אני מבין שהפורום מת באופן רשמי לאור הזבל שמציף אותו
B BuLA הפנטרה New member 10/11/03 #2 בזכות הזבל שמציף אותו הפורום הגיע ל-6 עמודים... ואמרתי כבר... זה מיותר ליפתוח פורום לכל להקה.. פשוט אין כל כך הרבה מה לדבר על אותה להקה כל הזמן..
בזכות הזבל שמציף אותו הפורום הגיע ל-6 עמודים... ואמרתי כבר... זה מיותר ליפתוח פורום לכל להקה.. פשוט אין כל כך הרבה מה לדבר על אותה להקה כל הזמן..
B BuLA הפנטרה New member 10/11/03 #4 פעם שנייה אני אומרת רק ואני לא אומרת את זה סתם.. זה קשור להודעה שלו איכשהו..לפי דעתי כמובן.
M MetalliKosta New member 10/11/03 #5 אני שוקל לסגור את הפורום כי תכלס הוא לא מתרומם ובועז צודק...רוב השרשורים בו זה סתם שרשורי אוף,אז זה די חסר טעם
אני שוקל לסגור את הפורום כי תכלס הוא לא מתרומם ובועז צודק...רוב השרשורים בו זה סתם שרשורי אוף,אז זה די חסר טעם
T THE ULTIMATE LIOR New member 11/11/03 #10 אז תקראו לפורום איירון מיידן ומטאל , אבל רגע למען השם בשביל זה יש לנו הרי את פורום "מטאל" !!!
G Gio inc New member 17/11/03 #13 לא, תקראו לו פשוט "הבי מטאל"... כי פורום מטאל הוא לא המקום לחובבי הבי, ואתם יודעים את זה. בפורום מטאל כבר לא פעם הוגדרתי כהומו בשל העדפתי לבסגנון הזסה על פני סגנונות יותק קיצוניים של מטאל.
לא, תקראו לו פשוט "הבי מטאל"... כי פורום מטאל הוא לא המקום לחובבי הבי, ואתם יודעים את זה. בפורום מטאל כבר לא פעם הוגדרתי כהומו בשל העדפתי לבסגנון הזסה על פני סגנונות יותק קיצוניים של מטאל.