אני מדמין?!

אני מדמין?!

או שפיראס ניצח???? זה לא יכול להיות! (פרוייקט Y) בטח ראו שצ'ינו יותר מידי ערס ובגלל זה נתנו לפיראס! כולםםם הצביעו לצ'ינו

פיראס ניצח כי מגיע לו!! ../images/Emo20.gif

אני הייתי בטוחה שצ'ינו ייקח.... אבל פיראס שיחק אותה ובגדוללללללל!!! ומגיע לו לנצח! כמה התפללתי שהוא ינצצצצח!!!

נכון ..

צ'ינו הזה סתם וזה כיאילו מה הקטע להיות עם תחתונים ולעשן סיגריה שהוציא מתוך המקום ההוא .. וצועק כמו איזה פרא אדם .. הוא דביל פוזה שמשחק אותה ! במילה פשוטה ערס ואני שונאת את זה פיראס יותר אמיתי .. יותר נחמד.. אמר דברים יותר אמיתיים ויותר מרגשים .. אני לא רואה כל הזמן פרוויקט וואי אבל ראיתי כמה פרקים ובמקרה ראיתי את הפרק ששני עזב והוא כן היה חבר אמיתי .. והתנהג איתו בסדר בניגוד לצ'ינו הזה! וחשבתי שפיראס לא ינצח בגלל שהוא ערבי אבל הנה הוא כן ניצח ומגיע לו! ובגלל .. קמילה הזונה הזאת
איכסה היא מגעילה! איך שהיא מופיעה וזה.. לא ראיתי את הפרק ופתאו םאני רואה אותה בערום מופיעה כשפנפנית פליי בוי
מזוויעה! ומה שהיא אומרת - אני גאה במיניות שלי ! לא יקירתי , את גאה בלחשוף את המיניות שלך לציבור בתמורה לפופולריות , ושוב מה שהיא אמרה :'אני מוציאה שם טוב לרוסיות , והצלחתי ' משהו בסגנון , דארלינג איזה שם את מוציאה להם יותר זנותי?! בקיצור היא מגעילה .. דקלה הזו חמודה , אבל היא נראת יותר מידי תמימה שהיא לא הכי תמימה וזה לא תכונה שאני אוהבת אצל אנשים - שהם צבועים! רק לא הבנתי מה כולם תפסו ממנה , שהיא לא ממש מלכת היופי אליענה הייתה נחמדה , דווקא סברתי שהיא תזכה , אבל לא .. וזהו

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif ראיתי רק פעם אחת [?!]

וזה נראה לי ממש משעמם.. וואל לפי מה שהבנתי צ'ינו הזה דפוק.. מזל שהוא לא נבחר

../images/Emo26.gifכנסו!../images/Emo36.gif

אתמול הייתי בדום בתל אביב, בד|כמותר להכנס מגיל 144 אבל זה מגיל 17 היה אתמול, אבללחברהשלי יש פרוטקציות אז אבא שלה הכניס אותנו... היה פשוט כזה מ==ד==ה==י==ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!יאו איך התרגשתי אבל עמדתיאיזה שעתיים! הצלחתי להצטלםעם יוגב איזה 5 פעמים כפרהעליו איזה מלך פעם 2 שאני פוגשת אותו!טוני הייתה חמודה! אבל הכי פצצה הייתה קמילה היא כזה אומרת לי "רגע את רוצה להצטלם איתי,שיאו"והיא מזה התרגשה המאמי גם אליענה נשבעת לכם בכיתי שפגשתי אותה איזה מאמייייייייי! ואיזה כ!סית! ואני מזה שמחה שפראס זכה כי הקאתי מצ'ינו עם התחתונים! ואיך הוא היה בטוח שהוא הולך לזכות!

Emily ©

New member
אתה לא מדמיין.

וצ'ינו מלך!
אני בטוחה שתראו עוד הרבה את צ'ינו.

למעלה