אני מבין שפה זה מרכז הערכת פרויקטים

dbase

New member
אני מבין שפה זה מרכז הערכת פרויקטים

אז אולי בא לכם לעזור לי בתמחור: כמה צריכה לעלות המערכת הבאה (פחות או יותר כמובן, כי גם ה'אפיון' הוא מאד מבולגן): אתר בעל כ 20 עמודים. בכל עמוד יש כ 20 – 30 תמונות. ב DB, לכל תמונה יש נתונים כמו המקור שלה, גודל, תוקף, כמה לחצו עליה. המערכת תסכם גם כמה לחיצות על כל דף היו. המערכת תזהה כל משתמש (כך שהסטטיסטיקה תהיה גם ברזולוציה של משתמש בודד) ותשמור את הגדרותיו (לא על המחשב שלו, אלא בסרבר) בצורה מוצפנת (ברמה גבוהה). בכל דף, תהיה לפחות 'אפליקציית' פלאש אחת (בין אם זה תפריט דינאמי/תמונה אינטראקטיבית וכו'). יש הערכה?

dbase

New member
כנראה שלא הסברתי את הצד שלי

אני מהצד של המזמין, אין לי מושג כמה זה אמור לקחת..חשבתי שאולי אתם בתור אנשי מקצוע תציעו טווח... תודה בכל מקרה.

aphrodisiac666

New member
חחחחחח בטח

בוא ניתן לך מחיר שתוכל להרוג את ה-WEBMASTER שממנו אתה רוצה עבודה.... תמשיך לחלום!!!!

dbase

New member
תגידו, אתם כולכם התהפכתם?

מה התקיפה? בן אדם בא ובפועל, מציע לכם הצעת עבודה ואתם רק תוקפים? אין כאן אף אחד שרוצה לעבוד? אין לי בעיה שתכתבו 2 מיליון דולר לעמוד, אבל לפחות תגידו מה דעתכם... אני מאמין שההערכה שלכם תהיה פחות או יותר כמו כל אחד שאני אקח. אם הייתי פונה אלייך aphrodisiac666 באופן אישי, היית נותן לי הצעת מחיר? ברור שכן! אז כאן זה אותו הדבר רק שאני רוצה לקבל טווח מחירים כי גם האפיון לא ממש מסודר/מוגדר/סגור. תודה.

בדיוק בגלל זה

בלי אפיון - אף אחד גם לא ייתן לך טווח מחירים. אני לא הייתי נותנת. ואם היית מתעקש, הייתי אומרת לך "בין 2000 ל-20000, הצעת מחיר מדוייקת תקבל לאחר אפיון". צר לי שהרגשת מותקף

dbase

New member
אוקיי, תודה, זה מה שרציתי לקבל..

טווח. (את מדברת על דולרים נכון?)

למעלה