אני מה-זה שבוזה, בא לי לבכות...

מיהדר

New member
אני מה-זה שבוזה, בא לי לבכות...

מיה שלי בת ה - 3 חולה כבר 4 ימים. היא סובלת מכאבי בטן רציניים וממש מתפתלת על הריצפה מרוב כאבים. שום דבר לא מרגיע אותה מלבד אקמול שנותן לה 3-4 שעות של מנוחה אבל גם אז היא חלשה מאוד. לקחנו אותה לבדיקות, בעלי היה איתה יום שלם בטר"ם ולא מצאו מה זה. היא חלשה חלשה, כי היא לא אוכלת ובקושי שותה. עכשיו היא ישנה לידי על הספה בסלון. גמורה. בנוסף גם הקטנטונת (10 חודשים) חולה ולוקחת אנטיביוטיקה. זה שובר אותי לראות את הבנות שלי ככה. נו כבר, רק שיהיו בריאות. תודה על ה"אוזן קשבת"..

חושחושה

New member
אין אין אין משהו שיותר מדכא

מלראות את ילדיך חולים!
יעזור????? זה נשמע כמו קלישאה, אני יודעת, אבל זה עובר....

אלינה12

New member
עוד אחד ממני ../images/Emo24.gif

לפעמים אני חושבת כמה כוחות צריך בשביל לגדל ילדים! אני מאחלת שיהיו בריאים.

אמברון

New member
חיבוק יעזור קצת? ../images/Emo24.gif

לגבי מיה - אולי כדאי שרופא הילדים שמטפל בה יראה אותה גם? שולחת לך איחולי החלמה מהירה לכולם

מיהדר

New member
../images/Emo24.gifאתן מקסימות! הרופאת ילדים

בדקה אותה כמה פעמים. בהתחלה חשבו שזאת דלקת ריאות, עד כמה שזה נשמע מוזר...מסתבר שדלקת ריאות גורמת לכאבי בטן. אבל צילום ריאות מראה שהכל תקין. יש לה יציאות (מעט מאוד, אבל יש) וגם בבדיקות דם הכל תקין. בטר"ם שחררו אותה ואמרו שזה כנראה ויראלי ושזה יעבור מעצמו. לא יודעת אם זאת תשובה אמיתי, או שפשוט הם לא יודעים מה זה.

עינבלית

New member
../images/Emo24.gifנשמע כל כך מעייף עבורך!

שתיים חולות... יש לי טיפ לגדולה- וזה עוזר נגד כאבי בטן מהסוג שאת מתארת- לוקחים ענף רוזמרין באורך 5 אצבעות, שמים בכוס עם מים רותחים וממתיקים לפי הטעם. מניחים לחליטה לנוח 5-10 דקות (אפשר עד שזה קר לגמרי) ונותנים למתפתלת ללגום מזה. כמה שהיא רוצה, כמה פעמים ביום שבא לה. ההקלה תורגש תוך כחצי שעה או פחות ותקבלי ילדונת רבה יותר שלווה.

אור100

New member
תנסו להפסיק מוצרי חלב

לאור היתה תקופה של כאבי בטן בלתי נסבלים ואחרי כל הבדיקות והצילומים הפסקנו עם מוצרי חלב מכל הסוגים וזה מיד עבר. עד היום הוא אוכל מוצרי חלב אבל בהגבלה. ותחזיקי מעמד בנתיים

מיהדר

New member
רוצה להודות לכולכן...יצאנו מהמשבר

הבובה שלי חזרה לעצמה במלוא המרץ (תודה לאל!!). כנראה שההבחנה הרפואית הייתה נכונה וזה אכן היה משהו ויראלי. תודה לכולן על התמיכה המוראלית

למעלה