אני מבין זה לא הזמן אבל חשבתי עליך

avivg0z

New member
אני מבין זה לא הזמן אבל חשבתי עליך

תני לי דקה תני דף תני לי עט ... יאללה זוכרים שהייה משחק פה של השלמות של מילים ושיר אז יאללה בואו נעשה את זה אני מתחיל .... אז יאללה בכיף !

avivg0z

New member
לא משנה כמה יש לי אני תמיד נשאר ...

אותו דבר ... יבואו אנשים יגידו את ההפך לא קונים אותי בכסף רוצה לרקוד איתך כאילו אין מחר ...

avivg0z

New member
יש לי עוד אחד ...

הזמן משאיר דימיון להתרפא עליו ולפעמים זה כמעט מתנגן כמו פזמון לפעמים זה יותר מדי חורטת לב על עץ הדובדבן לא רוצה לשמוע אין דבר מה שהיה היה מה שעבר עבר היא עדיין מתפללת שיגיע דואר לתיבה שלה ושמה את קולה בתוך מעטפה עם בול חתום בנשיקה, אין לה ברירה. אז תעשי שפם עשי רגליים מחר אני בבית וכבר עוצם עיניים ומדמיין איך שיט איתך שיש ירח גדול כמו האואו טאן הטונה אואו מאן יסביר לך איך להיות נאהבת שמפרידות בינינו ארבע שעות רכבת יושבת וכותבת לי תבלה ותבין כמה קשה ותבוא עד אלי אז הנני באתי למה להיות כזאת דרמטית מה שהיה עבר עברתי דרך ארוכה אני קצת מזיע בצוואר המרחק עזר לנו, הרבה נשאר לנו מה שהיה מוזר לנו נראה לי קצת מצחיק איך שקפצת עלי בדלת לא נתת להוריד ת'תיק. חורטת לב על עץ הדובדבן רוצה שהוא ייקח אותה רחוק מכאן היא לא יודעת בידיוק לאן רוצה שהוא יקח אותה רחוק לשם את כמו צבע שאין אקורד שקשה לנגן מתגעגע בצורה שקשה לדמיין בלי אותיות אני כותב מכתבים כי הסיפור שלנו כבר נכתב במחברת תווים אני מבין זה לא הזמן אבל חשבתי עלייך אני מבין שאת כועסת עדיין וזה פייר אבל תביני שזה לא אותו דבר בלעדייך ושנים שלא הייתי בבית אני חוזר תלבשי את המכנס הנמוך, אני נכנס להילוך אני יפגוש אותך מתחת לפוך מחר, ואולי תביני קשה קשה אני ייקח אותך איתי ניסע לאן שנרצה. חורטת לב...

avivg0z

New member
ועוד אחד ...

על שק שינה טיפות של טל אתה נווה מדבר כמו בסרט מצויר רצים אל השקיעה כל נשימה דורשת עוד כל נשיקה חושפת סוד אסור נהיה מותר רצים אל השקיעה מרגיש על סף קריסה דופק כניסה שולף את הכרטיס טיסה תסע מפה רק תפתחי מפה תשימי אצבע לשם נוסעים מכאן תופסים מונית לאן שרק תרצי עכשיו תגידי, עכשיו זו הפקודה שלי שרק תדעי, שכבר שנים אני לא מבין אם את זה פטה מורגנה או זה אמיתי שאת איתי הלב מפסיק, הנשימה עוצרת כינורות על הכינרת אנחנו כאן אבל במדינה אחרת זרת לזרת הולכים על החול זה כמו בסרט אם הייתי מסוגל לסמפל את ההרגשה היינו עשירים מתמלוגים בבקשה רק תזרקי לי עוד מבט נבוך נקלט לתוך מבוך אם התוכניות שלך הם רק לטווח ארוך, אני היעד על שק שינה טיפות של טל אתה נווה מדבר כמו בסרט מצויר רצים אל השקיעה כל נשימה דורשת עוד כל נשיקה חושפת סוד אסור נהיה מותר רצים אל השקיעה להתמסר לך בלי לחשוב שוב אני בוחר בך לנצח אומר לך שאני תמיד בשטח בשבילך מוותר על הכל, כדי לקבל תגובה ממך כל הדברים בראש שלי, הוטמנו לשמך הולך בדרך של צחוקך, לא דורך, מתחכך בך כי רק עלייך אני סומך איך הקול שלך משכך כאבים עזבתי את הכל כדי לתת את כל המקום שבי בי תביטי ותחליטי אם להיות איתי או להיות איתי תמיד אני יודע,שליבי איתך כך או כך מהצד שלי זה נראה מובטח אז מה אני רוצה בעצם? את הלב שלך הנחתי שתמיד תהיי שם מובן מאליו הפך להיות ביטוי של סתם מגניב כובש ת'סטאר על הקרב נותר שרב קבל נפעם מזכיר לי שזה עוד מוקדם, מזכיר לי שזה... על שק שינה טיפות של טל אתה נווה מדבר כמו בסרט מצויר רצים אל השקיעה כל נשימה דורשת עוד כל נשיקה חושפת סוד אסור נהיה מותר רצים אל השקיעה זה שוב המבט שלו קורא לי לבוא לא מצליחה להשתלט על עצמי, זה בטח יעבור אבל בפנים אני רואה את שנינו יד ביד הולכים לוחש לי כל בוקר באוזן "את שלי, החצי השני שלי" שנינו משלימים שתי נשמות טובות הופכות לאחת רואים, בכל זה רק יכולתי לגעת... זה לא אמור להיות ככה .. זה אמור להיות ככה: זה משהו במבט שלו קורא לי לבוא לא מצליחה להשתלט על עצמי זה בטח יעבור אבל בפנים אני רואה את שנינו יד ביד הולכים לוחש כל בוקר באוזן את שלי החצי השני שלי.. שנינו משלמים שתי נשמות הופכות לאחת רואים בכל זאת יכולתי לגעת.

avivg0z

New member
אההה ועוד אחד ....

גם אם ז'אן קלוד ואן דאם כאן איים עליי מכות אני לא מוכן לקום ממך קצת צומי איך שאת עושה עם השיער איך את כובשת ולמרות שיש לך סוודר מכוער אם היית המשטח בהחלקרח הייתי נופל בכוונה ולא קם רק מחכה לך שתביני הלו אני לא אמתין שתגלי מה את עושה ילדה במוח מלוכלך כמו שלי אני חולם בהקיץ נהייתי אדיוט רוצה שנרדם אצלי בבית מול ערוץ הקניות תתני לי להיות האיש שמכוון בפניות עוזר ברוורס סופר ת'שניות שאת נותנת לי מבט שאת רותחת חושב שזה חמוד גם אם סידרת ת'תחתונים שנכנסו לך שוב לתחת מה איתך את רוצה שניפרד ונחזור טונה מן את יודעת מי נשאר באיזור מנסה למצוא מבט שתביא אותי אליו לא מחכה כוכב נופל להביע משאלה אחת אם רק הייתי לי משאלה אחת אני לא יודע מאיפה זה בא היא מדברת לידי כאילו אני לא לידה היינו באותו גן אותה כיתה אותו תיכון אותה שכונה אותו בניין אותה קומה אז איך זה שהיא לא מבינה עדיין איך שזה שזאת לא מנגינה של שניים ומשהו חייב להשתנות תראי נמאס לי לנשק מזוזות אז אם את שומעת את השיר ברדיו תגבירי בטח לא תדעי שזה עלייך גם אם תשירי את המילים בעל פה ואם זה לא עוזר אני פשוט אכתוב לך שיר אחר מנסה למצוא מבט... היא לא יודעת מה קורה לה לא יוצאת מהמיטה גם אם החביתה מתקררת לה שם היא יודעת שהחורף לא היה כזה גשום אם הייתי שר בלי הרבה מילים אל תגידי מה רק תגידי לי שאין אף אחד קרוב שתוכלי לאהוב חוץ ממנה אין לי אחרת כשקריר אין מזגן אז את זאת שבוערת מנסה למצוא מבט...

למעלה