אני מגשימה לכם חלום!

אני מגשימה לכם חלום!

או לחילופין, במילים אחרות: CYA!!.. מגשימה חלום לעצמי, ועקב כך גם לכם.. לא שהפורום קשור במיל לחלומות שלי, שיהיה ברור, אבל אני מאמינה שבמאמץ מוחות משותף, אחד האידיוטים כאן יבין על מה אני מדברת (למרות שיש לי 2 ניחושים לזה שיבין, ולשניהם זה הולך להצריך מאמץ מוחות כבירררר... ככה זה כשרמת האינדיקציה הלא-אישית והאינטיליגנציה כאחד, שואפת ל-0 מאופס, וכל אחד עסוק בלנבור בזרג של עצמו!). וגם אם לא, הדבר אינו מעניין את שחלותיה של סבתי המנוחה.. (אני לומדת להגות דימויים מ'גולם15' המאותגרת-אינטלקטואלית, אשר בטוחה שהיא כבר התפתחה לפרפר, אולי? אולי אחד מעוך). בקיצור-תם ונשלם! אתם מוזמנים שלא להתגעגע, אתם מוזמנים גם להתגעגע, במילא אל רובכם הגדול זה לא יהיה הדדי!!!! ולשני (ב.)-אני פאקינג חולה עליךךך!!!!! יהיה טוב, ואולי קצת פחות טוב, So long, suckers

sHaNi 11

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif ממייייייייייי

גם אני פאקינג חולה עליייךךך!!!!!!!!!!! אבלללללללל לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אל תלכייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif אל תלכייי...../images/Emo3.gif

וול, לא שזה יעזור.. אזזזזז..
היה ממש מצחיק לקרוא תהודעות שלך כאן, ואהבתי את כל הריבים.. ח"ח
ואנחנו ממשיכות לדבר במסןןן.. אני אציק

:'(דנהההההההההההההההההההה

מי עוד יגרום לנו לבושה? מי יהיה זה שידבר בשפה ממש גבוהה ונכשול בכל נסיונותינו להבין את דבריו? את מי עוד נאהב?!?!?!?!?! הכל הכל רק אל תלכי! (התמונה לא הייתה ממש קשורה אבל רציתי להכין לך משהו אז.....
)

דנה באמת אל תלכי וכל מילה

של נושנוש נכונה ולמרות אולי שלא חיבבת אותי כל כך חלק ההודעות שלך ממש הצחיקו ואת מדברת בשפה גבוהה שאולי קצת קשה להבין אז תישקלי זאת שוב ותישארי

קושקושיתתתתתת../images/Emo24.gif

כל מילה שלי נכונה כלומר שלי לאלאלאלאלל של נושנוש שזה אני טוב בקיצור, אני צודק! "אל תפני אני יצעד בשבילך עד כלות ימי וכוחי...."

למעלה