אני מברכת על הקמת הפורום הזה

אני מברכת על הקמת הפורום הזה

שלום לכולם! שמי ליאת לוי, ואני שייכת למשפחת החינוך המיוחד מזה שנים רבות, עקב מוגבלותי הקשה:C.P. שאצלי זה אומר נכות של מאה אחוזים, אבל למרות זאת אני מרגישה גאווה עצומה להשתייך למשפחה החמה והענקית הזו. אני אשמח לדעת מדוע אין פורום לתלמידי החינוך המיוחד, [אגב, אני מוכנה להתנדב להקים אותו], כי הנושא הזה מאוד יקר לליבי. ממני, ליאת לוי.

Diana M

New member
ברוכה הבאה ליאת../images/Emo24.gif

שמחה שאת כאן איתנו, אם תקראי "בדברי המנהל" תראי כי פורום זה מיודע להורים לעוסקים בתחום וכמובן כמובן גם לאוכלוסיות של תלמידים ובוגרים בעלי צרכים מיוחדים. אני שמחה מאוד על השתתתפותך בפורום ומקווה כי תהייה זו השתתפות פעילה. את מוזמנת לעשות שימוש בפורום זה כבמה לתלמידי חינוך מיוחד ומי יודע אם תהייה הענות אולי הנהלת קהילות תפוז תמצא לנכון לפתוח לצורך זה, פורום נפרד עבור תלמידי חינוך מיוחד
קבלי
ו-

תגובה למנהלת הפורום

למנהלת שלום! אני נענית בשמחה לקריאתך לתת במה בפורום זה לתלמידי החינוך המיוחד, כי זהו נושא שמאוד יקר לליבי, בגלל נסיוני הרב בתחום. מבלי להשתחצן, אני חושבת שיש לי מה לתרום בנושא. ממני, ליאת לוי.

Diana M

New member
בשמחה ליאת,

כפי שכבר ציינתי את מוזמנת להעלות נושאים , לפתח דיונים ולעודד תלמידי חינוך מיוחד לקחת חלק כאן בפורום. אשמח אם יגיעו תלמידים ובוגרים נוספים דיאנה

דליה.ד

New member
ליאת, את כל כך מעודדת אותי

אני עצמי, מורה בכיתת cp שמתחנכת בבית ספר איזורי קיבוצי רגיל. פרוייקט מדהים שאין כמוהו בארץ ואולי בעולם. אני מסיימת כיתה ו´ ובשנה הבאה מקבלת 8 ילדים לכיתה א´. העבודה מדהימה ומאתגרת ויש לי צוות סייעות מדהים וצוות פרארפואי ש"חבל על הזמן" כמו שאומרים....

לדליה, זוהי מטרתי

לדליה שלום! כשקראתי את המסר ששלחת על היחסים הלא כל-כך טובים עם הורי התלמידה, הרגשתי רע, אבל יחד עם זאת אני רוצה להחזיר לך על מילות העידוד שאת נתת לי, ולומר לך:אל תתני ליחס כזה לשבור אותך, המשיכי בעבודתך! את עושה עבודת קודש. אני יודעת שלפעמים העבודה הזו שוחקת, אבל בסופו של דבר, כל הישג של תלמיד, ויהיה זה ההישג הקטן ביותר נותן את תחושת הסיפוק, ואני כותבת לך את זה מנסיון של 18 שנים נפלאות, בחברתה של מורה מדהימה, אני מוכנה לתקשר איתך גם דרך המסרים האיישים, [אם את מעוניינת, כמובן]. ממני, ליאת לוי.

דליה.ד

New member
בוודאי ליאת!

אולי תבואי למפגש עםפ ילדי הכיתה שלי. הם נפגשו כבר עם יואב קריים והיה מדהים!!!!!!

לדליה, תודה על ההזמנה

לדליה שלום רב! תודה על ההזמנה, אבל אני לא יודעת איפה את מלמדת, וביום א´ הקרוב אני מתחילה לעבוד, אני אשמח לבוא כשתתחיל שנת-הלימודים, אני קצת אעבוד, ואוכל לקחת יום חופש. ממני, ליאת לוי.

למעלה