אני מגיע לנאפה ב-16.8- 22.8 מי עוד??????? אני יהיה בסנקטה נאפה...... מישהו מכיר פה תמלון???????
ד דניאל פיל New member 9/8/07 #1 אני מגיע לנאפה ב-16.8- 22.8 מי עוד??????? אני יהיה בסנקטה נאפה...... מישהו מכיר פה תמלון???????
ד דניאל פיל New member 9/8/07 #3 יאללה מי עוד מגיע בתאריכים האלה לנאפה??? ב580$ כולל ארוחת בוקר והכל... חרא של דיל נראה לי כמה לך יצא?? ומה אתה יודע על המלון...מרחק שלו מהסקוור?? ניסי ביץ??? יש לך עליו עוד מידע? בן כמה אתה?
יאללה מי עוד מגיע בתאריכים האלה לנאפה??? ב580$ כולל ארוחת בוקר והכל... חרא של דיל נראה לי כמה לך יצא?? ומה אתה יודע על המלון...מרחק שלו מהסקוור?? ניסי ביץ??? יש לך עליו עוד מידע? בן כמה אתה?
L L6l New member 9/8/07 #4 סנקטה נאפה בן 18 ולפי מה שהבנתי הוא קרוב לים ורחוק מהסקוואר אבל אם משכירים טרטורונים אז זה לא אמורה להיות בעיה וראיתי באיזה אתר שזה מלון ממש טוב חוץ מזה..
סנקטה נאפה בן 18 ולפי מה שהבנתי הוא קרוב לים ורחוק מהסקוואר אבל אם משכירים טרטורונים אז זה לא אמורה להיות בעיה וראיתי באיזה אתר שזה מלון ממש טוב חוץ מזה..
י יפיתתתת18 New member 9/8/07 #5 אני יהיה במלון SANCTA NAPA מחר אני נוסעעתתת עד יום שישי מלוווון סוווףףף.. מה הוא רחוק אבל?!
L L6l New member 9/8/07 #6 תהניי וכן בידיוק היום הלכתי לשלם לטיול.. הוא ממש על הים.. וטיפה רחוק מהמרכז.. אפשר ללכת גם ברגל אם את לא רוצה להשכיר קטנוע או טרקטורון או משהו ותהניי הכי חשוב, תחזרי ותספרי איך היה
תהניי וכן בידיוק היום הלכתי לשלם לטיול.. הוא ממש על הים.. וטיפה רחוק מהמרכז.. אפשר ללכת גם ברגל אם את לא רוצה להשכיר קטנוע או טרקטורון או משהו ותהניי הכי חשוב, תחזרי ותספרי איך היה
L L6l New member 10/8/07 #8 ואללה לא יודע אבל אמרו לי מרחק הליכה.. לא יותר מ10 דקות.. שההליכה הזאת יכולה להיות גם אחת מהחווית
ד דניאל פיל New member 10/8/07 #11 פחות או יותר איך.. איך שאת עוזבת אני מגיע.. יש לך איז מסנגר או משהו...?
K kiss my girl New member 10/8/07 #9 אני בטיסה הזאת אבל מלון אחר אני מה16-23 אני טס ב11:15 בטח אתה ב5 בבוקר כמו חברים שלי