אני מבקשת רגע מזמנכם!!!

חנינד

New member
אני מבקשת רגע מזמנכם!!!

אני בת 25 עם סיפור חיים לא רגיל אני רוצה לשתף אתכם בסיפור חיי, לא קשה במיוחד , אבל לא רגיל. הייתי בת 9 שעברתי את המשבר הראשון שלי! עברתי במשך תקופה התעללות מינית, עד שאמי גילתה את זאת ועצרה זאת. אני לא הסכמתי לדבר על זה אז, מתוך חשש שזה יהיה לה קשה. במשך שנים שתקתי עד גיל 14.5 בערך ואז התחילו הסיוטים. המשבר השני שלי התחיל בגיל 15 ו-4 חודשים, בערב החג הראשון של פסח אמי עברה סידרת בדיקות ובערב החג שני הגיעו התוצאות ... אני זוכרת את זה כמו אתמול, אמי ישבה בסלון עם נס קפה וסיגריות, מבוהלת ובוכה, ניגשתי אליה וחיבקתי אותה , ורק שאלתי מה? היא הסתכלה בעיניי ואמרה ´יש לי סרטן´... אני חיבקתי אותה בכל הכוח ואמרתי לה ´יהיה בסדר את תראי´. מרגע זה הכל קרה כל כך מהר, לפני שהבנתי מה קורה ראיתי אותה גוססת לי מול העיניים!!! אני זוכרת איך באחד הלילות ששמרתי עליה היא אמרה לי במבטים ´תהיי חזקה ילדה ותשמרי על עצמך´ ואני צעקתי ה´!!!!!!!!!!!!!! ואז 9 ימים לאחר תחילת הלימודים בתאריך 09.09.96 היא נפטרה!!!, חודשים לפני יום הולדת 16 שלי. אני כל כך מתגעגעת אליה!!! לאחר מכן אבי עזב , עזבתי אחריו. אבל כילדה בת 16 לראות את בת הזוג שלו 3 חודשים אחרי שאמי נפטרה היה נורא אז נאלצתי לעזוב . ואז יצאתי לעולם הגדול. מילדה של בית , הפכתי לילדת רחוב. גרתי תקופה ב"מקום אחר"- הוסטל של עמותת עלם,שם הכרתי לראשונה את משפחת עלם האוהבת והגדולה!!! ואת משפחת "מקום אחר". שם הייה לי הכבוד להכיר את אהוד בנאי. אחרי ששמעתי שהוא עובד על דיסק תרומה לעמותת עלם, מסרתי לו שיר שכתבתי והוא לקח חלק ממנו ובנה שיר שנקרא "ילדי - הלילה" שמופיע בדיסק שנקרא ילדי הלילה!!! ועוד הכרתי את "קפה אחר" כשעוד היה בתחנה מרכזית החדשה בת"א ובהמשך עבר לדיזינגוף סנטר ושינה שם ל"הפוך על הפוך – מרכז מידע וייעוץ לנוער" , שם הכרתי עוד חלק נכבד ממשפחת עלם ובמיוחד את יהודית המקסימה שעברה איתי ימים עצובים ושמחים כאחד. משם המשכתי למשפחות שלקחו אותי לביתם , או חברות , והימים הכי קשים היו הימים שהיתי ברחובות בלי אוכל... בימים חמים מאד שתיתי מים חמים מברזים ציבוריהם, ובימים קרים מים קפואים... בין לבין התגייסתי לצה"ל שרתתי בחייל האוויר שרות מלא. הייתי חיילת בודדה וכאשר השתחררתי מהצבא אף אחד לא הכיר בי, לא הרווחה ולא אף אחד אחר. היו מוכנים להכיר בי בשני מצבים : 1) שאני אוכיח שאני גרה 90 יום בר"ח. 2) שאוציא אחוזי נכות על רקע נפשי (מה שאין סיבה לכך) היום אני אחרי עבודה קשה אני עובדת וחייה בכוחות עצמי. אני רוצה שתדעו משהו שלמדתי בחיים - רק במילון מופיע המילה הצלחה לפני המילה עבודה!!! היום יש לי חלום להקים כפר לחבר´ה בגילאי 18-25 במצבי סיכון ומצוקה ,חד הוריים,בעלי בעיות הסתגלות וכו´... לסייע להם למצוא מקורות פרנסה למיניהם ולעזור לאחרים במקומות שאחרים לא יכלו לעזור לי!!! אך בשביל זה אני צריכה ללמוד תואר ראשון לפחות, וכאן אני מפנה אליכם בקשה גדולה ,אני מחפשת משפחה שתאמץ אותי כדי שאני יכול להשקיע את כספי וכוחי בלימודים ולא בלשרוד את החיים על מנת שהוכל לבנות בסיס טוב יותר לחיים טובים יותר וכדי שהוכל להגשים את חלום חיי!!!!!! בתודה מראש חני!!!

למעלה