אני מה זה זקוקה לכם עכשיו ../images/Emo7.gif
אני מה זה זקוקה לכם עכשיו
איך ביכלל להתחיל, אתחיל מזה שכבר כחודש אני סובלת מדלקת ראות שלא אובחנה ("אל תדאגי מאמאל'ה, עוד יומיים תהיי כמו חדשה) בסוף אובחנתי רגע לפני אשפוז, קיבלתי טיפול, ועכשיו שוב יש לי חום לדעתי זה סתם וירוס. אני במצב פיזי ירוד
מסתבר. סיפרתי כאן בהתרגשות מסויימת שיש לי היסטרו ביום ה' הקרוב, ושאני אולי חוזרת לטיפולים, אז זהו שהמצב בבית שהיה עד כה רגוע ונינוח, פתאום התחיל להשתנות גלים נמוכים ובינוניים החלו להיווצר ומאיימים להפוך בקרוב מאוד לסערה. המידע החדש הזה שאני חוזרת לטיפולים הסעיר אותי, הפחיד אותי (מניסיון עבר) וגרם לי קצת יותר להזדקק לו (לבן זוגי) שלא לדבר על הבריאות המזהירה ממנה אני בורכתי לאחרונה (אולי הגוף שלי מנסה לאמר לי משהו ?) וכשאני זקוקה לו, הוא מתמרד - פשוט לא מסוגל לתת מעצמו כלום, נוצרת תחרות בלתי אפשרית בבית למי יותר קשה, מי עובד יותר קשה ומי נושא יותר בנטל שהאמת זה מאוד שיוויוני אצלנו, כל כך שיוויוני שברגע שזה מופר מתחילות הבעיות. היום דיברנו אחרי מריבה גדולה, יותר נכון אני דיברתי והוא הקשיב, ובסוף אמר שאולי אנחנו לא צריכים לעבור טיפולים שוב. ואני אולי מסכימה...אני מבולבלת ומי שזוכר אותי מהימים שהייתי יותר פעילה יודע שלהכנס להריון זה לא להיות או לחדול בשבילי בשלב זה, אני אסירת תודה על מה שיש. אני מרגישה מועקה, לא מחפשת תשובות בהכרח אלא רק תמיכה וקצת לב| שלכם אני
אני מה זה זקוקה לכם עכשיו
איך ביכלל להתחיל, אתחיל מזה שכבר כחודש אני סובלת מדלקת ראות שלא אובחנה ("אל תדאגי מאמאל'ה, עוד יומיים תהיי כמו חדשה) בסוף אובחנתי רגע לפני אשפוז, קיבלתי טיפול, ועכשיו שוב יש לי חום לדעתי זה סתם וירוס. אני במצב פיזי ירוד