אני מגזים../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif
היום בטקס יום הזכרון בחלקה הצבאית של הישוב שלנו יש 4 קברים שאבא שלי הוא הראשון שם... ובקטס גילתי ללתדהמתי ולתדהמת משפחתי שחלק 3 הקברםי יש את דגל ישראל הקטן עם בסיס העץ ולנו אין על הקבר
כמובן שכל המשפחה התעצבנה ואני בכלל בכיתי אחר כך בצד והצאתי את כל התיסכול שלי על זה,מישהו מהצד יגיד אולי שאני בכיין אבל זה הפריע לי איך שהוא כי זה נותן הרגשה שאבא שלי לא כמו כולם כי בתאכלס בכל שאר חלקות הקבורה בארץ שלחו נציגים כמה ימים לפני זה אז למה אלינו לא שלחו לבדוק אם חסר משהו
הרי אם הם היו שולחים אז היו רואים שחסר דגל והיו מביאים אחד בזמן וזה לא גניבה או משהו כי אם כן אז למה לגנוב אחד אם אפשר לגנוב 4 במכה אחת
וזה לא נפל ברוח כי זה מודבק למצבה עצמה ככה שזה לא נפל וגם ראיתי שלא נפל... התקשרתי לנציג שאחראי על זה והוא אמר שהוא יברר וימסור תשובה ביום חמישי על זה, אבל עדין אני עצוב על זה ומכעיס אותי מאוד שהטקס נהרס בראות עיני... מה קרה לאבא שלי לא מגיע דגל על הקבר
לא יכלו לבדוק זאת מראש
התסכול הזה הורס אותי...
והכי מעצבן שהיו אנשים שאמרו שאני מגזים עם זה מי הם שישפטו מישהו שאיבד את אבא שלו
מי הם שיחליטו מה כן קשה רגשית ומה לא
היום בטקס יום הזכרון בחלקה הצבאית של הישוב שלנו יש 4 קברים שאבא שלי הוא הראשון שם... ובקטס גילתי ללתדהמתי ולתדהמת משפחתי שחלק 3 הקברםי יש את דגל ישראל הקטן עם בסיס העץ ולנו אין על הקבר