אני מבולבלת

אדםbar

New member
אני מבולבלת ../images/Emo4.gif

שלום לכולם אני מור, אוטוטו בת 24. אני בבעיה קטנה ואני אשמח לשמוע את דעתכם. עד גיל תיכון לא למדתי כמו שצריך, אין לי בגרות. אחרי שהתשחררתי משירות חלקי בצבא, התחלתי ללמוד לבד מס' מקצועות (זאולוגיה, רפואה כללית ושפות) כן, אין לי שום תעודה. החלטתי להרשם לאוניברסיטה הפתוחה בשביל ללמוד לתואר ראשון בביולוגיה ולהמשיך אחרי ללימודי וטרינריה. היו בעיות עם חשבון הבנק שלי ולבסוף ביטלתי את ההרשמה. התחלתי לחשוב על זה שיש לי מינימום 3 שנים של לימודי ביולוגיה, שמאוד קשה לי לראות את עצמי מצליחה לסבול את זה. ובכלל, קשה לי לחשוב על זה שיש לפני 7 שנות לימוד. אבל מצד שני, אסור לי לחכות עם זה, אני יכולה כבר בסביבות גיל 32-33 להיות וטרינרית, שזה בעצם החלום שלי. התחלתי להתעניין בלימודים אחרים, יותר קצרים... המקצועות שמאצתי לא יתנו לי כל כך הרבה לעתיד- פילוסופיה ועיצוב אירועים. אבל מצד נוסף, יש לי עוד אופציה- ללמוד במסגרת תעודת מקצוע ולא לימודי תואר. יש מקום שנקא מגן דוד ירוק, שבין פעולותיו הוא גם בית ספר. מקצוע שמאוד מעניין אותי שם- פסיכולוגיה בבעלי חיים. אבל גם זה, מה זה יתן לי? האם אצליח לפתח קריירה לא עצמאית? או עוד מקצוע שקיים שם- סייעת וטרינר. שאני לא יודעת עד כמה זה יהיה לי נחמד רק לעזור, ולא להיות המבצעת. אני לא יודעת מה לעשות אני מנסה לחפש לימודים אחרים, לא של 7 שנים. קשה לי למצוא דבר שיבטיח לי עתיד ושגם יעניין אותי.

דנה1233

New member
ולא הצלחת להבין מהם את התשובה לשאלתך-

האם תוכלי לפתח בזה קריירה וכו'?

אדםbar

New member
התשובה שקיבלתי מהם היא שניתן לעבוד במקצוע זה

באופן עצמאי, אבל הבעיה היא שאנשים עדיין לא פתוחים לדרך שכזאת. רוב האנשים מניחים שמדובר בבעיה פיזית. אבל קיבלתי גם תשובה שונה- הרבה וטרינרים בארץ מתחילים להעסיק פסיכולוגים שאליהם הם יפנו מטופלים. "הרבה" זה לא מספיק, אני רוצה להבטיח לעצמי עתיד. מה שגם אני עדיין לא שמעתי על וטרינר (לפחות מאלו שאני מכירה) שמעסיק פסיכולוגים.

דנה1233

New member
פשרות

יכול להיות שבסופו של דבר תצטרכי להתפשר ואת העניין למצוא דרך תחביבים. לא תמיד אפשר הכל... נראה שאת באמת די מבולבלת, כפי שכתבת. ושייעוץ /איבחון יכול לסייע כאן.

jason8787

New member
יהיה בסדר

אני לומד כבר שנה במכללת בית-ברל, אני לא יודע אם יש במכללה משהו ש קשור ל וטרינריה, אבל אני בטוח ש אפילו אם לא יש כאן המון דברים שתוכלי לנסות, אתר הכללה: http://www.beitberl.ac.il

למעלה