אני מבולבל: רדהט נגד מאנדרק, עזרההה

cmand

New member
אני מבולבל: רדהט נגד מאנדרק, עזרההה

אז ככה רדהט: כל הניסיון שלי בו מסתכם בשבוע עם GNOME (הפעם אני מתכוון להתקין KDE) רדהט: הניסיון של השבוע לא נגמר בטוב כל כך.. היו לי הרבה בעיות שכנראה היו חסרים כל מיני RPMים :) מאנדרק: כל הניסיון שלי ב... כלום יש לי ADSL - אני מחפש כמה שיותר קל להתקנה בתמיכה טכנית של "בזק@בינלאומי" אמרו לי שADSL במאנדרק יותר קל אבל בכל אופן הם לא ממש עוזרים בנושא לינוקס מה אתם אומרים ?!?!?

cmand

New member
מצטער שאני מתוסבך..

פשוט אני לא רוצה להתקין ואז להתחרת אז מה אתם אומרים בנושא ADSL ובכלל בכלליות מה עדיף מאנדרק או רדהט למתחילים ומה יותר מאובטח (כל עוד אני לא ממש הולך להגדיר מיליון הגדרות על אבטחה כי אין לי מושג בזה)

Rul3R

New member
"חיפוש" אנשים, חיפוש..

אני עשיתי חיפוש ב"חיפוש מתקדם" של הפורום, ותוך שתיי שניות מצאתי תשובה לשאלה שלך. אז אם אני יכול, גם אתה יכול. אז זה טוב מאוד שאתה מתעניין ושיש לך הרבה שאלות ורצון לדעת דברים בנושא, אבל אתה צריך לדעת ללמוד לחפש תשובות ולא לשאול כל דבר קטן שאתה לא מבין פה בפורום, במיוחד אם כבר שאלו את השאלה הזאת פה בפורום. לסיכום, תסתכל בלינק שמוזכר למעלה, החלק הראשון שם עונה על השאלה שלך, ושוב אני אומר, זאת שאלה שכבר נשאלה בפורום, אז למה לא לחפש ולמצוא את התשובה לבד? יש פה מנוע חיפוש טוב בפורום ולא בעיה למצוא תשובות לשאלות שכבר נשאלו, או לחפש תשובות לבד באתרים (אפילו ישראליים).

למעלה