אני מגיע לדלהי (אוטוטו) ב 24:00

• פותח הנושא orch
  • פורסם בתאריך

orch

New member
אני מגיע לדלהי (אוטוטו) ב 24:00

מישהו יכול להמליץ על מקום נחמד (לא יקר) שיהיה מוכן בשעות כאלו? 8/5 תחילת המסע!!!!!!!!!!!!! סוף סוף, אחרי שעות של לדפוק על דלתות ולהציע אינטרנט ומסלולי חיוג לחו"ל, ההשקעה משתלמת!!!

..מממ.....בטח שיש ../images/Emo13.gif

איך שאתה נוחת בדלהי קח טוקטוק (אתה תראה המון הודים מתנפלים עליך) תגיד להם לא תודה (כי שם בדרך כלל נהוג לקרוע במחיר) תצא משטח השדה תפוס שם בכביש טוקטוק תגיד לו שאתה רוצה להגיע למיין-באזר (זה שוק ענק ומוכר בדלהי) שם יש אכסנייה מוכרת יותר כ-"מלון" בשם "הארי רמה" את תגיע אליה תישן שם איזה יום או יומיים או אפילו תישן בקירבתה שם יש ריכוז של ישראלים וזה טוב לנחיתה ולהתאקלמות שלך (מה קורה מה הכי טוב היכן יש לבקר שם תקבל עידכונים שוטפים ) ויש לובי גדול יש אחלה של מסעדה בקומת הגג של המלון... אהה כמעט שכחתי כל מחיר שיתנו לך תנסה להוריד.... אבל באדיבות ובנעימות הכי פחות שתצליח תיקח אל תשכח שאתה לא יכול לסחוט אותו כי זאת הפרנסה שלו ולא כל כך נעים להתמקח על 2-3 רופי.. אךךךךךךךךךךךך כמה אתה תהנה (דרך אגב רוצה להתחלף?
) ברי

orch

New member
קודם כל תודה!

דבר שני, להתחלף? בתנאי אחד!!! שאתה משתיל לי במוח את כל הזכרונות שלך מהמזרח ומוכן לוותר עליהם לצמיתות נו, אז מה אתה אומר? יש? בכל אופן תודה על כל העזרה! עוד מעט עוד קצת!

עזוב אותו מההארי ראמה

דקה הליכה משם בתוך סימטה קטנה נמצאים שלושה מלונות זולים אך שווים (באחד מהם יש אפילו נוף!!!) בקיצור , Prince palace ואל תגיד שלא הזהרתי אותך מההרי רמה !!!

noaaaa

New member
זה לא ממש משנה

תבקש להגיע להרי רמה ושם יש המון מלונות,איפה שיש מקום ואיפה שיראה לך לשם תלך,והכי חשוב תעשה חיים ואני מוכנה להתחלף איתך אם ברי מתחרט...

למעלה