אני מבין במחשבים .. אבל קורה פה משהו מוזר ...

JUVENTINI

New member
אני מבין במחשבים .. אבל קורה פה משהו מוזר ...

המחשב שלי עשה לעצמו RESET פעמיים .. ופעם אחת הוא יתחבר לאינטרנט בעצמו .. וכל פעם שאני משחק משהו הוא מריץ אנטיוירוס בעצמו .. וכל פעם הוא לא מוצא משהו .. לקחתי אותו לשיחת מוטיבציה .. אך לשוא .. כתוצאה מכך אני סובל משלשולים ומהקאות .. וחוסר שינה בלילה .. מה ניתן לעשות ? גלעד

eYaL

New member
trojan

זה נראה כמו טרוג`ן..או בשמו העברי `סוס טרויאני` כניראה וקיבלת קובץ למחשב,והפעלת אותו,וזה גרם לטרוג`ן להדבק לך למחשב,בכל הפעלה של המחשב הא עולה מחדש,וכך בעצם מאפשר לאחרים לשלוט לך במחשב כשאתה מחובר לאינטרנט. מה שניתן לעשות זה פשוט לבטל את ההפעלה את הטרוג`ן מתוך- התחל-הפעלה-> ושם תקליד: msconfig יפתח חלון,תעבור למעלה ל-הפעלה שם תראה את הפריטים שעולים יחד עם המחשב. אם אתה מזהה שם משהו שלא אמור להיות שם,זה כניראה אותו הטרוג`ן שים לב,שלא תמחק בטעות סימון של משהו חיוני.אז כדאי לרשום מה בדיוק אתה עושה. eYaL

B0ND_JAME5_B0ND

New member
שלשולים הקאות ונדודי שינה...

א. לפי דעתי פנייה זו אמורה להיות תחת פורום: ``בריאות ומשפחה`` ב. ללא כל קשר הנה מרשמים לתרופות: * * * עבור ההקאות: tab. pramin 1X3/d 20# * * * עבור השילשולים: tab. imodium 1X2/d 6# * * * עבור נדודי שינה: tab. valium 1X1/d 3# אני מקווה שתרגיש טוב- אל תתן לדברים חומרניים להשפיע ככה על מצבך הבריאותי/נפשי... ג. :A:\>Format c ד. לקנות מחשב חדש? ה. הכל בצחוק! :) אני מקווה שהבנת את זה... ביי

למעלה