אני מבין למה איציק, שחר ובון דוק הפסיקו לכתוב...

מצב
הנושא נעול.

דיברגנט חדש

Well-known member
אשמח להבין מה מטרת השערשור? ומדוע צנזורה מיותרת במקרה הנ"ל?
אני מניח שלהלין על מה נהפך האתר וכתוצאה מכך הרבה גולשים איכותיים עוזבים ואנו נשארים עם כל הזבל.
אני, למעט הסופ"ש, שקצת חרגתי ממנהגי, הפסקתי לפתוח שרשורים ולנהל דיונים ענייניים ורק מקדיש מס' שניות בכדי להשיב לטרול כזה או אחר, לרוב עם בעיית OCD |סיוע|
לאחר מכן, חוזר לעיסוקי ואפילו לא טורח לקרוא שרשורים אחרים.

Harrington

Well-known member
מנהל
חזרנו לימי הצנזורה?
כשיש גולשים (ולא נזכיר שמות) שמתעקשים לגרום לצורך הזה, אין הרבה מה לעשות נגד זה. אכן אתה צודק ולגמרי חבל שזה קיים, אבל זה מה יש (ועם זה ננצח).

נערך לאחרונה ב:

ai27

Well-known member
כשיש גולשים (ולא נזכיר שמות) שמתעקשים לגרום לצורך הזה, אין הרבה מה לעשות נגד זה. אכן אתה צודק ולגמרי חבל שזה קיים, אבל זה מה יש (ועם זה ננצח).
כשיש מנהלים (ולא נזכיר שמות) שמתעקשים לענות באופן שלא ניתן להבין ממנו דבר
עדיף כבר שיכתבו "מיצתי" או פחות מכך

Harrington

Well-known member
מנהל
כשיש מנהלים (ולא נזכיר שמות) שמתעקשים לענות באופן שלא ניתן להבין ממנו דבר
עדיף כבר שיכתבו "מיצתי" או פחות מכך
אוקיי. אם תרצה מתישהו בכל זאת להתייחס עניינית לדברים עליהם התיימרת להגיב, תעדכן.

עד אז אקבל את המלצתך ואכן מיצינו.

ai27

Well-known member
אוקיי. אם תרצה מתישהו בכל זאת להתייחס עניינית לדברים עליהם התיימרת להגיב, תעדכן.

עד אז אקבל את המלצתך ואכן מיצינו.
אין לי למה להגיב כשאת מצנזר ואז מתחמק ככה
חנקת דיון ענייני לטובת קשקוש

Harrington

Well-known member
מנהל
אין לי למה להגיב כשאת מצנזר ואז מתחמק ככה
חנקת דיון ענייני לטובת קשקוש
כאמור, די מצחיק לקרוא הערות על צנזור מפי מי שאין לו שמץ של מושג במה מדובר בכלל :). בכל מקרה, אילו חפץ ליבך כמובן שבקלות יכולת גם לבחור להנפיק התייחסות עניינית לדברים עליהם התיימרת להגיב. בחרת אחרת וזו זכותך המלאה. אבל לפחות תהיה גבר ותעמוד מאחורי בחירתך :). גם זאת לא חובה כמובן, אבל אתה יודע, יש הנוהגים ;-).

כך או אחרת כאמור, היה ותשנה דעתך ותבחר להגיב עניינית, אשמח ואולי אפילו יוכל להתפתח מזה דיון ענייני שלם ר״ל. תתעקש על גישתך הנוכחית, זה לא יקרה ואין אלא להסיק שלמרבה הצער מיצינו.

שבוע טוב ושקט.

ai27

Well-known member
כאמור, די מצחיק לקרוא הערות על צנזור מפי מי שאין לו שמץ של מושג במה מדובר בכלל :). בכל מקרה, אילו חפץ ליבך כמובן שבקלות יכולת גם לבחור להנפיק התייחסות עניינית לדברים עליהם התיימרת להגיב. בחרת אחרת וזו זכותך המלאה. אבל לפחות תהיה גבר ותעמוד מאחורי בחירתך :).

כך או אחרת כאמור, היה ותשנה דעתך ותבחר להגיב עניינית, אשמח ואולי אפילו יוכל להתפתח מזה דיון ענייני שלם ר״ל. תתעקש על גישתך הנוכחית, זה לא יקרה ואין אלא להסיק שלמרבה הצער מיצינו.

שבוע טוב ושקט.
להגיב עניינית על מה בדיוק?

הוא כתב למה לדעתו כותבים עזבו
וצינזרת הכל חוץ מהכותרת.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
הקטע המצחיק הוא שאיש לא צינזר דבר. פותח השרשור טען שהוא הבין דבר מה ואת הפוסט הוא סיכם שלא כדרכו ב-2 מילים: "שבת שלום". הוא הכניס את השירשור הזה למספר פורומים כדרכו, כמי שחיכה לקבל תגובות מעניינות בנדון.

מנהל פורום סביר היה מסיר שירשור כזה, בעיקר אם 3 השמות שהוזכרו אינם שייכים לבאי הפורום. מה שבטוח זה שאיש לא צינזר דבר וגם אם כן, זה לא בא ממנהלי פורום זה אלא מגבוה.​

Harrington

Well-known member
מנהל
הקטע המצחיק הוא שאיש לא צינזר דבר. פותח השרשור טען שהוא הבין דבר מה ואת הפוסט הוא סיכם שלא כדרכו ב-2 מילים: "שבת שלום". הוא הכניס את השירשור הזה למספר פורומים כדרכו, כמי שחיכה לקבל תגובות מעניינות בנדון.

מנהל פורום סביר היה מסיר שירשור כזה, בעיקר אם 3 השמות שהוזכרו אינם שייכים לבאי הפורום. מה שבטוח זה שאיש לא צינזר דבר וגם אם כן, זה לא בא ממנהלי פורום זה אלא מגבוה.
מצער לשמוע שבחרת לכתוב בפורום שמנהליו אינם סבירים בעיניך. קצת מוזר למען האמת, אבל זה כבר עניינך האישי :). אגב לא יודע איך זה עובד בפורום שאתה מנהל, אבל כאן כש"מגבוה" רוצים לעשות משהו, ה"מגבוה" עומד מאחורי מעשיו. כשהנהלת הפורום 'המקומית' לעומת זאת עושה משהו, גם היא ר"ל, עומדת מאחורי מעשיה. קטע פעוט של שקיפות. כך זה עובד אצלנו בכל אופן אבל היי, הנהלת פורום לא סבירה, כך שיתכן שגם זה מוזר :cool:.

בכל מקרה אדם יקר, אם מצאת עניין בהוספת תגובה זו, אשריך. אם כל העניין הוא התנגחות והבעת דעתך על הנהלת הפורום כאן בפורומינו הקט או באתר בכלל, אנא ממך, מצא מקום אחר לעשות זאת. תודה מראש.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מצער לשמוע שבחרת לכתוב בפורום שמנהליו אינם סבירים בעיניך.
טעות! יש כאן 2 והעובדות מלמדות, שאין לי טענות נגד שניהם.
קצת מוזר למען האמת, אבל זה כבר עניינך האישי :). אגב לא יודע איך זה עובד בפורום שאתה מנהל, אבל כאן כש"מגבוה" רוצים לעשות משהו, ה"מגבוה" עומד מאחורי מעשיו. כשהנהלת הפורום 'המקומית' לעומת זאת עושה משהו, גם היא ר"ל, עומדת מאחורי מעשיה. קטע פעוט של שקיפות. כך זה עובד אצלנו בכל אופן אבל היי, הנהלת פורום לא סבירה, כך שיתכן שגם זה מוזר :cool:.
שום דבר אינו מוזר. לדעתי איש לא שינה דבר וזאת בניגוד לטענה של משתמש כלשהו, שטען כי דברים מסוימים צונזרו (מן הסתם על ידך).
לכן טענתי לעומתו, שאם אכן צונזר דבר מה, זה לא קרה באשמת מנהל מקומי והנה צדקתי: דבר לא צונזר, לא על ידך ולא ע"י איש.
מכאן, הרי ששאר הפרשנויות שרשמת הן שלך ורק שלך.
בכל מקרה אדם יקר, אם מצאת עניין בהוספת תגובה זו, אשריך. אם כל העניין הוא התנגחות והבעת דעתך על הנהלת הפורום כאן בפורומינו הקט או באתר בכלל, אנא ממך, מצא מקום אחר לעשות זאת. תודה מראש.
לאור דבריי בפסקה הקודמת, הרי מי שראה כאן התנגחות, כנראה שראייתו נשתבשה עליו.

Harrington

Well-known member
מנהל
טעות! יש כאן 2 והעובדות מלמדות, שאין לי טענות נגד שניהם.
דיברת על מה "הנהלה סבירה" הייתה עושה לטעמך. משמע ההנהלה כאן לא סבירה. כל השאר סיפורי סבתא חביבים.
שום דבר אינו מוזר
אכן :). גם לא בלתי צפוי למרבה הצער.
לדעתי איש לא שינה דבר וזאת בניגוד לטענה של משתמש כלשהו, שטען כי דברים מסוימים צונזרו (מן הסתם על ידך).
הדברים כתובים במפורש. מי שיודע לקרוא יודע מה אירע. מי שלא, יכתוב את "דעתו".
לכן טענתי לעומתו, שאם אכן צונזר דבר מה, זה לא קרה באשמת מנהל מקומי והנה צדקתי: דבר לא צונזר, לא על ידך ולא ע"י איש.
אשריך שהסקת ש"הנה צדקת": תמיד חשבתי שצריך להיות כיף לחיות בלה-לה-לנד, אבל תמיד כיף לגלות מחדש עד כמה אנשים נהנים מזה.
מכאן, הרי ששאר הפרשנויות שרשמת הן שלך ורק שלך.
אין כאן שום "פרשנות" מיוחדת שלי בשרשור, זולת אולי בנוגע למניעיך. פרשנות זו נובעת נטו משפתך.
לאור דבריי בפסקה הקודמת, הרי מי שראה כאן התנגחות, כנראה שראייתו נשתבשה עליו.
כמה עצוב. גם הנהלה לא סבירה ובמקרה שלי עוד כזאת שיש לו בעיות ראיה :).

נו שוין. יקירי, על-מנת שלא לתרום לרצונך העז לדרדר את השיח כאן בפורום מסיבותיך, לא אקרא את תגובתך הבאה ואי"ה גם לא אגיב עליה. ממילא אין הרבה מה להוסיף על מה שכבר נאמר ועל מה שכתוב במפורש בפורום, גם אם (אולי עדשות משקפיים מלוכלכות?) לא הצלחת לראות.

הרבה בריאות, מיצינו.

Harrington

Well-known member
מנהל
הודעה ניהולית:
כאן שוב נאלצנו לצערנו למחוק הודעה שכל עניינה דרדור השיח בפורום באופן דווקני. נא להימנע מכל ולהיצמד לכללי הפורום. תודה מראש.

למען הסר ספק, הודעה זו אינה נושא לדיון.

מצב
הנושא נעול.
למעלה