אני מבקשת להתייעץ אתכם

akravit

New member
אני מבקשת להתייעץ אתכם

אני מפעילה בלוג גם באנגלית ומגיעים אלי אנשים גם מחו"ל ולפעמים גם מקשרים אלי. הכל באמת נהדר אבל קרה לי כבר כמה פעמים, ובגלל זה החלטתי להביא את זה כאן לפורום ולהתייעץ, שאני מגלה שגם אנשים שנראים לי ´מאוד מאוד מוזרים´ מקשרים אלי ואני לא מצליחה להבין את זה, כאילו איזה עניין משותף הם מצאו אצלי. אני חוזרת אליהם לבלוג, אולי לכתוב משהו או להגיד תודה שהם קישרו אלי ואני לא מצליחה להתחבר לשום דבר שהם כותבים. היום למשל, הגעתי דרך הלינק לבלוג של נערה בת 16 שכותבת בצורה מוזרה ביותר. יש לה שם בבלוג איזה 4 לינקים ואני אחד מהם!! אין לי מה להגיד לה אבל גם לא נעים לי להתעלם. אני לא יודעת מה לעשות. לפעמים אני משקיעה הרבה זמן בלחפש משהו הכי קטן שאוכל להתייחס אליו ואני לא מצליחה. תשמעו יש אנשים מאוד מאוד מוזרים וגם קצת מדאיג אותי שאני מוצאת חן בעיניהם. מה עושים, מה אומרים, האם להתעלם?!?

איה@

New member
יש משפט חכם שאומר: ../images/Emo26.gif

תבוא הברכה על ראש האדם - אשר שעה שאין לו מה לומר, נמנע מלהוכיח זאת במילים........ ג´ורג´ אליוט. מקווה שעניתי לך
איה.

שלינקה

New member
מוזרים נמשכים זה לזה, לא?!

סתאאאאם
אני חושבת שזה לא יפה להתעלם. אולי תחפשי משהו בעיצוב שלה שמוצא חן בעינייך? אולי תחמיאי לה על התדירות שהיא מעדכנת, או על תמונת השער הנחמדה שלה (אם יש לה). בקיצור - אם רוצים תמיד אפשר למצוא על משהו להגיד מילה טובה. ואם בשום אופן את לא מוצאת, תכתבי לה פשוט: באתי להגיד תודה על הקישור. נחמד מצידך! מה רע בזה? שלי.

DJNYC

New member
למה שלא תשאלי אותה?

תכתבי שאת מסוקרנת ותראי מה יענו לך אולי תגלי משהו חדש.

0רחלי

New member
למה שלא פשוט תגידי תודה על הקישור?

לכתוב שאת מוחמאת וכו´ וזהו. אני בעד להיות נחמדים, אבל במקרה כזה את לא חייבת לצאת מגדרך

למעלה