אני מבולבלת ולא יודעת מה אני רוצה

אני מבולבלת ולא יודעת מה אני רוצה

אני כבר עוד מאט בגיל 31 אני עוד לא הגעתי לידי החלטה אם אני רוצה להביא ילד לעולם אני בורחת מסביבה שלי שלא יבלבלו לי את מוח נו מתי את מתחתנת . יש ל חלומות שאני רוצה להגשים יש לי עוד מטרות בחיים אני לא מבינה למה אנשים חייבים להיכנס לחיים שלי ורצים לנהל לי אותם אני לא מבינה את עניין הזה בכלל אני רוצה קצת שקט קצת שלווה כמו פעם בימים טובים אני זוכרת בתור ילדה תמיד אמרו לי את משפט תחקי שה תהי גדולה אני מרגישה שעסק חוזר על עצמו שוב אני לא מבינה אני לא מספיק מבוגרת להחליט את החלטות שלי אני רוצה לברוח לפעמים מהמדינה לחו"ל ואף פעם לא לחזור קרנית

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

קחי
ו |עוגה| , תרגישי בבית. את מוזמנת לקרוא ולהתרשם מהחבורה הנחמדה שיש לנו כאן, וכשתרגישי מספיק בנוח נשמח גם לשמוע עלייך קצת יותר. אם יש לך שאלות, הרהורים או סתם כעסים על העולם - כאן זה המקום. סבתא גאטו

I s t a r

New member
דווקא נשמע שאת יודעת טוב מאוד

מה את רוצה. וטוב שכך. בהצלחה.

QueenOfMagic

New member
אנשים שוכחים

לחשוב גם :"מה אני רוצה" ולא מה אימא ומה השכנה סימה ומה הדוד איציק רוצים שאני אעשה. כי אם תנסי לרצות את כולם מובטח לך חדר במחלקה פסיכיאטרית... אם את מרגישה בוגרת מספיק להחליט את ההחלטות שלך שימי פס על מה שאומרים ומה שמבקשים ותגידי לעצמך :"אני מאושרת איך שאני". אם להם זה לא אכפת, אז שלך לא יהיה אכפת. בכל מקרה יש לך פה אוזן קשבת תמיד..

למעלה