אני מבינה שאשלי בבית חולים כי עושים

SupeRonit

New member
אני מבינה שאשלי בבית חולים כי עושים

לה השתלה ראייה-אחרת איך תסיברו שהיא אמרה לא(ג)לי שהיא נראית טוב
ופוליקרט-"עשית פלאים אתמול בלילה !!" WTF-אני לא רוצה לחשוב על זה-אבל אין דרך להימנע
ואני פה אצל חברה-יש לה טלוויזיה מעל המחשב,אז אני מגיבה בזמן אמת *כיף לי" ......................... עכשיו ניק מנסה להתרצות ולהסביר עצמה לפני ניק

SupeRonit

New member
איזה בית יפה !! פע ראשונה שרואים את

הבית כולו
וכריסטין כזו חמודה-וביחד הם זוג מתוק
(ומי שאומר שהיא שם רק בגלל אבא שלה טועה בעיני
) !!!!!!!!!! (במקום לפתוח עוד הודעות כרגע אני עושה הספקה בכתיבה-כל פעם שיהיה לי מה להגיד אני אמשיך
) ........................ טרישיה עזבה לצמיתות "ללונדון"
......................... טוב שהיא רוקדת ממש "יפה"
.......................... זהו נגמר

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif

יש לנו רצף של פרקים די עלובים השבוע, הא? מישהו נרדם במחלקת הכתיבה? אם ויקי לא היתה בפרק הייתי בוכה על 40 דקות מבוזבזות מהחיים שלי. עכשיו אפשר לבכות רק על 35
ורוניתוש, אני אמרתי שכריס נמצאית שם בגלל אבא שלה, ואני עדיין עומד מאחורי זה, למרות שבזמן האחרון אני מוכרח להודות שיש סצינות שבהן היא נסבלת בעיניי. וזה הכי רחוק שאני מוכן ללכת
טרישה לא עזבה לצמיתות אבל עוד יעבור זמן עד שנראה אותה. היא תחזור מלאת אנרגיות, עם תספורת חדשה (נראה לי) והכי חשוב - מופרעת הרבה יותר!

מאיפה צצה לה עכשיו "מאדם לורה"../images/Emo35.gif

אני עדיין חושבת שהרעיון הראשון של מלקולם לנסוע ללאס ווגאס ולבזבז כסף בלי הכר כדי להפיג את כל המתחים היה הרבה יותר טוב !!! למרות שריקוד זה בהחלט דבר מרגיע ומשחרר אבל רק מלשמוע את המאדם הזאת נותנת פקודות מכניס לפאניקה!

Dawn12

New member
../images/Emo58.gif

אחרי שנתאושש מהקאמבק של המאדם, ביום ראשון יחזור אלינו ניית'ן (לא יודע איזה מבין השחקנים שגילמו אותו) שישוחח עם אוליביה כשהיא תהיה על סף מוות (כן, העלילה המרתקת ממשיכה) וכל זה כמובן לפני הקאמבק של העשור - ביום שלישי הקרוב

לגבי המדאם

זה כזה מעצבן, שוב הזילזול בצופים! זאת בכלל לא אותה שחקנית! מה הם חשבו? ששכחנו?

למעלה