יערה היחיד
New member
אני מבקשת את עצתכם
בקשר לתביעה. בבית דין לתביעות קטנות נגד רופא בבית חולים שטיפל בי לא כראוי.
ואלו הדברים:
לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח קיצור קיבה מסוג טבעת.
לפני כחודש הרגשתי לפתע כאב עז, הקאות והרגשה לא טובה כל זה קרה ביום חמישי.
בשבת פניתי לבית חולים איכילוב לאגף הכירורגי כי היתה החמרה במצבי ולא יכולתי לשתות לגימת מים. הרופא שקיבל אותי אמר שיש צורך לפתוח את הטבעת. כמובן שהסכמתי.
הרופא לא היה מיומן ולקח הרבה זמן עד שהוא הצליח לפתוח מעט את הטבעת.
לאחר מכן הוא שלח אותי לשיקוף על מנת לראות אם הטבעת מונחת במקומה. לדבריו הטבעת היתה מונחת במקומה.
הרופא לא ערך לי בדיקות דם על מנת לראות שאיני מיובשת . הוא שחרר אותי הביתה.
הגעתי לביתי ההקאות המשיכו לשתות לא הצלחתי.
התקשרתי לבית החולים ביקשתי לדבר עם הרופא הוא סירב לדבר אתי ולבסוף הסכים שאומר לאחות והיא תאמר לו.
הוא טען שאני ממשיכה להקיא ולא מצליחה לשתות בגלל חומר הניגוד ששתיתי לפני הצילום.
מצבי הלך והחמיר ובלילה דיברתי עם הרופא שניתח אותי . הוא עובד ב׳ סורוקה וביקש שאגיע לסורו קה.
הוא ערך לי צילום ואמר שביום חמישי שהרגשתי את הכאב החד הטבעת זזה ממקומה.
הייתי מיובשת מאוד אחרי שלושה ימים שלא יכולתי ללגום טיפת מים ועברתי ניתוח חירום על מנת להחזיר את הטבעת למקומה.
אני מבקשת לדעת האם יש מקום לתביעה נגד הרופא מאיכילוב שלא אבחן שהטבעת לא במקומה. על כך שהוא לא ערך בדיקות דם כדי לבדוק אם אני לא מיובשת ולא חשב לתת לי עירוי נוזלים?
ולבסוף אחרי סבל נוראי עברתי ניתוח
אשמח לדעת אם יש מקום לתביעה אישית נגד הרופא ומה סיכויי לזכות
תודה
בקשר לתביעה. בבית דין לתביעות קטנות נגד רופא בבית חולים שטיפל בי לא כראוי.
ואלו הדברים:
לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח קיצור קיבה מסוג טבעת.
לפני כחודש הרגשתי לפתע כאב עז, הקאות והרגשה לא טובה כל זה קרה ביום חמישי.
בשבת פניתי לבית חולים איכילוב לאגף הכירורגי כי היתה החמרה במצבי ולא יכולתי לשתות לגימת מים. הרופא שקיבל אותי אמר שיש צורך לפתוח את הטבעת. כמובן שהסכמתי.
הרופא לא היה מיומן ולקח הרבה זמן עד שהוא הצליח לפתוח מעט את הטבעת.
לאחר מכן הוא שלח אותי לשיקוף על מנת לראות אם הטבעת מונחת במקומה. לדבריו הטבעת היתה מונחת במקומה.
הרופא לא ערך לי בדיקות דם על מנת לראות שאיני מיובשת . הוא שחרר אותי הביתה.
הגעתי לביתי ההקאות המשיכו לשתות לא הצלחתי.
התקשרתי לבית החולים ביקשתי לדבר עם הרופא הוא סירב לדבר אתי ולבסוף הסכים שאומר לאחות והיא תאמר לו.
הוא טען שאני ממשיכה להקיא ולא מצליחה לשתות בגלל חומר הניגוד ששתיתי לפני הצילום.
מצבי הלך והחמיר ובלילה דיברתי עם הרופא שניתח אותי . הוא עובד ב׳ סורוקה וביקש שאגיע לסורו קה.
הוא ערך לי צילום ואמר שביום חמישי שהרגשתי את הכאב החד הטבעת זזה ממקומה.
הייתי מיובשת מאוד אחרי שלושה ימים שלא יכולתי ללגום טיפת מים ועברתי ניתוח חירום על מנת להחזיר את הטבעת למקומה.
אני מבקשת לדעת האם יש מקום לתביעה נגד הרופא מאיכילוב שלא אבחן שהטבעת לא במקומה. על כך שהוא לא ערך בדיקות דם כדי לבדוק אם אני לא מיובשת ולא חשב לתת לי עירוי נוזלים?
ולבסוף אחרי סבל נוראי עברתי ניתוח
אשמח לדעת אם יש מקום לתביעה אישית נגד הרופא ומה סיכויי לזכות
תודה