אני מבקשת עזרה! עלו לי רעונות לעבו

orlita

New member
אני מבקשת עזרה! עלו לי רעונות לעבו

לעבודות שונות אך אני לא יודעת מה כדאי לבחור מביניהם ורציתי שתעזרו לי בבחירה. כמובן שאני רוצה את כולם אך אי אפשר לרקוד על כל החתונות. 1. לפתוח עסק שקשור לאוכל לאירועים לילדים. 2. דראז'ה לאירועים (מתנות מתוקות שמחלקים בכניסה לחתונות ואירועים מישפחתיים) 3. יש לי סלון גדול וחשבתי לעצב אותו בעיצוב אתני ולהפוך אותו למעין מסעדה אתנית צימחונית עם פעילות מיוחדת של סדנאות תיפוף על דרבוקות או סדנאות של מיסטיקה וכו'...יום אחד באמצע שבוע וסוף שבוע שישי בערב ושבת ערב. או בכיוון של שבת צהריים לכל המשפחה עם פעילות של עבודת יצירה לילדים . כל רעיון כאן יכול לגדול זה ברור לי השאלה מה לדעתכם יכול להצליח וממה אני יכולה להרוויח כסף במיוחד שהיום המצב של האנשים לא טוב? שיהיה לכולם יום מוצלח אורלי

אני חושב שכדאי שתתן עוד פרטים

לפתוח מקום כזה בשדרות למשל יכול להניב סיכוי רווח קטן יותר מאשר להקים במקום שבו האנשים לא רעבים ללחם. זתומרת תחשוב טוב טוב על המצב הקיים בסביבה המיידית שלך האם אנשים שם מבוססים, מתקיימים, או מנסים להתקיים? דברים אלו חשובים מה גם שתנסה לעשות איכשהו סקר שוק לגבי התעניינות של אנשים ברעיונות שהזכרת. זאת דעתי כרגע בתור התחלה.

אתי.ו

New member
היי אורלי

אנסה לעזור לך כמיטב הבנתי: 1.דרז'ה לאירועים - ראשית, הייתי בודקת את השוק . אם בעלי אירוע מחלקים מתנות לאורחים בכניסה? אם כן, באיזה תדירות? האם כל חתונה עשירית מחלקת זראז'ה או שמא כל חתונה וחתונה ללא יוצא מן הכלל. מהם סוג מתנות והיכן הם קונים אותם? איך תגיעי אל הלקוחות הפוטנציאלים? כמה תרווחי על כל מתנה לעומת ההוצאות שיהיו לך? והכי חשוב - יש לך רעיונות מקוריות ומיוחדות למתנות כאלה? האם תוכלי לחדש ולרענן את מלאי המתנות המקוריות? 2. לגבי אוכל לאירועים לילדים - תבדקי את הנושא עם הורים לילדים בגילאי חגיגות ימי הולדת, האם הם יהיו מוכנים לקבל שרות שכזה, מה דעתם על כיבוד לילדים הכולל מכונת צמר גפן מתוק פופ קורן ועוד וכמה הם היו מוכנים לשלם על התענוג? (האחרון נכון לגבי בתים פרטיים או חגיגות ימי הולדת שלא בבית משותף) וכמובן, כמה יהיה מוכנים לשלם לך על אירוע שכזה ותבדקי במקביל כמה עולה לך האירוע. תוכלי להוסיף לעסק אולי אפשרות של הכנת ארוחות לטיולים של בי"ס שתארזי בקלקר גדול עם פרי וקינוח לכל ילד. הילדים מאוד יישמחו לאכול כזה יותר מאשר הסנדוויץ שאמא שלחה - בטוח! כמו כן, ניתן יהיה לבנות קו חלקוה של כריכים למקומות עבודה - משרדים וכד', אשר אנשים יכירו אותך וילמדו שאת מגיעה בשעה מסויימת עם סלסילה יפה ובה סוגים שונים של כריכים. 3. רעיון חמוד מאוד - רק נראה לי שאת מתפזרת איתו קצת. אני מתכוונת לכך שראשית מסעדה בבית, חמוד מאוד אם כי צריך לפרסם ולחכות בסבלנות ללקוחות . פעילות לילדים באמצע שבוע - זה יכול להיות נחמד אבל !!! יצירות עם הילדים בסלות המעוצב בצורה אתנית - את בטוחה??? תנסי לחשוב על הרעיון בצורה קצת יותר ממוקדת. נניח מסעדה צמחונית אגב, הבית שוכן במקום יפה משקיף לנוף? בית פרטי או בית בקומה רביעית ללא מעלית ? את אוהבת לבשל? האם את בנויה לכך שתיהיה לך תנועה בתוך הבית של אנשים? שלעיתים ישההו עד שעה מאוחרת יש לך ילדים קטנים בבית העשויים להרעיש ולהתרוצץ בין כל החדרים והסלון? תעשי חושבים עם כל רעיון , תעשלי את הרעיונות על הנייר, תשאלי את עצמך שאלות ותעני בחיוב ובשלילה, תיהיה אובייקטיבית עד כמה שאת יכולה. מקווה שלא הכבדתי עלייך ייתר על המידה בכל מקרה שיהיה לך רק הצלחה

orlita

New member
וואוו שאלת הרבה ונתת לי כיווני חשי

חשיבה ואענה לך כך: לגבי הדראז'ה או המתנות המתוקות לאירועים חשבתי על עיצובים של שוקולד או ציורים מיוחדים על עוגיות שהם עטופות בנייר צלופן או בקופסאות מהודרות כשמי שמזמין את זה אילו בעלי השימחה. לגבי הקייטרינג לילדים הכוונה היא לא פופקורן ונקניקיות אלא ממתקים תוצרת בית, עוגיות מיוחדות, סוכריות תוצרת בית ועוד... לגבי המסעדה האתנית אני גרה ברחובות בקומה 1 ללא מרמפסת אבל הסלון מעוצב בצורה מיוחדת עם הרבה שטיחים כריות שולחנות נמוכים המון בדים שתלויים על התיקרה הרבה נרות וצימחיה. האוכל אמור ליהיות צימחוני אך עם מותיבים לבנונים,ים תיכוני.... העבודות עם הילדים כן למה לא פעילות של הורים וילדים זה אני עושה כבר 20 שנה. הרי הורים מחפשים פעילות לילדים לאחר הצהרים. אני יכולה להגביל לשעות מסוימות לגבי השעות שציינת אני לא חייבת שאנשים ישארו אצלי עד אור הבוקר. אני יכולה להחליט שזה עד 2 לפנות בוקר למשל ביום שישי. להת' אורלי

Lilit25

New member
רעיון תעסוקה עם הילדים נשמע מצויין

לא רק עכשיו, בתקופת חופשת הקיץ, אלא בכלל.. אני מכירה כל כך הרבה הורים צעירים שפשוט לא יודעים מה לעשות עם הילדים בשעות הצהריים, ואני בטוחה שיש זוגות צעירים שנתקלים בבעיית "השעות המתות" גם אצלך ברחובות. זו הזדמנות מצויינת להרוויח כסף בשעות ספורות בכל יום

למעלה