אני מהפורום השכן

אני מהפורום השכן

"הריון ולידה"...נעים מאוד... בא לי לשתף אתכן במשהו - יש דרך קלה ומהירה לרדת במשקל- מדובר בנעליים מיוחדות שכל מה שצריך זה רק להלך עליהם . אין צורך לשנות מהרגלי החים- פשוט לנעול אותן. בעלי הוריד 10 ק"ג!! מי שמעוניינת בפרטים שתשלח לי מסר

ממש לא

בגלל זה מי שרוצה פרטים רק במסר ולא בפורום. בקשר לניק- זה הניק שלי - תבדקי בהריון ולידה

1אורניתה

New member
עדיין מבחינתי נעל שמרזים ממנה

שות ערך לקמיעות של הרב כדורי ותסלחנה לי הדיתיות שבינינו. סתם עוד דרך לעשות כסף מחולשות של אנשים וזה באמת שטות גמורה. בטח "היצרנים"טוענים שהנעל עושה מסג' בכף הרגל כמו רפלקסולוגיה ונוגעת בנקודות אנרגיה שמונעות את הרעב. קוראים להן במקרה נעלי ג'יני? מה זה החרטא הזה,זה אותו יבואן שמייצר גלולות שמגדילות חזה,חה חה חה לדעתי בעלך רזה מזה כי הוא הוציא על הנעליים כסף ופסיכולוגית הוא השתכנע שצריך להצדיק את ההוצאה. יש לי דיאטנית שאומרת שאם זה מה שעובד עליך ובסוף תרזי מזה ,אז כל הדרכים כשרות,רק חבר שצריך להעשיר איזה שרלטן ע"ח החולשות שלי

חן123

New member
התלבטתי אם למחוק

והאמת - ממש מדגדג לי באצבעות. אבל לו בשל הדיון שהתחיל להתפתח אני לא מוחקת. למיטב ידעתי נעל שמורידים ממנה רק מלנעול הגיונית כמו שתנחת לי פיה ליד המחשב ותתן לי 3 משאלות (הסתכלתי, אין אף אחד בחדר). כולנו ילדים גדולים, ואף אחד כאן גם לא מטומטם, אני משוכנעת שבנות הפורום ידעו לצחוק מההודעה הזו ותו לא.

חן123

New member
אבל זה העלה לי שאלה

אולי בעצם הצעה. שכל אחת תכתוב את כל ה"ניסים והנפלאות" שהיא ניסתה ולא (או שכן) עבדו, פשוט שנוכל ללמוד מהניסיון

חן123

New member
והנה אני מתחילה

בעוונותי (ובצעירותי) ניסיתי הרבלייף וסלים פאסט. אף אחד לא הגעתילסיום ערכה אחת, תמיד העדפתי אוכל. כך שאני לא ממש ניכנסתי למדגם שלהם...

טוב, אז אין לי מה לומר כי רק פעם

אחת בחיי ניסיתי להוריד במישקל והיצלחתי. ועכשיו אני לא מצליחה. אולי אני ארוץ בנעלי הקסם?

אלה הדברים שאני ניסיתי

הרבלייף - לא שווה לזבל (כמעט אושפזתי עקב התייבשות). סלים פאסט - מגעיל בטעם .(משתלם רק למוכר). טבליות אשכוליות - נורמלי, יעיל אך לטווח קצר מאד. דיקור (אמא שלי) - יעיל לטווח קצר עוד יותר מהטבליות ברגע שמפסיקים חוזרים בחזרה ובגדול. דיאטת מוצר אחד לשבוע - שווה ל.....(לאזור ההוא בטוסיק שמוציא רק נוזלים באותו שבוע). דיאטת רזה לתמיד של אולגה רז - נחמדה מאד, רק צריך הרבה השקעה וזמן (ולא תמיד היה לי). יעיל לטווח ארוך מאד (אם בעיקר הולכים על שני הסטים ומתמידים). זה רק מצריך המון המון מוצרים שבד"כ אין אותם בבית. הדיאטה של סטודיו C שמשולבת עם התעמלות שלהם - ההתעמלות היתה לי קשה מאד אבל הדיאטה נחמדה והצלחתי לרדת בטווח קצר כמעט כל מה שרציתי . כמובן שברגע שהפסקתי ללכת למכון הכל חזר. שומרי משקל - אני חברה שלהם כבר 15 שנה און אנד אוף השיטה שהכי אהבתי אצלם אכול יותר אכול פחות - הכי עבדה אצלי ועובדת עד היום. הדיאטה של קופת חולים - נחמדה, לא יותר מזה. דיאטטנית דרך הקופה - יעיל, טוב, הלוואי והיה אפשר אחת לשבוע להפגש איתה אחד על אחד, לצערי אין אפשרות רק פעם בשבועיים או חודש. תה טיבטי וגאי פאם צה - שני סוגי תה משתנים מאד מאד מאד. להזהר לא להתייבש. טובים להפחתה משמעותית לטווח קצר ולאחרי שמסיימים איתם צריך להכנס לשמירה או לדיאטה אחרת כדי לא לעלות את מה שירד.

1אורניתה

New member
התערבב לך קצת

דיאטת הלחם של אולגה רז רזה לתמיד של-הארווי ומרילין דאימונד.

לא התערבב לי כלום - רזה לתמיד

של אולגה רז - הספר בצבע ירוק כהה - יש בו שני חלקים תפריטים אדומים ותפריטים ירוקים. את יכולה לערבב ביניהם וזה ממש נחמד הספר כולו. את מרילין דיאמונד לא מכירה ולא ניסיתי.

1אורניתה

New member
אם זה כך

אז שוב אולגה רז מאכזבת אותי עוד יותר. כי הספר המקורי בעל השם הזה הוא ספר שנכתב במקור באנגלית ומדבר על עקרון הצירופים.

אתי אתי

New member
קסמים ../images/Emo28.gif

לא ניסיתי...כנראה מראש לקחתי ברצינות את העניין, עשיתי רק דיאטה של קופת חולים, ירדתי, עליתי וחיפשתי משהו רציני שפועל על כל המישורים.

עינבלית

New member
ניסיתי דיאטנית של קופ"ח

כשהייתי 70 קילו, ובזכותה העליתי עוד 7
היא נתנה תפריט מודפס של 6 ארוחות ביום מלאות כל טוב, אמנם בלי ממתקים אך מאוד מאוד מאוד משמינות...

lulyK

New member
ניסיתי

מירי בלקין - ירדתי מהר ואפילו נהנתי. שומרי משקל - עזבתי אחרי 2-3 פגישות, מזועזעת מהרמה ה"מדריכה" דיאטנית פרטית - ירדתי, למרות שזו לא היתה המטרה העיקרית.

למעלה