אני מבולבלת...

• פותח הנושא גב
  • פורסם בתאריך

גב

New member
אני מבולבלת...../images/Emo2.gif

פרסתי פריסה של 6 קלפים +סיכום, לגבי X שהיה נדמה לי לפחות שהיה בינינו משהו, וכרגע אין ביננו קשר (אם זה היה תלוי בי, אז היה). הפריסה הזו באה אחרי פריסה אחרת בה שאלתי מה הסיכויים לקשר. אני מקווה שהפריסה הזו לא חוזרת על אותה השאלה: האם - 10 גביעים X - 4 מטות ייצור - 6 מטבעות איתי - 3 גביעים קשר - 4 מטבעות בחודש הקרוב - 6 מטות סיכום - 8 גביעים נדמה לי לפחות שכל הקלפים יפים מבטיחים ומאושרים... אבל מה זה קלף הסיכום הזה? ("מה הוא עושה? איך אפשר לקרוא את זה?") אולי זה אומר שבסופו של דבר, מתוך איזשהו סיפוק רגשי, או בשביל להשיג שלמות רגשית (10 גביעים) תהיה התכנסות פנימית להרהר בעניין... או שמא עזיבה ונטישה??? של מי??? מה קורה פה?

batgalim

New member
הפריסה שלך אינה נכונה

את שואלת כאן שאלת ניבוי, ואין אנו מגלי עתידות... תוכלי לשאול - מה פוטנציאל הזוגיות ביני לבין איקס בחודש הקרוב + סיכום

גב

New member
תודה ../images/Emo24.gif והרי התיקון:

מה - 9 מטבעות פוטנציאל הזוגיות - 6 מטבעות ביני - הכוהנת הגדולה לבין איקס - מלכת הגביעים בחודש הקרוב - מלך החרבות סיכום - 4 מטבעות מה שלי נראה מהפריסה הזו הוא שקיים מצב חד צדדי (6 מטבעות) אם כי נוח (9 מטבעות). רובו מושתת על הצמדות לדבר, הצמדות חומרית, אולי מפחד לאבד (למרות שאולי אין מה לאבד..)- 4 מטבעות. את קלף הכוהנת הגדולה אני לא ממש יודעת לפרש - היא רק מתקשרת לי לתפיסת מרחק, כלומר, שלילי לזוגיות. ואת מלכת הקלפים לא ברור לי בכלל איך לפרש. אפשר לראות בה מישהי אחרת שהוא איתה ביחסים רגשיים? מה האפשרויות הנוספות? בחודש הקרוב נראה שיוכרעו דברים לכאן או לכאן (מלך החרבות). זוהי דעתי המשוחדת (פריסה לעצמי, מה לעשות...) מה דעתך בת גלים? תודה

צ ל י ל 8

New member
גב ../images/Emo66.gif

מה - 9 מטבעות פוטנציאל הזוגיות - 6 מטבעות ביני - הכוהנת הגדולה לבין איקס - מלכת הגביעים בחודש הקרוב - מלך החרבות סיכום - 4 מטבעות למה מצב חד-צדדי? 6 מטבעות מראים על נתינה וקבלה. כלומר, הפונטנציאל הוא לפעמים כך ולפעמים אחרת. אבל לאו דווקא חד-צדדי. יש משהו שעולה לי בראש, אבל אני אכתוב לך אותו במסר
בסך הכל נראה כי בינתיים שום דבר לא יזוז ויעמוד כמו שהוא.

למעלה