אני מבואסת...

אני מבואסת...../images/Emo7.gif

הגעתי למסקנה סופית, שהמדריכות שלנו השנה כאלה גרועות!!! אני משבט אתגר, בית אריה, גדוד ח´...לידע כללי. בגלל שאנחנו שבט קטן ומסכן, ביישוב קטן ולא מסכן, אז יש שנים ש...מה לעשות, קורה, אין שכב"ג כמעט ובכלל, אז לוקחים ט"תניקים, ועושים להם בחופג הגדול תקציר של שנה שלמה, ואז הם מדריכים מכיתה ט´. זה קרה רק פעמיים-השנה ו.... ניחשתם נכון, מתי שהמדריכות שלנו היו ב-ט´... שקלתי כבר כמה פעמים לעזוב את הצופים, אבל אני רוצה מחנ"ק... זה כזה כיף!!!!! ומכירים אנשים.... אני מדגישה, אנשים!!!
ענת

nIcKiTa

New member
אנחנו איתך!

?! אל תפרשי אסו ר אל תאכזבי את שירה! שירה?

גם אצלנו זה ככה

השבט שלנו מאוד קטן , ויש אפילו כמה מדריכים מט´ אבל המדריכות שלי הכי אחלה שבעולם ... ואני בחיים לא יעזוב את הצופים לא קשור לאיזה מדריכות יש לי ... רק אם את לא נהנת מהפעולת אז יש לך סיבה לפרוש...או שתלכי לקבוצה אחרת.. -
- נטע (בלי מיקה הפעם)

תתני להם הזדמנות ואם הם לא מוכיחים

את עצמם כמדריכים אז את יודעת מה לעשות ואז זה יהיה מאוד חבל או שאולי תעברי קבוצה אם זה ממש מפריע מקווה שעזרתי ב-
- תמר שרוני

שאלה

באיזה כתה במדריכיםש לך עכשיו? ולמה לא מביאים לכם מדריכי חוץ אם יש מחסור בשכב"ג?

binba!

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif../images/Emo70.gif(כמושהבנתם אני עייפה)

השבט שלנו לא כ-ז-ה מסכן..
אמנם קטן (100 חניכים פלוס מינוס), אבל יש בו גם דברים טובים... ובאמת א-ל תאכזבי את שירהההה!!!!!!!!!
שירה

JORDEN

New member
גם השבט שלי....

לא מסכן יש לנו 200 אנשים פלוס!!!!(או יותר אין לי מושג) וגדוד לוי(יא´) הוא עצום בגלל זה יש לגדוד שלי(גדוד ערד-בערך 25 חניכים-לא הרבה...) 4 מדריכים מי´א..... אני יודעת שזה לא עור לך להרגיש טוב אבל בסוף יהי בסיידר!!! חן

לכ-ו-ל-ם!

אין לנו קבוצות, מרוב שאנחנו קטנים (שירה-אולי אנחנו מאה אבל זה רק ד´-ה´), והפעולות גרועות כי המדריכות גרועות-אחרת זה לא היה מפריע לי! אל תקחו ברצינות, ברור שאני לא עוזבת! וחוץ מזה, למה ששירה תתאכזב?! never mind
ענתוס (כיתה ח´-המדריכות כיתה...יא´?!)

binba!

New member
נטעעע!!../images/Emo6.gif

רגע רגע...:-* זאת שירה יא מסטולה!! שאני יבין, את זאת אותה נטע מהאייסי?! *+*Pirchia*+*!
נטע............חרס? (אם אני לא טועה) שהכרנו בטיול גבולות?? איזה קטעעעעעעעע
אנשים! חג שמייח!!!
שירה

את מדברת אליי??

אם כן , אז לא נראה לי שאני מדברת איתך שירו´ש... אז חג שמח גם לך .. מיקה ונטע ( ואל תאכלו הרבה
זה מאוד משמין)

פירחוש

New member
לא.. היא מדברת אליי...

אויייייי..... איזה אדייייייר בכמה ימים שאני בפורום הזה כבר פגשתי שני אנשים מהאיי סי!! מאגניב!! ודרך אגב... לכם זה היה טיול גבולות.. לנו זה היה הטיול של זה.. הטיטול ההנהגתי של ז.... איזה שווה... חג שמח לכולם... בה ביי!! לוב יו אול
!! נישוקים
חיבוקות
הקיצר ביי!!

אופ../images/Emo9.gifי !!!

כאילו מי אני שמישהו יכיר אותי........ Sorry, My Mistake טע (המובכת
)

פירחוש

New member
לא נורא

קורה... אני אלופה בדברים כאלה.... אתמול היינו בסרט.. ונכון יש את האריה השואג בהתחלה של כלמיני סרטים... נכון!! אז אני שאגתי עליו בחזרה!!!!! אל תתיחסו, הייתי ממש ממש ממש מחורפנת.. ואחר כך כל הסרט הייתי במצב כפית!!

פחחחחחחחחחח........../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה סרט היית? אני הייתי שלשום בהארי פוטר ...היה נחמד אבל ארוך מידי

CrAzY*

New member
הארי פוטר ארוך מדייייי?!

אז"ש!!!!! הארי פוטר שולטטטטטטטטטט!!!!!!!!! דניאל רדקליף פוראבר!!!! קראת את הספרים?!

anat113

New member
טוב יש לי דוגמא....

ממש מה
. השבט שלנו גם קטן, (בזביבות ה100 כולל שכב´ג) וזה גם היה שנה שעברה, לגדוד שלנו לפכות לא היה משו, ממש התאכזבנו
בחול מקרה, השנה למשל ממש סבבה, זה קורה שיש שנים קשות יותר. לא נורא מתגברים....
ענת

גם אניי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אבל אבא שלי כבר שילם והוא לא רוצה וגם כול פעם שאני חושב לעצמי שנה הבאה אני לא הולך אז אני נזכר במחנ"ק כיף ג´יפה זיעה בלאחחחחחחחחחחססס

למעלה