיטואציות משעשעות מצד אחד ומאוד דינמיות מצד שני. המסכה הזהובה היא פרט מעניין, אם כי היקמן ווייס מיצו אותו ב"רומח הדרקון"(שם זו לא מסכה אלא צבע העור, אבל גם אצלך זה כמעט חלק מהפנים). אם לא היית מודע לקיום הפרט הזה, מומלץ לבדוק. מסכת זהב בגדול זה משהו די סימבולי וחביב, משדר מעין ניתוק אליטיסטי משאר העולם (כמו מסכות המוות בתרבויות מסוימות). ולציור: אמרת בעצמך שהרגליים יצאו קצת קצרות, ואני חושבת שאני מסכימה, למרות שקשה לומר כי התמונה גדולה מגודל המסך (שלי לפחות). בחירת הצבעים טובה, אדום ושחור הולכים טוב עם זעם, אבל אולי כדאי להוריך את ה-Saturation, כלומר, שהאדום לא יזעק כל כך. זה יוריד מהאסוציאציה הסופר-הירואית-ספנדקסית ויוסיף קצת לסקס-אפיל המסתורי. בקשר לגלימה. באזור הכתפיים היא נראית כאילו היא כמעט בעובי שמיכת פוך. אני מניחה שזה יכול להיות מאוד שימושי אם אזור הפעילות העיקרי שלו הוא באנטרטיקה, אבל זה א) נראה חם מאוד ומגושם בשביל בחור שנלחם בפשע, וב) קצת מוריד מהמסתוריות, הגמישות החתולית והסקס אפיל האפל, אם אלה התכונות שאתה מחפש. לגבי הפנים כבר העירו - על המיקום הלא מדויק של העין - ויש לי להוסיף שהברק של הזהב גורם לפנים שלו להראות כאילו הוא בדיוק לועס משהו, או עקצה אותו דבורה בלחי. מעניין לראות מה תעשה איתו בהמשך. בהצלחה!