אני מבטלת את המפגש והכל.

Juliann

New member
אני מבטלת את המפגש והכל.

ויש לכם הבטחה ממני שאני בחיים לא יארגן יותר שום דבר לפורום המסריח הזה. כל אחד ברגע האחרון והבעיות שלו, נחשו מה?! אף אחד לא משלם לי כדי לפתור בעיות! שכל אחד יתמודד עם שלו!!!!! ואני מתמודדת עם שלי, למרות שניסיתי, ואירגנתי, ונידבתי את הבית שלי, ופניתי לכל אחד אישית ובזבזתי עליכם יומיים במקום לארגן לעצמי יומולדת 18 שתאמינו לי פי אלף חשוב לי ממכם! אף אחד לא טרח לעזור ולי נמאס ונשבר. אז תקפצו לי.

צודקת 100%

תסלחו לי אבל תכלס אתם ממש מגעילים יפית באמת רוצה מפגש פורום בכל הזדמנות היא מנסה לארגן ואתם בקושי מזיזים את עצמכם בשביל זה... וזה לא רק מפגשים זה בכלליות אתם אדישים מצטערת חנה אבל זה הפורום שאני הכי לא נהנית בו מכולם... יש פה קארמה שלילית לגמרי... הייתי חייבת להגיד את זה..

Fairywitch

New member
מה זה ממש מגעילים?!

סליחה, זה לא מקובל עליי. אני הודעתי מראש שאני לא יכולה להגיע- אני לא תיכוניסטית בשאנטי, אני בחורה עובדת.
מה שכן- אם מישהו הבטיח לבוא ולא בא- זה באמת גועלי. אני אף-פעם לא אומרת שאבוא אלא אם כן אני מתכוונת ברצינות. בפורום אחר שהייתי בו היינו המוני חיפאים, אז אירגנתי מפגש לחיפאים ולצפוניים בקניון חיפה, בפתח של חנות מסויימת שהייתה קשורה לפורום. הגעתי לשם ועמדתי כמו מטומטמת לבד במשך שעה. מזל שהכרתי את בעלי החנות אז היה לי עם מי לדבר... בקיצור- אני מבינה עד כמה זה אכן מרגיז ומעצבן.

Fairywitch

New member
כולנו יוצרים ביחד את הפורום-

אם יש ביקורת אישית אליי מבחינת שיטת הניהול- לעומת מנהלים אחרים שדורשים שיפנו אליהם ביקורות רק במסרים- אני מוכנה לשמוע תלונות גם על גבי הפורום. אם הביקורת היא לא אישית אליי- אני לא מרגישה שיש פה קארמה שלילית. אולי קצת עצלות כללית, כי אנחנו בתקופת יובש, ואם יש בעיה באווירה הכללית, אז זה תלוי בכולנו. אישית אני חושבת שזאת לא תקופה טובה למפגשים- כולם כבר חזרו ללמוד/לעבוד, ובכלל אנחנו בתקופת יובש. אפשר להיפגש בחגים- אני יודעת שלפחות בחיפה אני מתכוונת בעיקרון לארגן מפגש, ואם אוכל גם להגיע למרכז זה יהיה נהדר (בסה"כ אני אוהבת לבקר שם
).

Fairywitch

New member
ושוב ביקורת עצמית והתנצלות-

במשך שבועיים המחשב שלי לא עבד, וכשהוא כבר חזר התחלתי תקופה עמוסה מאוד בעבודה, אז כשהגעתי הביתה בקושי היה לי כוח להסתכל על המחשב... והשבוע סבתא שלי אושפזה בגלל בעיות בלב. היא הסבתא האחרונה שנשארה לי ואני די לחוצה. מקווה שיהיה שיפור בכל הלחץ שנוחת עליי בימים הקרובים, ואחזור לתפקד כמו פעם

חנה...

לא באתי אלייך בטענות בכלל... אני יודעת שאת אמרת מראש שלא תבואי אני מדברת על אנשים אחרים.. הם יודעים מי הם..

ורק שתדעי...

גם אני לא תיכוניסטית בשאנטי... אני עובדת בדיוק כמוך משעה שמונה בבוקר עד ארבע אחר הצהרים...

shalehet

New member
יפית, רק עכשיו ראיתי את ההודעה...

אני מבינה את העצבים ובאמת לא הבנתי למה את צריכה להיות "אחראית הסעות", כל אחד אמור לדאוג לעצמו, אני אישית ממש חיכיתי לזה ואת יודעת שאם הייתי בקו הבריאות הייתי באה.. כפי שאמרתי לך ביליתי את הלילה במר"מ ולשמחתי זה הסתיים שם ולא בבית חולים. בכל מקרה חבל שהמפגש לא התקיים, אני באמת חיכיתי לזה ואם אני אהיה בארץ (מקווה שלא) אני מבטיחה לארגן מפגש צפייה בIDOL.. אני אמצא כבר מקום... ושוב מצטערת... מקווה שלא התכוונת אליי, אבל בכל זאת

Juliann

New member
לא התכוונתי באופן ספציפי....

זאת היתה ההרגשה הכללית שלי..... ואני לא מאשימה אותך, את לא אשמה שיש לך שפעת...

Fairywitch

New member
../images/Emo24.gif

קבלי ח"ח- בסה"כ ניסית, ואת אכן לא צריכה להיות אחראית על כולם. פנצ'רים אכן קורים, ויצא שלכולם קרה משהו. אוהבים אותך, יפית

Deanb

New member
תגובה לכולם...

תראו אני לא נמצא פה הרבה בכלל... אני לא כותב קבוע בפורום. אני חושב שאם היו אי הבנות, חוסר תיאום וכאלה אז טוב שהעלנו את הנושא וכולנו יכולים לדבר עליו, להבין מה מפריע ולפתור הכל. עכשיו, אם אפשר בבקשה, אז נתארגן כולנו מחדש וכל מי שיהיה מעוניין להיות במפגש ישרשר כאן תגובה, מי שלא, לא ייחשב כאחד מאלה שבאים למפגש - פשוט ככה

למעלה