אני מביאה איתי כל מיני דברים למכירה

shellyland

New member
אני מביאה איתי כל מיני דברים למכירה

כדי לנסות לכסות מעט את העלות של הנסיעה. משהו ספציפי שאתם חושבים שכדאי לי להביא או שאתם רוצים שאביא? עד כה קניתי כובעים, גופיות,דיסקים, תיקים,מחזיקי מפתחות וכל מיני קישקושים.

bethania

New member
בדיעבד, אחרי שחזרתי

מסתבר שהוואינס זה שוס אמיתי, ואני ממש לא ידעתי, זה גם לא כבד, (כמו הערסלים ) שכמה פעמים סחבתי. הפעם לא הבאתי כלום כלום כלום, אפילו לא לעצמי, כזה טימטום, ומה זה חסר לי הוואינס עכשיו, (קניתי לעצמי זוג אחד בלבד)

shellyland

New member
מצאתי לך את הדיסק שאת מחפשת כבר שנים.

קניתי אחד לך ואחד לעצמי. נורא יקר. חסר לך שהוא לא טוב! פיגות אני מתכוונת להביא בטונות. המזוודה שלי כבר מפוצצת ואני לא יודעת איך יעלו אותי למטוס עם כל המשקל הזה. אני חוזרת עם איזה 10 ספרים, כמה עשרות דיסקים, בקבוקים של גוואראנה וקז'ואינה - ועוד היד נטויה...

החתולית

New member
קיבלתי את ה- SMS שלך בעניין

ואין לך מושג כמה שימחת אותי. אני אשלם בגין הדיסק בשמחה רבה, העיקר שמצאת אותו. בעיני הוא אחד הטובים והמשמעותיים של ז'יל, היות שיש בו אמירות פוליטיות חשובות.

shellyland

New member
בגילגול הדיגיטלי יש גם בונוסים:

כמה ביצועים של השיר בגירסאות שונות, כמו למשל גירסת רדיו, א-קפלה וכיו"ב. אני מוכנה לוותר לך על התשלום, אם תואילי בטובך לכתוב לנו מאמר מלומד עם המשמעות הפוליטית של האלבום. עשינו עסק?

החתולית

New member
אני אחשוב על זה

לא בטוחה שיהיה לי זמן, אבל אנסה. אין לזה כל קשר לתשלום.

shellyland

New member
אנטארקטיקה

אני אשתדל להביא כמה בקבוקונים, למרות שזה סיפור סיפור להביא משם שתייה.

beijaflor

New member
GOIABADA../images/Emo190.gif

ס ת ם ! ! ! requeijao pocos de caldas, catupiry רק אוכל יש לי בראש! נמאס לי להיכנס בפורום הזה, לראות כל בתמונות הטעימות האלה ולאכול פיטה עם חומוס! די! תכזרי מחר, ותזמיני אותנו ל FEUJOADA עם FAROFA + CAIPIRINHA אני מתגעגעת!!!!!!

החתולית

New member
הציפור הקטנה צודקת, תביאי אוכל !

אבל אנא זכרי - לא להכניס לתיק היד נוזלים ואוכל (שוקולד אולי אפשר), אלא לארוז אותם טוב טוב בין הבגדים במזוודות. בקבוקים להכניס לתוך שתי גרביים ואז לארוז באמצע המזוודה עם הרבה בגדים מסביב. גויאבדה אפשר לקנות בארץ - אמנם ארגנטינאית, אבל לא רעה בכלל. העיקר שתביאי קמח לפרופה ונוכל להכין פיז'ואדה כמו שצריך.

beijaflor

New member
../images/Emo82.gif איזה כף!!!!!

Em Tere eu recomendo o escondidinho (se e que ainda existe). Tambem tem (ou tinha) um restaurante de trutas delicioso Se for ate Petropolis, va ao Tio Patinhas. Ele fica localizado na praca central, perto da casa dos Santos Dumont e do palacio do D. Pedro

../images/Emo124.gif חתולה

את המנהלת, נכון? אז אולי תעיפי את הזאתי שעושה לנו כל הזמן כאב לב, ורק גורמת לנו לקנא?

החתולית

New member
אני לא אקלל אותך, כי אני ממלכתית עכשיו

אבל את יכולה לתאר לעצמך מה אני אומרת. בעצם... העיקר שאת לא הולכת לחזרה של פורטלה או סלגיירו, תלבשי ורוד וירוק ואני אמשיך עם הכחול לבן והאדום שחור.

למעלה