אני מבקש הסבר מפורט

jackie111

Well-known member
המסקנה שלי היא שמה שמשותף לכל
הדוגמאות שנתתי שאינם עובדים אצל
ביבי אלא למען המדינה. הם לא חיילים
בצבאו ולא מלקקים לו.

לכן כמו ששרה אמרה "אז לא צריך אותם".

בצבאו ולא מלקקים לו.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה בור ועם הארץ. זה ההסבר . Ignorant = בע'ר = טיפש מהתחת.
יועמ"שית שמאל קיצוני.
רונן בר שמאל קיצוני
רמטכ"ל שתול של גנצי גנץ שמאל קיצוני.
סר הביטחון לשעבר גלנט הנעל של ה BB יש בה יותר IQ מהמוח של הגלנט = שמאל קיצוני.
כולם מככבים בהפיכה המשפטית והצבאית שהתחילה עוד לפני ה7.10 ועד עצם היום הזה.
הראשון פוטר בבושת פנים מה שנשאר לנו להמר מי משלושת הקושרים יעוף אחרי הגלנט?
הם יעופו בסוף כולם אבל אני מהמר על היועמ"שית. אחריה ראש השב"כ ובסוף הרמטכ"ל ירצי הלוי.
דרך אגב שרה כועסת מאוד על ה BB. למה היא כועסת עליו? לדעתי בצדק על כך שהכניס את גידום לגועליציה שלו.
דרך אגב ההבדל בין ממשלת ימין מזויפת לבין ממשלת שמאל בוגדנית הוא ימין מזויף גועליציה וממשלת שמאל בוגדנית קקהליציה.
מה יותר מסריח? כמובן שהקקהליציה יותר מסריחה.
אני הייתי יותר שמח אם שרה הייתה מודיעה לנתניהו שהיא מוציאה אותו לנבצרות בשקט בשקט מבלי שאף אחד לא יודע ומהיום והלאה היא מכתיבה לBB מה לומר ואיזה מדיניות לנהל.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה בור ועם הארץ. זה ההסבר . Ignorant = בע'ר = טיפש מהתחת.
יועמ"שית שמאל קיצוני.
רונן בר שמאל קיצוני
הם יעופו בסוף כולם אבל אני מהמר על היועמ"שית. אחריה ראש השב"כ ובסוף הרמטכ"ל ירצי הלוי.
דרך אגב שרה כועסת מאוד על ה BB. למה היא כועסת עליו? לדעתי בצדק על כך שהכניס את גידום לגועליציה שלו.
דרך אגב ההבדל בין ממשלת ימין מזויפת לבין ממשלת שמאל בוגדנית הוא ימין מזויף גועליציה וממשלת שמאל בוגדנית קקהליציה.
אני הייתי יותר שמח אם שרה הייתה מודיעה לנתניהו שהיא מוציאה אותו לנבצרות בשקט בשקט מבלי שאף אחד לא יודע ומהיום והלאה היא מכתיבה לBB מה לומר ואיזה מדיניות לנהל.
אה By the way יש לארבע הפיגורות 1.יועמ"שית, 2.ראש השב"כ 3.הרמטכ"ל, וסר הביטחון לשעבר מכנה משותף אחד חוץ מהעובדה שהם בוגדים בעם היהודי והמכנה המשותף השני הוא Braying Donkey

certified.woke

Well-known member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה בור ועם הארץ. זה ההסבר . Ignorant = בע'ר= טיפש מהתחת.
יועמ"שית שמאל קיצוני.
רונן בר שמאל קיצוני
מה פתאום בע'ר?!
כוונתך לבַּעַר?
היכן למדת זאת?

דיברגנט חדש

Well-known member
מה פתאום בע'ר?!
כוונתך לבַּעַר?
היכן למדת זאת?
פח מלא.png

הפרבולה1

Well-known member
בצבאו ולא מלקקים לו.

לא נכון , מי שעובד למען ביבי הוא זה שעובד למען המדינה, (כלומר לא עובד למען ביבי אישית אלה לפי הקו הפוליטי של ביבי וממשלתו )
העם מחליט מה טוב למדינה ולא קומץ שמאלנים הזויים , או פקיד ממשלתי שאינו נבחר ציבור.

וכן ביבי וקואליציתו יותר ימנית מאשר למשל גלנט , כי גלנט דחף ל"הסדרה" בעזה ובלבנון מוקדם מידי לפני שכיסחנו את האויבים האלו כהוגן. בייחוד הדברים אמורים לגבי עזה שגלנט דחף לדבר על "היום שאחרי" ואילו רוב הקואליציה מתנגדת לזה כי יש בקואליציה כאלו שחושבים שישראל צריכה לספח חלק מעזה אבל אסור להגיד זאת בקול רם ( אולי רק אחרי שטראמפ יכנס לבית הלבן ).

jackie111

Well-known member
לא נכון , מי שעובד למען ביבי הוא זה שעובד למען המדינה, (כלומר לא עובד למען ביבי אישית אלה לפי הקו הפוליטי של ביבי וממשלתו )
העם מחליט מה טוב למדינה ולא קומץ שמאלנים הזויים , או פקיד ממשלתי שאינו נבחר ציבור.

וכן ביבי וקואליציתו יותר ימנית מאשר למשל גלנט , כי גלנט דחף ל"הסדרה" בעזה ובלבנון מוקדם מידי לפני שכיסחנו את האויבים האלו כהוגן. בייחוד הדברים אמורים לגבי עזה שגלנט דחף לדבר על "היום שאחרי" ואילו רוב הקואליציה מתנגדת לזה כי יש בקואליציה כאלו שחושבים שישראל צריכה לספח חלק מעזה אבל אסור להגיד זאת בקול רם ( אולי רק אחרי שטראמפ יכנס לבית הלבן ).
ניהול מדינה על ידי ראש ממשלה מורכב מאלפי החלטות בנושאים שונים.
אסור שתהיה הסכמה בקואליציה לכל ההחלטות כי חלקן הן מטומטמות
או מושחתות ואשיות.

אנחנו לא יודעים מה קרה בחדרים הסגורים. ולכן תפסיק ליחס לגלנט
תבוסתנות.

לדעתי ההחלטה לספח את עזה תביא למשבר גיוס אדיר. אל תצפה
שיתגייסו חיילים לשרת כשומרים על מתנחלים אלא לסרובי פקודה.

jackie111

Well-known member
ביבי לא יותר ימני מכל אחד מהם.
ולכן גם נגדו תפגינו.

הבעיה בימינים שהם מטומטמים
ולכן הם לא מצליחים בשום דבר.

ביבי לא יותר ימני מכל אחד מהם.
ולכן גם נגדו תפגינו.

הבעיה בימינים שהם מטומטמים
ולכן הם לא מצליחים בשום דבר.
BB אינו שמאל קיצוני. הוא בטוח לא אנטישמי ובוודאי שאינו רוצה בחיסולה של מדינת העם היהודי.
אבל הוא פחדן . השפן הקטן שמפחד ולא מבין ולא יודע איך לחסל את השמאל היהודי האנטישמי.
הדוגמא הפשוטה היא אותו פרופסור שכינה את בוחרי הליכוד שרים וחברי כנסת בבונים זאת גזענות לשמה והוא עדיין ממשיך להרצות ביוניברסיטה ומסתובב חופשי .
הוא צריך להיות מוצא מחוץ לחוק על גזענות טהורה אנטישמית.
את נתניהו הימין צריך להחליף מיד בבן גביר ומפלגת עוצמה יהודית. צריך ללכת לבחירות והימין צריך לתת לעוצמה יהודית 40 מנדטים ולשלוח את הליכוד ועציצי הליכוד לפח הזבל של ההיסטוריה.
אם זה יקרה אני לא בטוח אבל מה שאני כן בטוח שאם זה לא יקרה אתם לא תחגגו לישראל את יום ההולדת ה80 שלה.

הדוגמא הפשוטה היא אותו פרופסור שכינה את בוחרי הליכוד שרים וחברי כנסת בבונים זאת גזענות לשמה והוא עדיין ממשיך להרצות ביוניברסיטה ומסתובב חופשי .
זה שטויות,זה לא נגד יהודים.

קודם כל הוא יהודי,שנית הכוונה שהוא אמר שאחרים פרימיטיביים.

אפשר להתווכח עם זה אבל מה הקשר עם פעולה חוקית נגדו?

מקסימום אתה יכול לייחס לו הסתה.

אבל במקרה זה גם לך וכל שאר הימנים... שאתה מדבר על שמאלנים שהשתלטו על כל מיני מקומות וכד' ומה צריך לעשות להם

בלי משפט.

Harrington

Well-known member
מנהל
קודם כל הוא יהודי
אז מה? וכי חסרים יהודים אוטו-אנטישמים? גם בפורום הקטן הזה שלנו אפשר למצוא יותר מאחד כזה ללא כל קושי.
,שנית הכוונה שהוא אמר שאחרים פרימיטיביים.
נו בוודאי. וכי מה ציפית :)? שאיש שמאל יגדיר את עצמו ואת מחנהו פרימיטיביים? ברור שהגדרות כאלו מכוונות לעולם כלפי "אחרים" דווקא. במקרה הזה, כלפי אנשי המחנה הלאומי. אלו כזכור הם הרוב ויש בקבוצה זו את כל קצות הקשת הסוציולוגית של מדינת ישראל. אבל זה כבר בקטע של עובדות. לא משהו שהמשמיצים והמלעיזים נוהגים להטריח עצמם בו :cool:.

Harrington

Well-known member
מנהל
אין דבר כזה,המצאה של הימין.
אה, אוקיי. איך לא חשבתי על זה קודם :).
אף אדם לא שונא את עצמו אלא אם כן יש לואיזה בעיה פסיכולוגית.
לא בהכרח חולק על כך. כיצד זה סותר את דברי?
וכאן מדובר באידאולוגיה.
שיכולה בקלות רבה לנבוע או להיות קשורה גם היא לבעיות פסיכולוגיות (בשפה עדינה). אין כל סתירה.

אה, אוקיי. איך לא חשבתי על זה קודם :)
בשביל זה אני כאן ;)

שיכולה בקלות רבה לנבוע או להיות קשורה גם היא לבעיות פסיכולוגיות (בשפה עדינה). אין כל סתירה.
עזוב אתה עושה צחוק,קודם כעסת קצת שאמרו על המחנה שלכם בבונים/פרימיטיביים וכד'

ועכשיו אתה בנונשלנטיות קורא למחנה השני חולי הנפש...

סתם משחק בקקה.

Harrington

Well-known member
מנהל
בשביל זה אני כאן ;)
אשריך שמצאת סיבה לכך.

עזוב אתה עושה צחוק
נו מה לעשות. יש משהו אחר לעשות עם השטויות שאתה כותב? אגב, אתה חושב שקוראיך לא שמו לב שבס"ה זרקת כאן סיסמה נבובה מבלי להסביר על מה אתה מדבר, להציג ראיה כלשהי לדבריך, או משהו מעבר לריקנות מוחלטת, אפס התייחסות עניינית והרבה נסיון לערפל עובדה זו?
,קודם כעסת קצת שאמרו על המחנה שלכם בבונים/פרימיטיביים וכד'
אני? כעסתי? קצת כעסתי? יקירי, גם אם תעמול על כך כעת עם 24 עוזרים למשך שבועיים, לא תצליח למצוא אף לא התבטאות אחת פרי עטי שמלמדת על כך ש"קצת כעסתי שאמרו ... וגו'.". לא היה ולא נברא. וכי אני צריך לכעוס, קצת או הרבה, על זה שיש שמאלנים מטורפים שמציגים את ערוותם וגזעניותם ברבים? וכי זה חדש בכלל שלפתע פתאום כעת אכעס על כך? הצחקת יקירי :). כמו 100% מהערכותיך לגבי בעבר, שוב, אתה לא קרוב אפילו לתיאור האמת והמציאות לגבי.
ועכשיו אתה בנונשלנטיות קורא למחנה השני חולי הנפש...
לא חדש במיוחד. זו דעתי כבר שנים. פעם היה שמאל בישראל. היו עמדות שמאל. היום זה (כמעט ו)לא קיים עוד. השמאלנות של ימינו היא בעיה נפשית, לא עמדה פוליטית. אז מה כאן נחשב בעיניך "נונשלנטיות" אינני יודע (אגב זה שתי מילים במקור). אבל אם רק "עכשיו" שמת לב לדעתי זו, אשריך שאתה קורא אותי הרבה פחות מכפי שאתה נוהג לעשות את עצמך עושה :).
סתם משחק בקקה.
אכן ואתה לגמרי צודק שזה משחק מלכלך ומיותר. אפסיק לדבר על השמאל והרל"ב כהצעתך.

Harrington

Well-known member
מנהל
בקיצור ראית יותר מידי ערוץ 14/שמעת יותר מידי תעמולת ימין :giggle:8-):
בקיצור השמעתי דעה זו עוד לפני שהיה ערוץ 14. אבל מה זה כבר קצת עובדות אם אפשר לשחרר השמצות ריקות מוכן ולחשוב שהקוראים לא ישימו לב :).

מיצינו יקירי. אי"ה כשתתגבר ותתבגר קצת נמשיך.

jackie111

Well-known member
BB אינו שמאל קיצוני. הוא בטוח לא אנטישמי ובוודאי שאינו רוצה בחיסולה של מדינת העם היהודי.
אבל הוא פחדן . השפן הקטן שמפחד ולא מבין ולא יודע איך לחסל את השמאל היהודי האנטישמי.
את נתניהו הימין צריך להחליף מיד בבן גביר ומפלגת עוצמה יהודית. צריך ללכת לבחירות והימין צריך לתת לעוצמה יהודית 40 מנדטים ולשלוח את הליכוד ועציצי הליכוד לפח הזבל של ההיסטוריה.
אם זה יקרה אני לא בטוח אבל מה שאני כן בטוח שאם זה לא יקרה אתם לא תחגגו לישראל את יום ההולדת ה80 שלה.
אני מאד מקווה שפרופ' אבשלום אליצור שכינה את דודי אמסלם בבון יועמד לדין.
(שים לב הכינוי הוא רק לדודי אמסלם. אני הייתי מוסיף לרשימה עוד כמה שרים).

כדי להוכיח את טענתו הוא יצטרך לעשות מצגת. לקחת סרטונים שלו להביא סרטונים
של בבונים ולהשוות. יש דימיון רב בינהם.

למעלה