אני מגששת...

אני מגששת...

הגעתי לפורום הזה במקרה, אבל היות ואין מיקרים אז אני חושבת להישאר קצת בסביבה לברר פרטים. הבת שלי בת שנה ועשרה חודשים היא ילדה מדהימה
מאוד מאוד מיוחדת. נולדה כפגית בשבוע 32 בלידה טבעית די מהירה, היא פשוט החליטה לצאת.
אין אדם שרואה אותה ולא נוגע בה, אני כבר לא נותנת לאנשים לגעת בה. היא מדברת בצורה ברורה, בניגוד לבני גילה האחרים שעוד ממלמלים בג'בריש. היא הכי אוהבת צבע סגול, זה הצבע הראשון שהיא למדה להגיד, ואם היא צריכה לבחור צבע היא בוחרת סגול. ולפעמים היא מסתכלת על משהו וצוחקת, נראה שהיא מקשקשת עם משהו שאני לא רואה- האם זה אפשרי? מהם ילדים רוחנים? ילדי אינדיגו או ילדי קריסטל, מושגים ששמעתי אבל אין לי מושג עליהם. תודה לילה טוב

אכן ילדה מיוחדת...../images/Emo13.gif

למה את לא נותנת לאנשים לגעת בה? זה מפריע לך או לה? זה בהחלט אפשרי שהיא מדברת/ מקשקשת/ מתקשרת עם מישהו (לא בהכרח משהו) שאת לא רואה. את יכולה לשאול אותה, למשל, "מי מצחיק אותך"? כשאת רואה שהיא צוחקת. יש סיכוי שהתשובה תדהים אותך... ולגבי ילדי האינדיגו: אני מצרפת לך קישור לאתר שלי ששם יש מאמר שמסביר עליהם בהרחבה. אם יש לך עוד שאלות, או שאת רוצה עוד הסברים- אנחנו כאן באהבה. יעל

../images/Emo51.gif

שאלתי אותה בעבר והיא לא ענתה, היא צחקה וחיבקה אותי. היום שאלתי שוב והיא 'סרגי' שזה השכן שלנו מלמעלה ואז שאלה איפה אביבי' שזה הבן שלו. היא מאוד אוהבת לשחק איתו. יכל להיות שהיא רק נזכרת בסיטואציות מצחיקו שהיו לה איתם. בעבר חשבתי שהיא אולי רואה את אחותי, שנהרגה לפני 13 שנה, כי היא יודעת לזהות אותה בכל התמונות שהיא רואה אותה בהן והיא תמיד אומרת את שמה
אבל זו כמובן רק תחושה אני לא נותנת לאנשים כלכך לגעת בה בזמן האחרון כי אני רואה שזה לא נעים לה, היא הפכה להיות מאוד ביישנית, בעבר לא היה אכפת לה ואנשים תמיד החזיקו אותה, נישקו אותה, ליטפו אותה לי זה הפריע אבל ראיתי שהיא נהנת אז לא הפסקתי את זה, היום כשאנירואה שהיא לא רוצה, אני אומרת להם שלא יגעו בה י היא מתביישת. תודה על הקישור, בטח יהיו לי עוד שאלות. לילה טוב

נראה לי ש..

לבן דוד שלי יש בן שהוא ילד אינדיגו. הוא עונה כלהתיאור שמופיע במאמר, ילד\נער מאוד מאוד מיוחד. כמובן שקיבל רטלין כשהוא היה קטן הוא הטריף וכנראה עד היום מטריף את אמא שלו, תמיד הסתבך בכל מיני עניינים, מצייר מדהים. אבל יום אחד הוא החליט שמספיק להשתולל והיום הוא תלמיד מצטיין. אני חושבת שזה בזכות אבא שלי שהחליט יום אחד לקחת אותו תחת חסותו, יש תקופה ארוכה ללמוד איתו עם המון סבלנות 'לשטיות' ופתאום הילד הבין שהוא מבין ויודע. לגבי הבת שלי היא עדיין קטנה מאוד, אז אני לא יודעת להגיד, היא עדיין איתי בבית ב"חינוך ביתי" יש לה סבלנות ויכולת ריכוז גבוהה, היא יכולה לשחק לבד, אוהבת מאוד סיפורים, לשיר ולרקוד אבל הכי הרבה היא אוהבת להיות בחוץ, בטבע, ילדת טבע

לפי הגיל והתיאור

נראה לי שהבת שלך, אם אנחנו "חייבות" להיכנס לתיוגים היא ילדת ריינבו. אני לא יכולה לתאר לך יותר מדי מה זה כי גם אני עכשיו מתחילה לקבל עליהם מידע (בטח יש הרבה באנגלית).

תודה

עשיתי חיפוש מהיר אבל מצאתי מעט דברים אני יעשה חיפוש מעמיק יותר בהמשך. שאלה לגבי הילדים של היום- שמתי לב, עם אנשים רבים סביבתישיש היום בישראל הרבה יותר ילדים בלונדינים עם עיניים כחולות, גם הבת שלי כזו
הילדים ההלו בצבעם בולטים הרבה יותר על פני הילדים האחרים "הישראלים" אלו אם עינים חומות ושער חום. האם זה קשור? כי בסוו של דבר אנחנו מדברים על גנטיקה, הילדה שלנו בלונדינית עם עינים כחולות בעוד שאני ובעלי עם שער חום אבל יש לנו עיניים ירוקות, לשנינו יש בעבר המשפחתי אנשים עם עינים כחולות כך שזה לא מיקרי שהיא יצאה כזו, לפחות לא מיקריי מבחינת גנטית, האם זה קשור??

לא יודעת להגיד לך בוודאות...

אני מכירה את האמירה שככל שאתה נעשה יותר רוחני אז צבע העור נעשה בהיר יותר וגם העיניים. מכיוון שאני בלונדינית מלידה והילדים שלי גם כאלו אין לי מושג..

kikona126

New member
אני לא אוהבת את האמרה הזו...

היא רק יכולה לגרום לגזענות... אבל זה מצחיק שהיה לי היום חלום על משהו בסגנון... והאמרה הזו מעלה בי קצת שאלות בקשר למשמעות אותו האדם בחלום... מעניין...!

גם לי האמירה לא עושה ממש טוב...

מכירה הרבה אנשים כהי עור שהיכולות הרוחניות שלהם והמיסטיות מאוד גבוהות!!

למעלה