אלה הדברים שאני ניסיתי
הרבלייף - לא שווה לזבל (כמעט אושפזתי עקב התייבשות). סלים פאסט - מגעיל בטעם .(משתלם רק למוכר). טבליות אשכוליות - נורמלי, יעיל אך לטווח קצר מאד. דיקור (אמא שלי) - יעיל לטווח קצר עוד יותר מהטבליות ברגע שמפסיקים חוזרים בחזרה ובגדול. דיאטת מוצר אחד לשבוע - שווה ל.....(לאזור ההוא בטוסיק שמוציא רק נוזלים באותו שבוע). דיאטת רזה לתמיד של אולגה רז - נחמדה מאד, רק צריך הרבה השקעה וזמן (ולא תמיד היה לי). יעיל לטווח ארוך מאד (אם בעיקר הולכים על שני הסטים ומתמידים). זה רק מצריך המון המון מוצרים שבד"כ אין אותם בבית. הדיאטה של סטודיו C שמשולבת עם התעמלות שלהם - ההתעמלות היתה לי קשה מאד אבל הדיאטה נחמדה והצלחתי לרדת בטווח קצר כמעט כל מה שרציתי . כמובן שברגע שהפסקתי ללכת למכון הכל חזר. שומרי משקל - אני חברה שלהם כבר 15 שנה און אנד אוף השיטה שהכי אהבתי אצלם אכול יותר אכול פחות - הכי עבדה אצלי ועובדת עד היום. הדיאטה של קופת חולים - נחמדה, לא יותר מזה. דיאטטנית דרך הקופה - יעיל, טוב, הלוואי והיה אפשר אחת לשבוע להפגש איתה אחד על אחד, לצערי אין אפשרות רק פעם בשבועיים או חודש. תה טיבטי וגאי פאם צה - שני סוגי תה משתנים מאד מאד מאד. להזהר לא להתייבש. טובים להפחתה משמעותית לטווח קצר ולאחרי שמסיימים איתם צריך להכנס לשמירה או לדיאטה אחרת כדי לא לעלות את מה שירד.