אני מבולבלת...

actuallly

New member
אני מבולבלת...

שלום לחברי הפורום, לא כתבתי פה הרבה... אולי הודעה אחת או שתיים. אבל אני עוקבת אחרי מה שנכתב פה, ואתם נראים לי אחלה של אנשים :) יש לכם פורום חמוד ומושקע, וכל הכבוד. אבל אני בבעיה... אני בת 20++ וקצת מרגישה מוזר שכל כך אכפת לי מרן. לא בקטע של "הערצה", אני פשוט חושבת עליו הרבה, בודקת מה קורה איתו, איך הוא מתקדם וכל זה.. אפילו חשבתי לנסות ליצור איתו קשר (אבל אני לא יודעת איך, וגם זה אולי יהיה קצת מוזר לעשות את זה). מה אתם/אתן חושבים/חושבות? תודה :)

זה טבעי...

את לא אמורה להרגיש מוזר בגלל הגיל שלך.. אפילו אמא שלי מעריצה אנשים בגילה
זה בסדר גמור..
את יכולה ליצור איתו קשר.. כולן רוצות

actuallly

New member
את כזאת נחמדה

תודה על תגובתך, ועל מילותייך המרגיעות... :) ומה אם יש לי חבר? את חושבת שזה קצת מוזר?

actuallly

New member
:)

אוקיי :) אז בסדר... :) ודרך אגב.. למה אני לא מצליחה להיכנס לאתר הרשמי?

Meytar 888

New member
תראי,

אני אספר לך סיפור קצר..חח אחותי בת 21 ויש לה חברה בגילה,שאחותה מאיה בת 29 (עוד כמה ימים 30) חולה על רן,פשוט מאוהבת בו בטרוף! כל הזמן היא מדברת עליו וזה,נשבעת לך ממש כמוני חח.. שהתחיל סיבוב ההופעות,נולי (חברה של אחותי) רצתה לקחת את מאיה להופעה,מתנה ליומולדת. ומאיה אמרה לה בדיוק ככה "אם זה לא שורה ראשונה אני לא באה",פשוט ככה. נולי עברה חצי עולם ובסוף השיגה לה שורה ראשונה באמצע לגבעת ברנר (שישי הקרוב). אני יכולה גם לספר לך, בתור אחת שהייתה כבר בהופעה בחיפה,ובת''א שיש המון,אבל המון אנשים בוגרים ולא רק מעריצות בנות 12-15. יש שם נשים בנות 40 שבאות בלי הילדים בכלל,ויש בנות בשנות 20++ כמוך וכ'ו. רן הוא מפורסם. הוא זמר,דוגמן,שחקן וכוכב בפני עצמו. אין שום פסול לאהוב אותו,ואין גם הגבלת גיל.. אוהבים את מה שאוהבים, וזה רק מראה שיש לך את הטעם הצעיר הזה במוזיקה ובמשחק,מה שטוב ביותר.

actuallly

New member
למיתר...

איזה סיפור חמוד!! תודה שהתייחסת למה שכתבתי, ואני חייבת לומר שמאוד הרגעת אותי. אגב, בת כמה את? קראתי גם את מה שכתבת לגבי המפגש שלך איתו, וממש התרגשתי... :) נראה לי שבזכות ההרגעה שלכן, אני אצטרף לפורום, מה את אומרת? :)

Meytar 888

New member
חחח אני בקרוב 15../images/Emo9.gif

ממש אוטוטו,בספטמבר,עולה לכיתה י' וגרה בחדרה
אני שמחה לשמוע שעזרנו לך
אנחנו מקבלים כל אחד בשמחה ובחיבוק ענקי
יש פה בנות מדהימות,אנחנו אולי קצת אבל אנחנו קשורות אחת לשנייה:) השתלבות נעימה מותק

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif מה מוזר בזה? ../images/Emo9.gif

זה נורמלי וטבעי, רן הוא כוכב- זמר, שחקן, דוגמן, אין שום דבר מוזר בלהתעניין בו ובמה שהוא עושה.. אני אתן לך דוגמא- יש לי דודה עם 2 ילדים בסביבות גיל 30-35, וכל פעם כשהיא באה אלינו לביקור היא שואלת אותי 'איפה הראש1 שלך? יש בו משהו חדש על רן?' ומתעניינת, ונכנסת לאינטרנט, שומעת את השירים והכל [זה רק כשהיא באה אלינו כי בבית אין ה זמן עם הילדים והכל..] אז בקיצור, אני מסכימה עם יפית ומיתרי, אז ברוכה הבאה[?]

actuallly

New member
אז החלטתי...

בזכות הבנות הנחמדות שתומכות בי - החלטתי להצטרף אל הפורום :) שלום לכולם!!

למעלה