אני מגעיל את עצמי - עזרה

אני מגעיל את עצמי - עזרה

אני עומד להיות אבא בפעם הראשונה. הריון שהושג בדם יזע ודמעות (טיפולים במשך 4 שנים). אני מאוד מתרגש מההריון, וחרד ממנו באותה מידה - רק שהכל יהיה בסדר. עד כאן הכל טוב ויפה אבל! ואני מבקש מראש שלא תשפטו אותי, כי אני שופט את עצמי ומוצא שאני פשוט פרימיטיבי, וההיפך מכל מה שאני חשבתי שאני: אני מבואס מזה שבבטן יש בת. הנה, יצא המרצע מהשק. אני, הבחור המשכיל, הנאור, הרגיש, זה שכותב שירים על הכמיהה לתינוק, זה שחשב שהוא שנקי מהפרימיטיביות של הדור הקודם - מוצא את עצמו מבואס (מאוד) שעומדת להיוולד לו בת בריאה ומושלמת, אני לא יודע איך להעלים את התחושה הזו. אני מרגיש רע מאוד עם עצמי. מרגיש שזה עובר לאשתי ושהיא נעלבה ממני. גם אני נעלב מעצמי. מה עושים?

גרי רשף

New member
בנות שולטותתתת

שמע- מחשבות לא יפות יש לכל אחד מאיתנו והן לא תמיד בשליטתנו, אבל אנחנו נשפטים על פי מה שאנחנו אומרים ועושים. לגיטימי לרצות דווקא בן או דווקא בת, אבל זה מצטייר קצת לא יפה מכיוון שזה מזכיר זמנים עברו בהם בנות לא נחשבו ובנים כן, ולהיות "אבו אל באנאת" נחשב לעלבון. מי שיוולד הוא בנאדם קטן (קטנה במקרה שלך) שזקוק לזוג הורים אוהבים ולא לתחושה שהוא פנצ'ר מאכזב. מילא אישתך, אבל הצוציקית זקוקה לאבא אוהב, לא כך? לי יש בת ואני אוהב אותה מאוד, ואני מקווה שבעוד שלוש שנים אתה תחוש כמוני!

hirshfe

New member
אניט לא חושב שיש בעיה

אני חושב, שאתה פשוט מלא חששות וזה טיבעי. ולמען האמת, אני הייתי מעט מאוכזב ששמעתי שאישתי יש לה בן שני (אז מקסימום נחליף
) וברצינות - אני מבטיח לך שברגע שהילדה הקטנה תגיח לאוויר העולם, ותחזיק אותה לראשונה ביידך - תשכח מכל הבאסה

Master Stav

New member
אי אפשר לשפוט אותך

מאחר ורגשות הם דבר סוביקטבי לחלוטין ..... מבטיח לך שברגע שתגיח הפיצית לאוויר העולם ואתה תחזיק אותה ..... משהו בך ..ובכן ישתנה ....
אני לא רציתי בנים ...ואכן יש לי 2 בנות ...ואז הגיעו 2 בנים .....שאני אוהב בכל ליבי ..... ואני בכלל רציתי להיות אבו אל בנת ....

MrCheff

New member
שלום

העניין של רצון שיוולד לך בן, אינו נובע מפרימיטיביות, אלא מרצון שיוולד לך מישהו דומה לך, שתוכל לשחק איתו ולהשתולל. אז אתה יכול להשתולל גם עם הבת שלך. ועוד משהו קטן.. יש לי חבר.. משכיל, נאור, רגיש ומאוד ליברלי וגם הוא רצה בן, ולו מהסיבה שיהיה המשך לשם משפחה שלו (כי הוא בן יחיד) אחרי הבן... ממש לא היה איכפת לו בן או בת.. אז תרגע.. תהנה מההריון ובעז"ה תיוולד לך ביתך.. אתה תוצף אושר..

tudu

New member
אחרי הבת.. יבואו בנים.. ואז אתה תתגעגע לבנות.

כמה דברים מהנסיון וההתרשמות שלי, בטח יהיו כאן שיחלקו עלי.. וזה בסדר.. (יש לי בת בכורה + 2 בנים) הרבה יותר מגניב בתור ילד ראשון להתעסק עם בנות.. הם יותר קלות לתפעול.. אז הרווחת. חוץ מזה, אצלי לא היה בכלל חיבור "מיד שתראה אותה.." או "מיד בפעם הראשונה שתרים אותה.." לקח לי 3 חודשים לחבב אותה. אח"כ זה נהיה אהבה מטורפת ללא גבולות. גם את "2" ו "3" לקח לי זמן לחבב.. גם זה הסתדר.. עד שהם מגיעים לגיל של 'כדורגל' ופלייסטיישן.. כבר לא יהיה אכפת לך אם זה בן או בת.. כי עד אז כבר תהיה 'אבא גנוב'.. ובכלל בחיים, עדיף לקבל דברים שאותם אני לא יכול לשנות.. ולשנות דברים שאותם אני לא יכול לקבל..

elotan

Member
תקשיב לי, ותקשיב לי טוב (סחנהלאסלו)

אני הייתי בול באותו מצב כמו שלך. אצלי גם אישתי נורא התבעסה. כשהרופא אמר "פיפי בישיבה" שנינו נהיינו כל כך לבנים שהוא ממש נבהל ושאל אם קרה משהוא. הסברנו בעדינות "אה, תשמע, חשבנו אולי יהיה בן, וזה....". לך תסביר לו שאי אפשר ללכת לכדורגל עם בת, שמגיל 10 אתה לא ישן בלילה וכו'. זה עובר. יש לי כבר שתי בנות. הגדולה מבקשת ממני כל שבוע לקחת אותה לכדורעף. הקטנה רואה אותי ומתחילה להשתולל (משמחה) כאילו אין מחר. אני חוזר בערב מהעבודה והילדה רצה לתת לי חיבוק ונשיקה. תאמין לי שאני שוכח הכל באותו הרגע. ועכשיו לצד הפרקטי - ממילא אין לך מה לעשות הרי. תתבאס חופשי, זה לגיטימי וטבעי. אתה לא הראשון ולא האחרון. אם זה לא יעבור לבד עד הלידה, זה יעבור אחריה. באחריות.

למעלה