אני מבקש המלצות

אני מבקש המלצות

איזה dvd הופעות יש לפינק פלוייד? למי שיש dvd של פינק פלוייד או של רוג'ר או גילמור או כל מיניי כאלה תמליצו איזה יותר טובים ואיזה פחות... למשל לי יש את החומה משנת 90 של רוג'ר....אין מה לומר שזה נחמד, אבל לא מעולה. אשמח להמלצות

המלצותיי

עלג€ ג€הDVD שדיברנו עליו רבות השבוע, הופעה חיה בפומפיי. אגב שלא יעבדו עליך בחנויות בקשר לDVD ג€ של פולס, אין כזה רשמי עדיין. רק באוגוסט(?). ג€יש ת`מזויפים! לת"ל

flowerboy69

New member
אסור לדבר על זה שששש...

אבל הגרסה הלא רשמית שיש לי ממש טובה בעיני...

holo

New member
קודם כל חובה:

אם את מכירה את התקופה המוקדמת לפני הצד האפל, אז את חייבת לקנות את פינק פלויד בפומפיי. הלהקה בשיא שלה. אם את רוצה DVD סולו, אז אני ממליץ על הדיוידי של דייויד גילמור בקונצרט. ממש יפה, בלי הרבה פוזות ואפקטים, מופע אקוסטי (ברובו), וגילמור נותן ביצועים לשירים פחות ידועים כמו fat old sun, שתי שירים יפים לאללה של סיד בארט, וכמה שירים מהדיויז'ן בל בביצוע יפה. הרבה שירים שם אולי ישעממו אותך כי הוא בחר כמה שירים לא של הלהקה, והוא ניגן רק 4 שירים מוכרים של הלהקה: comfortably numb, shine on you crazy diamond, wish you were here, high hopes. בקיצור, אני מאוד אוהב את הDVD הזה, אז אני ממליץ עליו. כמובן שפומפי גם חובה.

תודה רבה.....

מה זאת אומרת התקופה המוקדמת של הצד האפל? אפשר פירוט? ומה עם עוד דברים? לא יצאו בדיוידי? חוץ מההופעה בפומפי? מדיסקי סולו של דוד גילמור ושל רוג'ר? אה כן ודרך אגב, אני בן

אין DVD של הפלויד בהופעה

מלבד "פומפיי". בסוף שנות השמונים יצא וידאו של סיבוב ההופעות שערכו אז - Momentary Lapse of Reason. הוידאו לא יצא אח"כ ב-DVD, ואין כוונה להוציאו. PULSE כאמור, יצא ביתניים רק בוידאו. על ה-DVD עובדים כבר כמה שנים, והסוף לא נראה באופק. כל כמה חודשים הם מזיזים את תאריך היעד לעונה הבאה. יש כוונות להוציא מתישהו את הצילומים של הופעות "החומה" על גבי DVD, אך להערכתי זה יקח עוד שנים.

holo

New member
התקופה המוקדמת היא,

למעשה כל האלבומים שיצאו מ1967 עד 1973. רוב הקטעים שמנוגנים בפומפיי הם קטעים אינסטרומנטליים ונסיוניים, אבל הביצועים שלהם בפומפיי ממש טובים. בכל זאת, זה עדיף למי שכבר מכיר את השירים מהתקופה הזאת.

zaltsthebass

New member
הממ....

אם אתה מתעניין בהופעות חיות טרום הdark side אז אני ממליץ על הדיסק של ummagumma זה אלבום כפול שיצא בשנת 70 כאשר תקליט אחד הוקלט באולפן והיה משהו די נסיוני.. התקליט השני הוא ה live edition שיש בו 4 שירים בהופעה חיה בביצוע אדיר.. אם אתה מחפש לראות הופעות אני בספק כי לא ממש צילמו אותם באותה תקופה במטרה לשווק את זה אבל יש מצב שיש וצריך לבדוק באינטרנט

zaltsthebass

New member
השירים הם

astronomy domine של סיד, carful with that axe, eugene, set the controls for the heart of the sun,ו a saucerful of secrets (שמבוצע בחי הרבה יותר טוב מהמקור)

מדוע שלא תסתכל בדיסקוגרפיה

של הפורום, שם מצויים כל הפרטים והשירים שיש ב"אומהגומה"? לילה טוב.

למעלה