אני מבקשת לא לפרסם כאן

מילי17

New member
אני מבקשת לא לפרסם כאן

פרטים אישים על יאיר לפיד. הודעות כאלה ימחקו ישירות
תודה, ויומנעים, מילי.

מילי17

New member
הוא נמחק כי הוא היה משורשר

להודעה עם פרטים של יאיר. אני כבר מוסיפה את המכתב הילה.

מילי17

New member
המכתב ליאיר ../images/Emo41.gif

"שלום יצחק, כבר עשר שנים אתה מת, אז כנראה שזה באמת. ובכל זאת אתה חי הרבה יותר מכל מני פוליטיקאים שעדיין נושמים. אם תשאל את שמעון הוא יגיד לך, במדינה הזאת עדיף למות, לפני שהורגים אותך באיטיות. ואתה יכול לשאול כל מי שהיה בכיכר, בתוך הקהל. הרצח הצליח, אבל המוות נכשל. אתה תצחק, יצחק, אבל דברים באמת השתנו פה. הימין מפנה ישובים, המתנחלים רוצים השתתפות בצער, אפילו בליכוד כבר לא יהום הסער. אריק שרון הוא מנהיג העתיד, ברק וביבי מנהיגי העבר, יש לנו משלחת סחר אחת בדובאי ועוד אחת בקטאר. זה לוקח זמן, וזה אף פעם לא קל, הרצח הצליח, אבל המוות נכשל. ילדי הנרות כבר בני שלושים וקצת אחרי השיא, אתה לא תאמין אבל הבן של בוש הוא הנשיא, הבת של ערפאת גרה בפאריז ולא רוצה לחזור אלינו לאזור. עוד אין לנו מזרח תיכון חדש, אבל אנחנו גם לא בדיוק בסוף התור. השב"כ ביקש שאם נדבר איתך, נמסור מהם סליחה. דליה והנכדים מזכירים שאתה חייב להם ארוחה. אנחנו הולכים בשביל בו רצית שנלך, גם אם הוא ארוך ומפותל. הרצח הצליח, אבל המוות נכשל. אמרת שאתה חייל של שלום יצחק, וגם אם אז נשמע כמו חידה, היום רובנו לובשים את המדים של היחידה. ההוא עם החיוך והאקדח יושב בכלא לתמיד, ובוא נקווה שהרוצח הבא יודע שיש מה להפסיד. כי הדבר היחיד שהרצח שלך שינה, הוא שנזכרנו כולנו שיש פה מדינה. ומדינות לא מתקפלות כל כך מהר, בייחוד לא זאת. לא בפני הפגנות, לא בפני צעקות ולא בפני שלוש יריות. ואולי בגלל זה, יצחק, מדברים כל כך הרבה על מה היה קורה אם היית ניצל. כי כל אחד יודע שהרצח הצליח, אבל המוות נכשל." (יאיר לפיד, 14.11.05)

למעלה