כן כן. תסביר את זה להרינגטון. הוא יסייע לך.
אם אתה הבנת את נסיון העקיצה שלך או את הקשר שחיפשת לעשות אלי, דיינו.כן כן. תסביר את זה להרינגטון. הוא יסייע לך.
אסביר לך, כדי שגם אתה (אולי) תצליח להבין:אם אתה הבנת את נסיון העקיצה שלך או את הקשר שחיפשת לעשות אלי, דיינו.
התשובה בגוף השאלה, או אם תרצה, באקסיומה השגויה.אסביר לך, כדי שגם אתה (אולי) תצליח להבין:
אתה הרי עונה לכל פוסט שאתה מוצא, ולא חשוב מי הכותב או באיזה פורום הוא נמצא.
אז למה נמנעת למהשיב למר מח"פצ'וק?
עמך הסליחה יקירי, אך אכתוב היכן שיתחשק לי ואמצא לנכון לעשות כן. ככל שיש לך בעיה להתמודד עם זה, אציג טיפול במסגרת הקהילה. אם אתה סבור שלכתוב בפורום חרוזים וכותבים ימנע זאת בדרך כלשהי, סליחה שאני אומר ובלי לפגוע, אתה עוד פחות חכם משחשבתי עד כה (ואני עדין הערב ). כאן אתה מוזמן תמיד לכתוב ככל העולה על רוחך, כמו שכל עם ישראל מוזמן לכאן ובכפוף כמובן לכתיבה על-פי כללי הפורום, וכל זאת ללא כל קשר לשאלת כתיבתי בפורומים אחרים או לדעתך עליה (לרבות קשקושיך בשם אחרים כביכול).מיץ מיץ מיץ מר שפריץ.. אל תקרא ורד בבקשה מפורום האקטואליה בו רק מלגלגים על הלהג המעופש שלך. תודה
רפואה שלמה.מיצינו.
מי הם?שבת שלום.
האם תוכל להעביר את הדיון לפורום פחות דיקטטורי?אני מבין למה איציק, שחר ובון דוק הפסיקו לכתוב
לטובתך ולמענך אערוך את ההודעה הניהולית על מידת הפוסט. יש מצב שזה יסייע לך להימנע מלהגחיך את עצמך.האם תוכל להעביר את הדיון לפורום פחות דיקטטורי?
נראה שדרכת פה למישהו על יבלות
אשמח להבין מה מטרת השירשור? ומדוע צנזורה מיותרת במקרה הנ"ל?חזרנו לימי הצנזורה?
כל טענה נגד הצנזורה לא שווה הרבה אם הטוען לא יודע מה נכתב שצונזר . אגב המילה צנזורה קצת מוגזמת בעיני. בס"ה מחקתי פוסט שפשוט לא מתאים, לא עניינית-תוכנית ולא כללית, לרוח הפורום ונהליו. שום דבר חדשני לא היה במחיקת הפוסט ואפשר בשקט להניח שכותבתו העריכה זאת מראש, אך בחרה בשבת כדי לכתוב אותו מתוך הנחה שלא יטופל. מסתבר שהאמירה לפיה לכל שבת יש מוצאי שבת נכונה גם בפורום .אשמח להבין מה מטרת השירשור? ומדוע צנזורה מיותרת במקרה הנ"ל?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.