אני מביא לכם כתבה ש....

amore

New member
אני מביא לכם כתבה ש....

נתקלתי בה ואני מאד מעונין לשמוע את דעתכן/ם. אישה אלהים ברא את אדם וחוה וכפי שאנו יודעים, אין אלהים עושה דברים בעלמה,מכאן צא ולמד מדוע ברא אלהים קודם את אדם ואחר כך את חוה. לכולנו ידוע כי אדם וחוה היו האנשים הראשונים שיצר הקדוש ברוך הוא,לכן אני למד מכך שקודם יצר את האדם, בדק את יציר כפיו,ראה מה חסר ומה יש צורך לשפר ועל סמך נסיונו הזה יצר יצירה מושלמת יותר בשם חוה. שהיא אם כל חי וכולם בניה, מכאן אני מסיק שכאישה ואם כל חי,היה עליה להיות חכמה יותר,אחראית יותר, כישרונית יותר,אימהית יותר,בעלת כשר ארגון וביצוע טובים יותר,יחצ"נית יותר ובעלת כישורים רבים ונוספים וזאת כיון שהעבודה הקשה היתה מוטלת עליה גידול,הלבשה וחינוך הילדים,אחזקת הבית וכל הקשור בזה,אירוח חברתי ויותר מכל סיפוקו של הגבר. מצד שני,הגבר,כל תפקידו הסתכם בהשגת אספקה לדיירי הבית אשר באחריותו דבר שלא הצריך כל כך הרבה מיומנויות כמו האשה.ןמכאן אני למד שעוול גדול נגרם לאישה לאורך כל שנות קיומה וכדי להביא על עצמנו הישגים בכל התחומים, חובה עלינו להכיר,קודם לכל,את חשיבותה של האשה בבית ובחברה. כמו כן להתאים את האישה על סמך כישוריה לתפקיד אחראי יותר בכל תחוני החיים. ויפה שעה אחת קודם. ע את דעתכם על הכתבה.

amore

New member
אנא הגיבו לכתבה ,חשובה לי דעתכן

האם הכתבה מצ´ואיסטית או לא?

טוב.. יש גבול כמה אני יכולה להתאפק

אבל ממש בשיא האיפוק... יותר ממצ´ואיסטיות הרגשתי הרגשה של התנשאות. "להתאים את האשה על סמך כישוריה..." וכו וגם אנכרוניסטיות גדולה. מי שכתב את זה לא שם לב למה שקורה בשנים האחרונות ובטח לא מכיר את הדור החדש של הנשים הצעירות. מסכימה עם מה שנכתב על זה שהאשה היא דגם משופר. תמיד גירסא ביתא עולה בביצועיה על גירסה אלפא. וגם עם זה שנגרם עוול משווע לנשים לאורך ההסטוריה. חושבת שגם אז נשים השפיעו אבל מאחורי הקלעים. בדרך הנשית המקובלת. וגם... זאת אומרת באופן אישי. אז אני אשה מנהלת. ואני יכולה לכתוב ספר שלם על הניהול הנשי ויתרונותיו. ובכלל חושבת שאם יתנו לנשים לנהל את העולם הוא יראה אחרת. או שלפחות הגברים יתחברו לצד הנשי שלהם
מי שכתב את מה שהבאת כנראה עוד לא הפנים. במאה הזאת תהיה המהפכה. והוא עוד יחפש איך לשלב את הנשים ולכוונם.. אין כמו הודעה כזו כדי להחזיר לי סופית את הצבע ללחיים

אורי_ח

New member
כוס בירה לחיי המהפכת!

"אם יתנו לנשים לנהל את העולם הוא יראה אחרת"... כמובן שאני מסכים עמך בהתלהבות. אבל.... מי ירצה לתת לכן? תצטרכו לקחת. זה לא ילך בכוח, כי אם במוח, ואם צריך אז גם בשיטות העתיקות, "בדרך הנשית המקובלת", כדברייך. כוס בירה לחיי מהפכת המאה! א-פרופו בירה - ד"ש חם ונוטף זיעה מבירת הבירה. במינכן, לידיעתכם, 27 צלזיוס בצל. טוב לשוב לארץ הקרירה והמובטחת אורי

אורי יקר! ברוך השב הביתה!

גם אתה מאלה שבטוחים שהגברים אומרים בבית את המלה האחרונה? וזה עוד לפני שהוכח כוחן של הסנקציות..
ומעבר להומור, חושבת שזה תהליך. הזמן יעשה את שלו.. ועם הצלחות אי אפשר להתווכח.. ונחיה ונראה מה זה 100 שנה? קטן עלינו! אחת שמברכת כל יום ברוך שלא עשאני גבר.. הילי? תבואי להגיד שלום?

מיכל@בר

New member
בוקר טוב, amore יקר...

וכבר מזמן טוענים שהאשה היא המין החזק, ולא בכדי.. המשפט השוביניסטי היחידי שאני רואה כאן הוא: "...ויותר מכל סיפוקו של הגבר". ובאשר לכל היתר, תלוי מאד באשה עצמה, בשאיפה שלה להתקדם ולמצוא את מקומה בכל תחום בו תחפוץ, לא לוותר, ולא להתקפל למושגים ארכאים ומיושנים. ואין ספק שהחברה בה אנו חיים לא תמיד מכירה באשה כמי שיש לה מה לתרום, אבל לדעתי ישנה התקדמות לא רגילה בנושא הזה של קידום האשה. למה זה מעסיק אותך כל כך, הנושא הזה?

amore

New member
נתקלתי בכתבה במקרה באחד......

הפורומים ומה שהכעיס אותי היה אותו משפט שאומר שעיקר תפקידה של האשה הוא סיפוקו של הגבר,דבר שעומד בסתירה לתוכן הכתבה המשבח את מעלותיה של האשה וממקם אותה מעל הגבר.כך שזה קצת מבלבל,לא?

למעלה