אני מבין למה איציק, שחר ובון דוק הפסיקו לכתוב...

מצב
הנושא נעול.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אם אתה הבנת את נסיון העקיצה שלך או את הקשר שחיפשת לעשות אלי, דיינו.
אסביר לך, כדי שגם אתה (אולי) תצליח להבין:
אתה הרי עונה לכל פוסט שאתה מוצא, ולא חשוב מי הכותב או באיזה פורום הוא נמצא.
אז למה נמנעת למהשיב למר מח"פצ'וק?
אז כמו שכתוב בהגדה של פסח "ואת פתח לו" והנה מה שיש לפתוח...

הספר המודפס במכירה מוקדמת, ברגע שהספר יגיע אלינו הוא ישלח אליכם.
שימו לב: המשלוח מותנה בזמני ההדפסה והאספקה של ההוצאה לאור.

כלומר: הספר עדיין לא הודפס. הבנת מר דגיגי?

Harrington

Well-known member
מנהל
אסביר לך, כדי שגם אתה (אולי) תצליח להבין:
אתה הרי עונה לכל פוסט שאתה מוצא, ולא חשוב מי הכותב או באיזה פורום הוא נמצא.
אז למה נמנעת למהשיב למר מח"פצ'וק?
התשובה בגוף השאלה, או אם תרצה, באקסיומה השגויה.
אני ממש לא עונה "לכל פוסט שאני מוצא" וממילא אין שום דבר מיוחד או חריג בכך שאיני עונה לפוסט מסוים כזה או אחר. כל קשר בין זה לזהות כותב הפוסט, בדמיונך הקודח בלבד.

קל, פשוט ונוח :). כל שצריך, הוא קצת אמת במקום חמוציות שטופת שנאה שמחפשת בכוח איך לעקוץ ולהשמיץ... נסה זאת פעם. האמן לי, יעשה לך רק טוב.

סלח לי שלא טרחתי לקרוא את המשך הגיגיך. לאור מהות דבריך כאן עד כה, הסיכוי שאמצא שם תוכן רציני-ענייני מיוחד שיעניין אותי, נמוך מטמפרטורת הקפאון. עמך הסליחה והרבה בריאות.

מיצינו.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מיץ מיץ מיץ מר שפריץ.. אל תקרא ורד בבקשה מפורום האקטואליה בו רק מלגלגים על הלהג המעופש שלך. תודה​

Harrington

Well-known member
מנהל
מיץ מיץ מיץ מר שפריץ.. אל תקרא ורד בבקשה מפורום האקטואליה בו רק מלגלגים על הלהג המעופש שלך. תודה​
עמך הסליחה יקירי, אך אכתוב היכן שיתחשק לי ואמצא לנכון לעשות כן. ככל שיש לך בעיה להתמודד עם זה, אציג טיפול במסגרת הקהילה. אם אתה סבור שלכתוב בפורום חרוזים וכותבים ימנע זאת בדרך כלשהי, סליחה שאני אומר ובלי לפגוע, אתה עוד פחות חכם משחשבתי עד כה (ואני עדין הערב :)). כאן אתה מוזמן תמיד לכתוב ככל העולה על רוחך, כמו שכל עם ישראל מוזמן לכאן ובכפוף כמובן לכתיבה על-פי כללי הפורום, וכל זאת ללא כל קשר לשאלת כתיבתי בפורומים אחרים או לדעתך עליה (לרבות קשקושיך בשם אחרים כביכול).

כך או אחרת, ככל שתחשוק נפשך ותצליח להתעלות, להתגבר ולהתבגר, ולהתייחס עניינית לדברים עליהם התיימרת להגיב כאן, אשמח לשמוע. אם לא תצליח, גם מקובל, אבל אז כמובן שמיצינו את תת-השרשור הזה.

כרגיל, לשיקולך.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
האם תוכל להעביר את הדיון לפורום פחות דיקטטורי?
נראה שדרכת פה למישהו על יבלות
לטובתך ולמענך אערוך את ההודעה הניהולית על מידת הפוסט. יש מצב שזה יסייע לך להימנע מלהגחיך את עצמך.

מיצינו.

Harrington

Well-known member
מנהל
הודעה ניהולית:
כאן נמחקה תגובה שאינה מתאימה לרוח הפורום, אשר עיקרה התקפה על גולשים (שכלל לא כותבים כאן) והנהלת האתר.
נא להקפיד על נהלי הפורום. תודה על שיתוף הפעולה.

עריכה:
מאחר והסתבר שיש גולשים שמעדיפים להניח הנחות במקום פשוט לשאול ולברר, נציין שאין כל קשר בין הפוסט הפותח את השרשור וזהות פותחו לפוסט שנמחק וזהות כותבה. השרשור נפתח על-ידי פותחו נטו עם התוכן שמופיע בדבריו, ככל שמופיע.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
אשמח להבין מה מטרת השירשור? ומדוע צנזורה מיותרת במקרה הנ"ל?
כל טענה נגד הצנזורה לא שווה הרבה אם הטוען לא יודע מה נכתב שצונזר ;-). אגב המילה צנזורה קצת מוגזמת בעיני. בס"ה מחקתי פוסט שפשוט לא מתאים, לא עניינית-תוכנית ולא כללית, לרוח הפורום ונהליו. שום דבר חדשני לא היה במחיקת הפוסט ואפשר בשקט להניח שכותבתו העריכה זאת מראש, אך בחרה בשבת כדי לכתוב אותו מתוך הנחה שלא יטופל. מסתבר שהאמירה לפיה לכל שבת יש מוצאי שבת נכונה גם בפורום ;-).

מצב
הנושא נעול.
למעלה