אני מגזים

אני מגזים../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

היום בטקס יום הזכרון בחלקה הצבאית של הישוב שלנו יש 4 קברים שאבא שלי הוא הראשון שם... ובקטס גילתי ללתדהמתי ולתדהמת משפחתי שחלק 3 הקברםי יש את דגל ישראל הקטן עם בסיס העץ ולנו אין על הקבר
כמובן שכל המשפחה התעצבנה ואני בכלל בכיתי אחר כך בצד והצאתי את כל התיסכול שלי על זה,מישהו מהצד יגיד אולי שאני בכיין אבל זה הפריע לי איך שהוא כי זה נותן הרגשה שאבא שלי לא כמו כולם כי בתאכלס בכל שאר חלקות הקבורה בארץ שלחו נציגים כמה ימים לפני זה אז למה אלינו לא שלחו לבדוק אם חסר משהו
הרי אם הם היו שולחים אז היו רואים שחסר דגל והיו מביאים אחד בזמן וזה לא גניבה או משהו כי אם כן אז למה לגנוב אחד אם אפשר לגנוב 4 במכה אחת
וזה לא נפל ברוח כי זה מודבק למצבה עצמה ככה שזה לא נפל וגם ראיתי שלא נפל... התקשרתי לנציג שאחראי על זה והוא אמר שהוא יברר וימסור תשובה ביום חמישי על זה, אבל עדין אני עצוב על זה ומכעיס אותי מאוד שהטקס נהרס בראות עיני... מה קרה לאבא שלי לא מגיע דגל על הקבר
לא יכלו לבדוק זאת מראש
התסכול הזה הורס אותי...
והכי מעצבן שהיו אנשים שאמרו שאני מגזים עם זה מי הם שישפטו מישהו שאיבד את אבא שלו
מי הם שיחליטו מה כן קשה רגשית ומה לא

No name for now

New member
קודם כל אתה לא מגזים ../images/Emo4.gif

אני בד"כ כ"כ עצבנית ביום הזכרון, שכל דבר קטן יכול לגרום לי להתפוצץ. גם לאבא שלי לא שמו דגל השנה, די התרגלתי, אבא שלי קבור בחלקה האזרחית וכל שנה שוכחים משהו, לפעמים אין זר מהעיריה, לפעמים אין דגל, פעם הוא לא הופיע ברשימת השמות בערוץ 33 עכשיו הוא כבר מופיע אבל באותה הזדמנות גם העלו אותו בכמה דרגות, ורק לפני שנתיים הוסיפו אותו לאנדרטה בעיר. פעם חטפתי מזה קריזות לא קטנות, היום כבר התרגלתי או שסתם נמאס לי מהתקפי הבכי האלה. כשבאנו לקבר ראיתי קצין וחיילת מחיל המודיעין (כמו אבא שלי) יושבים בצל אז באופן טבעי שאלתי אותם אם הם מחכים לנו, הקצין הסתכל עלי במבט משונה ואמר שלא נראה לו, אז מלמלתי שחשבתי שהם נציגים מהיחידה והלכתי, אח"כ כשהם הצטרפו אלינו הסתבר שהם באמת חיכו לנו.

מבין אותך...

בטקס היום חטפתי חררה מכל דבר למשל שלא היה מקום לכולם מול הקבר כי יש את הגדר מסביב לקברים ויש פול אנשים שמתאספים ואין מקום לכולם ליד הקבר אבל למישהו אכפת אצלנו במשפחה
לא
האחות שלו מביאה את כל החמולה שלה שזה אומר בנות דודות שדוחסים את כולם צריך יצוג של ההורים ואישה והילדים לא צריך את כל הבנות דודות לסבא לא היה מקום נורמלי לעמוד והיה צריך לעמוד בצד כמובן שכל האורחים עמדו מסביב לגדר של הקברים אבל כל המשפחה נדחסת בלי בושה... מרתיח
או שהקרין קורא לאנשים לשים זרים אז הוא אומר משפחה איקס ושמה זר ואז המשפחה שלנו ואני בא עם אחי לשים זר ואחרי באה כל החמולה כל אחת מביאיה זר אחד ההורים אחד מאחותו ועוד מהבנות דודות ותקלטו שכל משפחה אחרת מביאיה זר אחד בלבד ורק אנחנו כמו לא יודע מה איזה 8 זרים שלנו יש את הכי וותק מכולם ככה שאי אפשר להגיד שזה טרי אצלנו הכאב אבל זה מה שיש לי משפחה של פוזות כי תמיד אמא מבקשת שאני יתן לה נשיקה מול כולם כשאני מסיים להקריא דברים אוף זה מרתיח כל הטקס הופך להצגה אחת מסריחה בשביל המשפחה שלי כוס עמוק...

גאר

New member
הביחד, מחזק ../images/Emo142.gif

"איש הלילה", לי נראה מאוד מכובד ה"זרים", ה"בנות דודות", ה"נשיקה לאמא" וזה שאתה "מקריא דברים" באזכרה. הרי זה מה שאנחנו מבקשים - לכבד, לזכור, להוקיר. אז למה אתה כועס? וקורא לזה "הצגה" "פוזה"? הביחד, ביגון והכאב, על החלל שישנו ואיננו, אותנו יכול לחזק.

ולי אין קבר..

ידידי היקר. רק עכשיו היה לי העוז לקרוא מה שכתבת ואני מקנא בך. אבא שלי נעדר מאז אפריל 48. מצאתי את קברו בבית קברות מוסלמי ולא נותנים לי להעבירו עם חבריו לקבר ישראל. בקבר האחים בו קבורים חלק מחבריו שנים לא היה ציון שזה קבר צבאי.והאבה הזה מאז גיל 16 שרת את המדינה "בשפיץ שבשפיץ.." נציג? הס מלהזכיר. ל47 חללים (למעשה רק 25..) שמו 4 דגלים. זר ראיתי רק מעירית ירושלים והרצליה.. לא מצה"ל. כן ידידי מאבקנו לא תם. ואם לא נאבק על זכרון ההורים שלנו איש לא יעשה זאת עבורנו.. תהיה חזק. ממני המבוגר ממך שוקי

למעלה