אני מבולבל. קשה. קשה.

HotGod

New member
אני מבולבל. קשה. קשה.

אז מי צודק? - האקדמיה? - אתם? - האתר הזה? כל אחד מושך לכיוון אחר. לכל אחד דיעות משלו ורעיונות משלו. לאן כל זה מוביל? לבבל מודרנית? האם לא צריך לשים סוף לפריצות? האם לא צריך לסתום פיות? למנוע כפילויות? לחסום מתחרים? למנוע כפילויות?

גנגי

New member
איפה בעל הבית?!../images/Emo5.gif

חיפשתי-חיפשתי ושוב חיפשתי, הלכתי עם ראש בקיר וגם נכנסתי, יגעתי יגעתי ולא מצאתי של מי האתר ההוא. בעיה. אני רוצה לדבר עם הבלבית - ועכשיו! ובנוגע לשאלותיך כבדות המשקל - לפריצות אכן צריך לשים סוף (הלאה מיסוד הזנות!), אבל לסתום פיות - למה? למנוע כפילויות? בטח! לחסום מתחרים? ישמור אלוקים. למנוע שוב כפילויות? בטח ובטח ובטח ובטח. גם כפילויות כפולות צריך למנוע, ויפה שעה אחת או יותר.

HotGod

New member
הבלבית הוא.... אני חוזר, הבלבית הוא

אני. להוכחת טענה זו, השאר מילה (או מילים) על גבי פורום זה ומדוד כמה זמן לוקח למילים להתאשר.

אם אתה בעל הבית...

יש לי בעיה עם "קמחוני"- מי המציא את זה? אתה או האקדמיה? לא משנה... בכל מקרה- אם 'צמחוני' קיבל את שמו על שהוא מתנגד לאכילת בשר- ועל כן נותר לו לאכול בעיקר מן הצומח- אז המילה קמחוני, שהיא על אותו המשקל, אמורה לזהות אדם שהוא מנוע מלאכול הרבה מאכלים עד שנותר לו לאכול בעיקר קמח. (אמרת "בעיקר מן הצומח מפני שאוכל גם ביצים וחלב)

HotGod

New member
שפה ולוגיקה לא תמיד הולכים יחדיו

אם יש לך מילה יותר טובה לאנשים הרגישים לקמח ולמוצרים קמחיים, אשמח לשמוע. אם תמצא מילה טובה יותר אחליף את הקיימת.

למעלה