אני מבולבלת

rinamlo

New member
אני מבולבלת

קיבלתי ב 12.11 ומיום שבת (היום החמישי) התחלתי להזריק גונל F בכמות 75 יח' למשך 5 ימים, היום ה בבוקר - מעקב זקיקים וUS, נרגשת ומצפה ואין שום דבר מסעיר.
ההורמונים - הE2 קטן ממאה והפרוג' 1.2, זקיקים קטנים בשחלה ימנית ושחלה שמאלית, רירית 3, איך יתכן?! שבוע שעבר כשנבדקתי ביום ה 3 למחזור הייתה רירית 4.1, אוף ההורמונים האלו משבשים ורק התחלתי...
ההנחיות להמשיך בגונל במינון גבוה יותר היום מחר ומחרתיים ובראשון מעקב זקיקים ודם, כמובן שהרופא רוצה שאקבע תור אליו - התור הפנוי רק באמצע חודש הבא...

anguly

New member
יתכן והמינון היה נמוך מדי

ולכן לא היתה תגובה, אם זו הסיבה אז העלאת המינון תביא לשינוי...
שיהיה בהצלחה

את פוליציסטית?

אני למשל (ואני פוליציסטית) לא הגבתי לשבוע של 75 ואז עם 112.5 תוך 3 ימים הייתי בהזרעה

rinamlo

New member
לא חושבת

אף רופא לא הזכיר את זה, הריון קודם שהגיע מהזרעות לא הוזכר העניין.

rinamlo

New member
הגוף שלי והורמונים לא מסתדרים!

אחרי שביום חמישי התבקשתי להעלות את המינון, היום התוצאות של מעקב זקיקים תואמות בדיוק את יום חמישי, ממש COPY PASTE , רירית 3 זקיקים קטנים בשתי השחלות, מחר בבוקר קבעתי תור לרופא.
מה שהכי מעניין אותי - לא רק שההורמונים לא מגיבים אלא מורידים אותי , סבב שעבר היה טבעי - הגעתי לרירית 5.9 , זקיק 16 הבדיקות דם תאמו האסטדריול היה מעל 1000 הייתה הזרעה אך תוצאה שלילי. כיום שהחלטתי שאלך על טיפול תרופתי הגוף שלי כנראה בשוק! יש הרעה בנתונים! אני באמת לא יודעת ולא רוצה לחשוב יותר מידי מה הרופא יחליט אבל סבב הבא אני חוזרת לטבעי.

למה את בטיפולים?

יש סיבה או שאתם לא מוסברים? בת כמה את?
ולפעמים לוקח עוד יום יומיים להגיב להעלאת המינון

rinamlo

New member
את לא מזהה אותי?

מהפורום השכן (אמא של רעות שבוע 29+4) אני מתקרבת ל 40 וגם עם הריון הראשון היה בזכות ההזרעות, בזמנו אמרו שהזרע של בעלי כיום אומרים שאנחנו לא מוסברים, בכל מקרה האסטדרול החל לעלות במעט אז ההנחיה כרגע להמשיך עוד 3 ימים באותו מינון וביום רביעי לבוא למעקב.

כמובן שמזהה

רק לא זוכרת (החיווט במח שלי נדפק לחלוטין עם ההריונות... סליחה)
וכן- לפעמים בגילאים האלה התגובה להורמונים לא טובה ועדיף הזרעות על בסיס טבעי או IVF תלוי בבעיה....
ובהקשר של הלידה הקודמת- ערכת בירור מלא?

rinamlo

New member
בודאי שערכתי

המלצה יומית 5 מ"ג חומצה פולית וקלקסן בזמן הריון

שלגייה13

New member
זה קורה לפעמים

בעיקר בגיל מבוגר ועם FSH גבוה, אבל לא רק. הפתרון המקובל במקרים כאלה בדרך כלל הוא באמת מחזורי טיפול טבעיים, שעוקבים אחרי ומנצלים את הביוץ הטבעי, ולפעמים רק מוסיפים לו קצת הורמונים בימים שממש לפני הביוץ. זה בדרך כלל דורש יותר סבלנות וזמן, ולכן קופות החולים לא מתות על זה, אבל זה בהחלט עובד. אצל אחותי זה עבד מצוין

rinamlo

New member
הפעם אני ביקשתי

הרופא מבחינתו אמר שלושה טיפולים עם הורמונים ואז לעבור להפריה, כיוון שהיה מאוחר מידי לסבב ראשון טיפולים הגעתי ממש לקראת הביוץ (2 מעקבים ואוביטרל) ולא צלח, אז ביקשתי הורמונים על מנת שלא נפספס את הביוץ שאצלי הם בדיוק לשניה, אז התחלתי ולמען האמת בבוקר הייתי עוד נסערת כי הנתונים היו אותו דבר מבחינת הזקיקים, אבל כאשר קיבלתי את בדיקות הדם הבנתי שהתאפסו הנתונים וכרגע הם לכיוון הנכון אז אני הרבה יותר רגועה ושלווה.

למעלה