אני מבקש הסבר מפורט

jackie111

Well-known member
מה בדיוק האשמות של הימין:
יועמשית מיארה
ראש השב"כ רונן בר
רמטכל
שר הבטחון גלנט
שידור הציבורי.

אולי פספסתי אבל לא שמעתי שום סיבה הגיונית
קחו את הזמן שלכם ושיהיה הסבר מפורטטטט.

נערך לאחרונה ב:

הפרבולה1

Well-known member
יועמשית מיארה
ראש השב"כ רונן בר
רמטכל
שר הבטחון גלנט
שידור הציבורי.

האשמות נגד גלי מיארה זה למשל שהיא דורשת מראש הממשלה לפטר את איתמר בן גביר, שמונה כחוק להיות שר המשטרה וכל פעולותיו הם חוקיות כולל התערבות בעבודת המשטרה שאין בזה שום פסול כי זה תפקידו. זכותו וחובתו של שר המשטרה לתבוע מקציני משטרה להפעיל יד קשה נגד חוסמי כבישים ומבעירי מדורות באיילון , פעולות מסוכנות ביחוד במצב המילחמה שבו אנו נמצאים.

1ספי11

Well-known member
ב
האשמות נגד גלי מיארה זה למשל שהיא דורשת מראש הממשלה לפטר את איתמר בן גביר, שמונה כחוק להיות שר המשטרה וכל פעולותיו הם חוקיות כולל התערבות בעבודת המשטרה שאין בזה שום פסול כי זה תפקידו. זכותו וחובתו של שר המשטרה לתבוע מקציני משטרה להפעיל יד קשה נגד חוסמי כבישים ומבעירי מדורות באיילון , פעולות מסוכנות ביחוד במצב המילחמה שבו אנו נמצאים.
בן גביר מונה כחוק אבל פועל בניגוד לחוק. אני די משוכנע שהקביעה שלך שהוא פועל על פי החוק אין לה על מה להסתמך.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא יכול לדבר בשם הימין. רק להביא את דעתה וגם אותה בתקציר האומר.
יועמשית מיארה
לעומתית לממשלה הנבחרת. לא מבצעת את תפקידה כדבעי. מנכסת לעצמה סמכויות שלא הוקנו לה בדין. גורמת או מנסה לגרום לקפאון שלטוני, מה שפוגע במדינה.
ראש השב"כ רונן בר
צריך עיון.
לא מנהל נכון את המלחמה (בעיקר ברצע"ז אך ספק גם בלבנון). גורם בכך להתארכותה ומתוך כך להגברת הפגיעה בחיילים וקיום החמאס כישות שלטונית (ואף מבצעית באופן חלקי). לא פועל להשגות מטרות המלחמה כפי שהוגדרו על-ידי הדרג הממונה.
שר הבטחון גלנט
יצא נגד המדינה באמצע מלחמה ופגע בה עקב כך (אם מתוך טיפשות ואם במתכוון). פגיעה במשפחות החטופים (באותה צורה). יש עוד.
שידור הציבורי.
צריך עיון.

jackie111

Well-known member
ידעתי שאף אחד לא יגיב כי אי אפשר
להסביר למה לפטר את מי ששומר עלינו.

בושה.

jackie111

Well-known member
אל תברחו מתשובה.
מה עשתה היועצת המשפטית שדורש את פיטוריה?

בבקשה תסבירו.

jackie111

Well-known member
המסקנה שלי היא שמה שמשותף לכל
הדוגמאות שנתתי שאינם עובדים אצל
ביבי אלא למען המדינה. הם לא חיילים
בצבאו ולא מלקקים לו.

לכן כמו ששרה אמרה "אז לא צריך אותם".

בצבאו ולא מלקקים לו.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה בור ועם הארץ. זה ההסבר . Ignorant = בע'ר = טיפש מהתחת.
יועמ"שית שמאל קיצוני.
רונן בר שמאל קיצוני
רמטכ"ל שתול של גנצי גנץ שמאל קיצוני.
סר הביטחון לשעבר גלנט הנעל של ה BB יש בה יותר IQ מהמוח של הגלנט = שמאל קיצוני.
כולם מככבים בהפיכה המשפטית והצבאית שהתחילה עוד לפני ה7.10 ועד עצם היום הזה.
הראשון פוטר בבושת פנים מה שנשאר לנו להמר מי משלושת הקושרים יעוף אחרי הגלנט?
הם יעופו בסוף כולם אבל אני מהמר על היועמ"שית. אחריה ראש השב"כ ובסוף הרמטכ"ל ירצי הלוי.
דרך אגב שרה כועסת מאוד על ה BB. למה היא כועסת עליו? לדעתי בצדק על כך שהכניס את גידום לגועליציה שלו.
דרך אגב ההבדל בין ממשלת ימין מזויפת לבין ממשלת שמאל בוגדנית הוא ימין מזויף גועליציה וממשלת שמאל בוגדנית קקהליציה.
מה יותר מסריח? כמובן שהקקהליציה יותר מסריחה.
אני הייתי יותר שמח אם שרה הייתה מודיעה לנתניהו שהיא מוציאה אותו לנבצרות בשקט בשקט מבלי שאף אחד לא יודע ומהיום והלאה היא מכתיבה לBB מה לומר ואיזה מדיניות לנהל.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה בור ועם הארץ. זה ההסבר . Ignorant = בע'ר = טיפש מהתחת.
יועמ"שית שמאל קיצוני.
רונן בר שמאל קיצוני
רמטכ"ל שתול של גנצי גנץ שמאל קיצוני.
סר הביטחון לשעבר גלנט הנעל של ה BB יש בה יותר IQ מהמוח של הגלנט = שמאל קיצוני.
כולם מככבים בהפיכה המשפטית והצבאית שהתחילה עוד לפני ה7.10 ועד עצם היום הזה.
הראשון פוטר בבושת פנים מה שנשאר לנו להמר מי משלושת הקושרים יעוף אחרי הגלנט?
הם יעופו בסוף כולם אבל אני מהמר על היועמ"שית. אחריה ראש השב"כ ובסוף הרמטכ"ל ירצי הלוי.
דרך אגב שרה כועסת מאוד על ה BB. למה היא כועסת עליו? לדעתי בצדק על כך שהכניס את גידום לגועליציה שלו.
דרך אגב ההבדל בין ממשלת ימין מזויפת לבין ממשלת שמאל בוגדנית הוא ימין מזויף גועליציה וממשלת שמאל בוגדנית קקהליציה.
מה יותר מסריח? כמובן שהקקהליציה יותר מסריחה.
אני הייתי יותר שמח אם שרה הייתה מודיעה לנתניהו שהיא מוציאה אותו לנבצרות בשקט בשקט מבלי שאף אחד לא יודע ומהיום והלאה היא מכתיבה לBB מה לומר ואיזה מדיניות לנהל.
אה By the way יש לארבע הפיגורות 1.יועמ"שית, 2.ראש השב"כ 3.הרמטכ"ל, וסר הביטחון לשעבר מכנה משותף אחד חוץ מהעובדה שהם בוגדים בעם היהודי והמכנה המשותף השני הוא Braying Donkey

הפרבולה1

Well-known member
בצבאו ולא מלקקים לו.

לא נכון , מי שעובד למען ביבי הוא זה שעובד למען המדינה, (כלומר לא עובד למען ביבי אישית אלה לפי הקו הפוליטי של ביבי וממשלתו )
העם מחליט מה טוב למדינה ולא קומץ שמאלנים הזויים , או פקיד ממשלתי שאינו נבחר ציבור.

וכן ביבי וקואליציתו יותר ימנית מאשר למשל גלנט , כי גלנט דחף ל"הסדרה" בעזה ובלבנון מוקדם מידי לפני שכיסחנו את האויבים האלו כהוגן. בייחוד הדברים אמורים לגבי עזה שגלנט דחף לדבר על "היום שאחרי" ואילו רוב הקואליציה מתנגדת לזה כי יש בקואליציה כאלו שחושבים שישראל צריכה לספח חלק מעזה אבל אסור להגיד זאת בקול רם ( אולי רק אחרי שטראמפ יכנס לבית הלבן ).

jackie111

Well-known member
ביבי לא יותר ימני מכל אחד מהם.
ולכן גם נגדו תפגינו.

הבעיה בימינים שהם מטומטמים
ולכן הם לא מצליחים בשום דבר.

ביבי לא יותר ימני מכל אחד מהם.
ולכן גם נגדו תפגינו.

BB אינו שמאל קיצוני. הוא בטוח לא אנטישמי ובוודאי שאינו רוצה בחיסולה של מדינת העם היהודי.
אבל הוא פחדן . השפן הקטן שמפחד ולא מבין ולא יודע איך לחסל את השמאל היהודי האנטישמי.
הדוגמא הפשוטה היא אותו פרופסור שכינה את בוחרי הליכוד שרים וחברי כנסת בבונים זאת גזענות לשמה והוא עדיין ממשיך להרצות ביוניברסיטה ומסתובב חופשי .
הוא צריך להיות מוצא מחוץ לחוק על גזענות טהורה אנטישמית.
את נתניהו הימין צריך להחליף מיד בבן גביר ומפלגת עוצמה יהודית. צריך ללכת לבחירות והימין צריך לתת לעוצמה יהודית 40 מנדטים ולשלוח את הליכוד ועציצי הליכוד לפח הזבל של ההיסטוריה.
אם זה יקרה אני לא בטוח אבל מה שאני כן בטוח שאם זה לא יקרה אתם לא תחגגו לישראל את יום ההולדת ה80 שלה.

הדוגמא הפשוטה היא אותו פרופסור שכינה את בוחרי הליכוד שרים וחברי כנסת בבונים זאת גזענות לשמה והוא עדיין ממשיך להרצות ביוניברסיטה ומסתובב חופשי .
הוא צריך להיות מוצא מחוץ לחוק על גזענות טהורה אנטישמית.
זה שטויות,זה לא נגד יהודים.

קודם כל הוא יהודי,שנית הכוונה שהוא אמר שאחרים פרימיטיביים.

אפשר להתווכח עם זה אבל מה הקשר עם פעולה חוקית נגדו?

מקסימום אתה יכול לייחס לו הסתה.

אבל במקרה זה גם לך וכל שאר הימנים... שאתה מדבר על שמאלנים שהשתלטו על כל מיני מקומות וכד' ומה צריך לעשות להם

בלי משפט.

האידאולוגיה שלהם כושלת,הם רוצים עם כוח ושליטה

להוריד את הערבים לבירכיים ושהם יסכימו למה שהם רוצים.

כאשר צריך לפעול בדרך של שיתוף פעולה והרמוניה.

לפעול בדרך של כוח ושליטה זה רק לצורך הגנה עצמית.

למעלה