אני מבולבלת... הלפ מי.... יש הופעה בעוד שבוע בברבי בכפ"ס ושבוע אחרי בת"א לאיזה כדאי לי ללכת
ח חן המתוווקה New member 31/1/04 #1 אני מבולבלת... הלפ מי.... יש הופעה בעוד שבוע בברבי בכפ"ס ושבוע אחרי בת"א לאיזה כדאי לי ללכת
T TaKe Me DuDi New member 31/1/04 #2 ת"א....... בתיקווה שאני גם אבוא לשם....חחח וד"א אני גם חולה עליך ואני ואני מצטרפת למועדון ...חחחח
• •StrawBerry• New member 31/1/04 #3 כפ"ס... דפנטלי חחח...אבל אני גם קצת משוחדת..אז..לויודעת חוצמזה, זה לא ממש משנה-כי את הבטחת..וזהו. גם הופעה 100 לא? לא שווה?
כפ"ס... דפנטלי חחח...אבל אני גם קצת משוחדת..אז..לויודעת חוצמזה, זה לא ממש משנה-כי את הבטחת..וזהו. גם הופעה 100 לא? לא שווה?
P Peach 16 New member 31/1/04 #4 חן... שכחת כמה אנחנו מקללות אחרי הופעות בת"א?! אז עדיף כפר סבא..... למרות שאת יודעת כמה שבוע הבא לא נוח לי וכמה ת"א קרוב וכפר סבא רחוק! חחחחח אז הולכים שבוע הבא הא?!?!?
חן... שכחת כמה אנחנו מקללות אחרי הופעות בת"א?! אז עדיף כפר סבא..... למרות שאת יודעת כמה שבוע הבא לא נוח לי וכמה ת"א קרוב וכפר סבא רחוק! חחחחח אז הולכים שבוע הבא הא?!?!?