אני מבקש מכם לקרוא. זה ממש חשוב!

רציניקן

New member
אני מבקש מכם לקרוא. זה ממש חשוב!

הנהלת הפורומים שלום. זוהי פנייתי התשיעית במספר והאחרונה בהחלט. למי שלא מכיר את הסיפור הרשו לי לספר: בפורום הוד השרון כמה טיפוסים מפופקים ביותר החלו להרוס את הרמה של הפורום. הטיפוסים פוגעים בכל אדם, קבוצת מיעוט, גזע וכו'. אם תכנסו לפורום תראו אותו מוצף עלבונות (אם מנהל הפורום לא הואיל בטובו למחוק) וגזענות לשמה. הדבר הופנה לתשומת לב הנהלת הפורומים אך נראה כי ההנהלה מעדיפה להתכחש לעובדות ולהעלים עין. פורום כה שקט ונפלא של עיר פרברית קטנה הפך בן רגע לפורום של שנאה, גזענות, אימה וטרור. המדובר בחמישה בחורים מכתה י'7 בבי"ס מוסינזון שבעיר (למי שמכיר). ממש לא החמישיה הקאמרית... אלו הם חמישה פרחחים שנהנים מכתיבת הודעות חסרות פשר ופוגעות. אף אני מצידי סבלתי התנכלות לא קטנה מצידם. לאחר פנייתי להנהלת הפורומים זו הפנתה אותי למנהל פורום הוד השרון שמחק לא מעט הודעות והזהיר בשיחות טלפון אך נראה שכלום לא עוזר. הסברתי להנהלה על מצבי וזו ,כמו שאומרים, "שמה עלי פס". המצב נמשך כבר שלושה ימים. עכשיו אחרי שכולם מודעים לסיפור, אמשיך... וובכן, אני פונה אליך, הנהלה יקרה, בכדי הודיע על פרישתי מפורום הוד השרון ואולי אף מכל מערכת תפוז. המערכת משתינה עלי. ואני רוצה ליידע את כולם שאין לסמוך עליכם, חברי הנהלה יקרים, בכל נושא של פתירת הטרדות על דפי הפורום. כמו שלאותם הברנשים יש זכות להביע עמדה כך גם לי! זו חוצפה מצידכם להתעלם ממני ולהשיב לי בהודעות לא רלוונטיות ולא פרקטיות. אני אמנם מודה שנהנתי בפורומים משך חצי שנה עד היום אבל המצב עובר כל גבול. אני יוצא סופית מכל המערכת הזו. נראה שחוקים לא חלים כאן על כותבים מסוימים. אל תדאגו, לא אטריד אתכם בשנית. אני לא ממליץ להכנס לפורום הוד השרון! מתחוללת שם מהומה. שיתפתי אתכם ,אנשים יקרים, בבעייתי ואני מעונייין שתגיבו לה. אחרי הכל, "זכות הציבור לדעת"... *ייתכן והודעה זו תמחק ע"י ההנהלה מתוך חשש לפגיעה במוניטין שלה* זהו, סיימתי את דברי. בתודה לכם על הסבלנות, רציניקן (שכבר לא כאן).

iceviper

New member
שמע

מצד אחד,יש להקפיד על חופש הביטוי,אב מצד שני ברגע שהרמה הופכת להיות בלתי נסבלת אז יש כאן שימוש לרעה בזכות.ויש פה עילה לחסימה,אם אכן זה נעשה בלתי אפשרי לכתוב בפורום בגלל ההודעות האלה.החסימה תבוא רק לאחר שהמשתמשים הוזהרו אישית ע"י ההנהלה. האם יש מספר משתתפים שחושבים כמוך? לא בטוח שחסימה תעזור,כי תמיד ניתן לכתוב בכינוי אחר.אבל פה כבר לומדים אוטומטית לזהות את הטרולים ולא להגיב להם.

למעלה