אני מבקש מכול המתנגדים למיניהם

גיא246890

New member
אני מבקש מכול המתנגדים למיניהם

להתנתקות לשתוק...חציתם את הקו האדום אני במקומכם לא היתי מדבר מרוב בושה...!!!
לא מתבישים גועל נפש אתם טוענים שהתנתקות היא שתגרום לקרע בעם ואתם אלו שעושים אותו..!! להכות חילים אותם חילים שלפני כמה חודשים סיכנו את החים שלהם כדי לישמור עליכם ואותם חילים שאתם משווים לנאצים אימכ שמם וזיכרם..!!בושה .!!
משתמשים בשואה כסמל למחאה זה פשוט ביזיון פשוט מבזים את הערך של השואה.!! כול הזמן צועקים שלא יהיה חילול השם ומשתמשים בבית כנסת ככלי למחאה ולהתנגדות אתם בידיוק כמו אותם ערבים שהתבצרו במסגד .. איך אתם לא מתבישים!?!? ככה לפגוע ולבזות את בית הכנסת?!?! שימוש בילדים חסרי ישע??! אני רר רוצה להגיד שאני תמיד תמכתי במפונים והזדהתי איתם וכאב לי עליהם אבל לכול דבר יש את הגבול שלו ואת הגבול הזה הם חצו ממזמן...

Scarlight

New member
לא שותק ולא שותק

לא, עכשיו ברצינות. אני מתנגד להתנתקות ואני לא מצדיק את ההשוואות לנאצים ולשואה, את זריקת השמן והצבע, ואת השימוש בילדים. איזה קו אדום חציתי?

kobik15

New member
אולי של הבריכה...

אתה יודע, כשמגיעים למים העמוקים...

הכל לגיטימי!

ומה שקרה בכפר דרום ציפיתי שיקרה בכל יישובי הרצועה ואפילו דברים קשים יותר. במלחמה ננצח!

yochay 2

New member
שנשתוק? פ'חחח

אתה צריך לשתוק שמאלני **** בגלל אנשים כמוך אנחנו מאבדים את השטחים האלה..

kobik15

New member
יוחי תרגע נשמה... שלא תצא לך כל

המשיחיות והפאשיזם...

sony 24

New member
אם היו זורקים אותי מהבית

אם היו זורקים אותי מהבית שהיתי חי בו שלושים שנה מי שהיה מעיז לפנות אותי לא משנה מי הוא שיהיה גם הרמטכל היה יוצא בנזקים בגוף ובנפש ולדעתי המתנחלים הם פראירים שיצאו כמו צאן לטבח

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif אל תדאג ../images/Emo121.gif

גם אם היית המתנחל הכי גיבור לא יבוא לפנות אותך הרמטכ"ל. מספיק לך ארבעה חיילים שיוציאו אותך.

baracooda

New member
ואו, אני בטוח שעכשיו שהבהרת שאתה

כועס עליהם, זה ישנה משהו. יופי, אתה מתרגז שמשפחה יוצאת עם טלאים כתומים וידיים מורמות. גם אני חושב שאין לזה קשר לכלום ושזה לא מכובד, אתה תגיד למשפחה שמפנים אותה בכח מהבית שלה איך להרגיש? אלה התחושות שלהם, הם לא עברו על החוק בכך. "את הגבול הזה הם חצו ממזמן" איזה גבול? הגבול של האמפטיה שלך אליהם? אה, זהו, עכשיו יותר לא תצביע לימין?

kobik15

New member
בטח שעברו על החוק...

החוק קבע שמי שנמצאו שם מעבר ליום שני בלילה הם שוהים לא חוקיים. עברו ועוד איך על החוק. מקווה שיעמידו אותם לדין.

baracooda

New member
אם תשים לב, לא התייחסתי לשהות שלהם

הקריאה שלך סלקטיבית? זה באמת לא חוקי. לגבי זה אני יכול להגיד רק שאני לא הייתי עובר על החוק, אבל אני מבין אותם. רובם לא באמת האמינו שהם יעצרו את ההתנתקות בהסתננות לשם, זאת מחאה.

silverhawk

New member
עד כמה שבזויה הייתה התנהגות

המתבצרים בכפר דרום, לא ניתן להכליל מכך על הכלל. אני סמוך ובטוח שרובם המוחלט של המתנגדים מגנים מכל וכל את הפעולות שננקטו שם.

l roy

New member
הממשלה חצתה את הקו האדום

מי שחצה את הקו האדום הם אלה שהוציאו אנשים חפים מפשע מהבית, לא אלה שהתנגדו, בצדק, למעשה הרע הזה.

למעלה