אני מבין שהשקט בסוף השבוע

אני מבין שהשקט בסוף השבוע

הופך למנהג קבוע... נו טוף... אנחנו מגבשים לנו הווי יחודי.

shooGS1

New member
אני מוכנה לעשות קצת רעש...

מה קורה??? להתעורררררר!!!!!!
אתה חושב שזה יעזור?

shooGS1

New member
למה לא?

מי אמר שעובדים סוציאלים צריכים להתהלך על בהונות?

ג שם

New member
משעמם לך?

רוצה שנריב? רק תבקש. באתי (קצת באיחור, תפסיקו להחמיץ פנים). דווקא נחמד פה.

SuperGirl 25

New member
../images/Emo124.gif ג שם!!!

באמת תהיתי ביני לבין עצמי למה לוקח לך זמן להגיע...הפקקים, אה?

ג שם

New member
נ-ש-מ-ה, בוודאי שאיחרתי בגלל

הפקקים, האלצהיימר, העבודה, דלקת הפרקים, החתולים, המגרנה וגיל הבלות. כל זה בקיצור כי אני רוצה להיות בטוחה שתוכלי *להכיל* את הכל ולהמשיך *לזרום* עם מה שאני אומרת. אגב, מותר להיות בפורום הזה קצת צינית ולהשתמש בשפה *צוציאלית* בלתי תקנית? (ג שם מהרהרת בכללי ה*שותפות* הנהוגים בפורום)

SuperGirl 25

New member
../images/Emo6.gif

תראי...אפשר לפתוח על זה דיון- "ציניות-כן או לא"
בגדול, לאחר שלב ההכרות, אנו כרגע בשלב יצירת החוזה
ולכן הגעת ממש בזמן
(עצה קטנה-תוכלי תמיד להוסיף אייקון תואם על מנת שלא להשתמע לשתי פנים...) וכמובן- ברוכה הבאה

ג שם

New member
אז להתחיל מההיכרות?

לבחור חיה ולספר למה אני אוהבת אותה? לספר מה מקור השם שלי? לספר *מה הביא אותי לכאן?* מה הציפיות שלי מהמפגשים הקבוצתיים? מה ציפיותי מההדרכה? ג שם מוסיפה עכשיו את כל האייקונים הנחוצים כדי להבהיר מעתה ועד עולם שהיא לרוב משתדלת שלא להיות רצינית, ושהיא חושבת שבדיחות הדעת מאפשרת את המשך העיסוק (שלה) במקצוע. זה רק במקרה ואשכח להוסיפם בהמשך
אבל אשתדל להיות ילדה טובה, בחיי.

זה לא משב רוח

אלא סופת אייקונים שהתחילה במשק כנפי הפרפר של נערת העל, שדורשת אייקון הבהרה על כל צעד ושעל (
). יש לציין כי יש אייקונים שדורשים הבהרה בעצמם, כמו הפרצוף המרובע שאין לדעת מה פשרו...

שפה צוציאלית בלתי תקנית?

מבחינתי כדאי אפילו להמנע משפה תקנית, אם כי כדאי מידי פעם לשלב איזה משפט גבוה כדי שיחשבו שאנחנו יודעים על מה אנחנו מדברים...

ג שם

New member
אנסה לנסח את מקצועית

לג שם יש אישיות ילדותית ולא בשלה, ונראה שהיא אינה מסוגלת להפריד בין צרכיה לבין אלה של הפורום המקצועי והמכובד אליו היא דחפה את עצמה. חוסר היכולת שלה לשים גבולות מוביל לסימביוזה בינה לבין סביבתה, עד לשלב בו היא מרגישה בצורך בנפרדות המתבטא בתוקפנות המופנית כלפי סביבתה והמתבטאת בהתנסחויות בלתי מובנות. הצליח לי?

ג שם

New member
../images/Emo13.gif לך לישון, יקירי. מחר הכל יהיה

עוד פחות מובן.

ג שם

New member
אה, שכחתי להוסיף לרשימת התחלואים

שברוך אשם. בחיי, זה הוא ולא אני.

למעלה