אני מהלך לי לתומי בקניון עם

אני מהלך לי לתומי בקניון עם

אחותי היקרה, עד שבחור אחד דחף לי פלייר ליד - והרס לי את השבוע
בכל אופן - אני מניח שמכירים את זה פה - אבל בכל זאת סרקתי והרי לכם....

rasta27

New member
חשבת אולי למה השבוע שלך נהרס?

מה יש בפלייר שהרס לך את השבוע? לא יותר מהאמת. מה לעשות, זה המצב. כבד אווז כרוך בהתעללות. או שאולי כדאי שימשיכו להסתיר מהציבור את האמת מאחרוי האוכל שהם אוכלים. מה שאתה לא יודע לא הורג אותך. הכי קל זה לטמון את הראש בחול ולכסות את העיניים. לא לראות. אבל אולי קשה יותר להסתכל על האמת ולקחת אחריות? ומה בדיוק עצבן אותך? מאד מעניין אותי לדעת. אולי עצבן אותך שעכשיו לא תוכל לאכול יותר כבד אווז בלי להיזכר בפלייר? יקלקל לך את ההנאה? לא נורא תמצא הנאות אחרות אני בטוח. יש מספיק דברים טעימים לאכול שלא כרוכים בהתעללות. זו הבעיה? אולי כדאי שתחשוב טוב ואז תגיד לי ולכולנו מה באמת עצבן אותך? הפלייר? מה יש בו שעצבן אותך? מה שכתוב? התמונה של האווז? מה שזה עורר בך? מעניין אותי לדעת. אם אתה באמת השפוי האחרון אז אני מצפה ממך לתשובה שפויה וכנה. שבת שלום

מנדלסון

New member
לכל הפיעלים שלום רב!!!

די כבר להיכנס לאנשים לצלחת. בסדר אתם נגד מכירת כבד אווז בסדר לא כולם צריכים לסבול את "קירקורים" שלכם. די כבר למה בן אדם לא יכול לאכול בלי שישר ידחפו לו פלירים. עם מישהו יבקש תנו לו אבל אל תתחפו לא זה מעצבן אני מבקש בכל לשון של בקשה צאו לי מהצלחת בבקשה

the answer

New member
אנחנו רק השליח, מנדלסון../images/Emo61.gif

אנחנו נדאג שאתה תדע את האמת, ואתה - ורק אתה - תחליט מה יהיה בצלחת שלך.

Coma White1

New member
אנחנו לא נכנסים לך לצלחת.

לא אמרנו לך מה לאכול. אנחנו רוצים שתדע את האמת על האוכל שלך. אתה תחליט בעצמך מה אתה רוצה לעשות איתה. פשוט יהיה לאטום את אוזנייך כמו ילד קטן, אבל עובדה היא עובדה, ואם תתעלם ממנה היא לא תמחק ולא תלך לשום מקום. בתיאבון.

Ergil

New member
יש איזו סיבה למחיקת ההודעה שלי?

חשבתי שזו דרך יוצאת מן הכלל להבהיר נקודה. נו טוב. מה שניסיתי לומר, וברור שגב. שנטי לא הבינה, הוא שלפעמים אנשים לא רוצים לדעת דברים מסויימים, ואתה בטח לא יהיה זה שיחליט מה הם צריכים לדעת ומה לא.

Ergil

New member
ואת חושבת שיש לך

זכות להוציא ראש של מישהו מהחול, בכוח, בלי הסכמתו?

אדווה ג

New member
אני חושבת-

שאחרי שהוא יידע את העובדות, הוא יכול להמשיך לטמון את ראשו בחול כמה שיחפוץ.

m_shy

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

=Wednesday=

New member
בתור בת אדם דתית

אמנם, מותר האדם מהבהמה - אנו מסוגלים לדבר, לחשוב, לפתח את עולמנו. האדם הוא צורת חיים מורכבת הרבה יותר מבעלי החיים, והוא פלא הבריאה המדהים ביותר. אבל זו לא הצדקה בשום אופן לניצול אכזרי וגרימת סבל ליצורים אחרים, גם אם הם בדרגה נמוכה מאיתנו! אני מאמינה שבעלי החיים נבראו בעולם הזה, בין השאר, כדי לעזור לנו ולשרת את צורכינו. אבל לא כדי לגדול כל חייהם במכלאות סגורות בתנאים מחפירים, לא כדי להיות קורבן להתעללות קשה בניסויים מיותרים, לא כדי שיפשטו את עורם בשביל ליצור מעיל פרווה לאיזו גברת עשירה. התורה אינה מתירה צער בעלי חיים, ולכן אני, כמישהי מאמינה ושומרת מצוות, משתדלת להימנע מכל דבר שמגיע אליי כתוצאה מסבל של בעל חיים חף מפשע. אני לא אפרט יותר מזה וגם אני הולכת מחר ולא אוכל לפתח דיון על כך, אבל אני מקווה שהבהרתי את עמדתי, ושהבנת שגם אצל הדתיים יש דעות שונות. שבוע טוב

=Wednesday=

New member
ובקשר לברכה -

אני אישית לא אוכלת בשר ולפיכך גם לא מברכת עליו, אבל אני מניחה שהייתי שומעת על ההלכה שהזכרת אם הייתה קיימת כזאת, ומעולם לא שמעתי עליה - ככל שידוע לי יש לברך על כל דבר מאכל שנכנס לפה.

באפט

New member
אופס ../images/Emo52.gif

רק המילה "סתם" הייתה אמורה להיות מודגשת.

Flames

New member
לרסטה,

בהתחלה, לא היה היתר לבני האדם לאכול בשר, אולם אחרי המבול דווקא כן היה היתר, אם כי הדבר נעשה כאות לנחיתות הרוחנית של בני האדם (במיוחד לגבי דור המבול): "בשגם הוא בשר". היהדות רואה בעיין מאו דיפה את הצמונות. אגב, הרב קוק (שאם אני לא טועה הוא אבי הציונות הדתית) היה צמחוני.

נועם ר

New member
השבוע שלך- החיים שלהם

הסבל שלך- שכולו רק לדעת מה קורה, מהו לעומת הסבל שלהם- הם לא סובלים שבוע: הם סובלים כל החיים, הם לא רק יודעים: הם חווים הכל על בשרם. בואו לא נתימר להיות מסכנים בגלל שאנחנו יודעים, בואו נעשה משהו.

למעלה