אני מבקשת את רשות הגולשים בפורום

אני מבקשת את רשות הגולשים בפורום

לפרסם קובץ שהוא פרי היצירה שלי.
קרוב למאה מוצרים משמנים וצמחי מרפא הקיימים במוחה של: אביבה אור. אביבה שכל כך מדיקת בתשובות שלה אליכם, יודעת כמובן להכין את הדברים שכולם כל הזמן מחפשים. אז מבלי לקחת את כשרון היצירתיות של אף אחד בפורום, או את הכיף שבמשחק בשמנים האתריים אני פשוט מציעה הצעה. העלתי מנבכי הזכרון שלי כמעט מאה בעיות שניתן להגיש להן עזרה בעזרת השמנים האתריים. ישבתי עם עצמי קצת ותמחרתי את המוצרים, אז... אם התשובה היא שלילית ועולות התנגדויות , אפשר לפנות לתא המסרים שלי ואז אני אצרף את הקובץ משם. חג שמח

shloמי

New member
נחמד שאת רוצה לעזור../images/Emo39.gif

כשמכינים לאדם כל שהוא קוקטייל שמנים או תערובת צמחי מרפא עושים את זה בצורה אישית , מפני שלכל אדם יש את התערובת האישית שלו לפי הבעיות שסובלים מהן , רגישויות שונות לצמחים ולשמנים , התדרים שלנו שמתאימים לצמחים ושמנים , ולא כל תערובת תהייה נכונה לכולם. כך שמי שיקרא את מה שהכנת עם כל הכוונה הטובה שלך לעזור לאחרים , עלול להזיק לעצמו ואולי גם לחברים שלו כך שהוא ירגיש שהוא יכול לעזור , כי את המתכונים הוא קיבל ממומחים בנושא . יום טוב לך ומלא אור ואהבה שלומי

אני באותה דיעה עם שלומי../images/Emo98.gif

אני חושב שזה יהפוך לעניין .. 'ממוסחר' (
) זה אולי יקל על הרבה אנשים אבל עדיין, אני חושב שמי שנכנס לפורום הזה רוצה לקבל יחס אישי ושלא נפנה אותו כל פעם למסמך גדול עם כל הפתרונות..
תקנו אותי אם אני טועה

../images/Emo140.gifמיכל היקרה,,תודה על הפירגון,,,,

אבל זה לא המקום לפרסם. אני לא רוצה שהפורום יהפוך לממוסחר. המטרה של הפורום שכולנו שותפים,בכיף והנאה. לקבל ,ולתת אינפורמציה על שמנים אתריים וצמחיים,וצמחי-מרפא. וכל אחד מוזמן בברכה אלינו לפורום. ותמיד נענה בשמחה. ונעשה כמיטב יכולתנו. חג חנוכה שמח . אור,וניסים,אמן!!!!!!!!!!!!

0 אור 0

New member
לא הבנתי מה את מציעה

אם ארגנת קובץ יפה ומסודר שמפרט את התערובות השונות לכל בעיה - תבורכי ואשמח גם אני לקבל. אם מדובר רק במחירון לקניה אצלך - אז לדעתי לא כאן - אלא בלוחות הפרסומיים.

למעלה